2777
2789
عنوان

یک نفر که برای همه اشنا باشه

98 بازدید | 12 پست

یک نفرو دیدیم با رفقا که برای هممون اشنا بود 

وراستش یک قضیه ای پیش اومد برای یک دوستمون نمیدونم یهو چش شد 

اما اون مرده که دیدیم برای هممون اشنا یود برای شش نفرمون 

و اینکه ما تازه دوست شدیم 

اون یکی دوستم بعد از بیرون اومدن پرت و پلا میگفت 

نمیدونم چش شد به مامانش گفتیم اینطوری شده 

حالا نمیدونم بردش پیش دعانویس یا چی 

برای شما پیش اومده؟ 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی گنگ تعریف کردی

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
میشه واضح تر بگی 😑😐

رفتیم قبرستون برا دیدار دوستمون که فوت شده

یکی از دوستامون هی چرت و پرت میگفت هی گیر داده بود به یه قبر بعد از بیرون اومدن هی میخندید و گریه میکرد خدا میدونه چش شده 

رفته بود سر همون قبر با دونفر چرت و پرت میگفت هی بهش میگفتیم بیا بریم گوش نمیکرد عجیب شده بود 

یه مرده که پای همون قبر بود برای هممون اشنا بود 

یعنی برای  هر شش نفرمون

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
یعنی قبلش پرت والا نمی گفت ؟نکنه چیزی تو غذاش یا نوشیندنی اش ریختین

نه نزدیک مغرب بود توی قبرستون بودیم داشتیم در میومدیم که رفتارش عجیب شد هی به یه قبر خاصی اشاره میکرد و اسمشو میگفت

خیلی گنگ تعریف کردی

بیا الان یکم بهتر گفتم

نه نزدیک مغرب بود توی قبرستون بودیم داشتیم در میومدیم که رفتارش عجیب شد هی به یه قبر خاصی اشاره میکر ...

خب چیشد الان خوبه دوستت

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
الان حالش چطور این دوستتون

یکمی بهتره اما بازم هی میگه 

خب چیشد الان خوبه دوستت

یکمی بهتره اما بازم اسم اون بنده خدا رو میگه و میخنده

یکمی بهتره اما بازم اسم اون بنده خدا رو میگه و میخنده

خب نمیگه منظورش چیه، یا چه اتفاقی افتاده