2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
وااقعا نمی دونستم روزی یه لیوان می خورم یعنی دیگه نخورم

اگر کم کاری داری نخور

من عاشق طعم شیر سویام ولی به عینه دیدم کم کاری تیروئیدم رو تشدید کرد

حتی به همسرتون هم ندید سویا برای آقایون جالب نیست

برای خانم ها در سنین یائسگی عالیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جان یعنی اگر کسی یبار مثبت شده باشه حتی اگر سقط بشه ، احتمال اندو منتفی میشه؟من پارسال مثبت شد ...

آره گلم 

احتمال انعقادی تخمک پوچ، اسپرم بد و کلا محتوی ژنتیکی ضعیف جنین هست و بعد ایمنی

ایمنی بیشتر اگر خدای نکرده جنین قلبش تشکیل بشه و بعد متوقف بشه مطرح میشه 

البته باز هم صد در صد نیست

وای زینب جون چی شده عزیزم؟خوبی؟من زیاد. نمیام  وقتی هم میام اینقدر صفحه ها زیاده همت نمیکنم بخ ...

عزیزم ویار شدید گرفتم از اینا که بزاق خودم هم بالا میارم اگر سرم با ضد تهوع بهم وصل نباشه 

الان رسما تو خونه بستری شدم

یه بار خون بالا آورم و... 

حالا ان شاء الله نی نی سالم باشه اشکال نداره میگذره

خودت و نی نی ها خوبن؟ جنسیت معلوم شد؟ 

به نظرم عجیبه چون اون دارو روی اسپرم تاثیر میذاره. دکتر با وجودی که میدونست این عمل رو میخوایین انجا ...

نه راستش رو بخوای.دکتر جنتی که نوبت عمل زد براش فقط فرتیل پلاس براش نوشت.تاموکسیفن رو یزد براش نوشتن.خودش همینطور داره مصرف میکنه همراه با فرتیل پلاس.من خیلی بهش گفتم نخور گوش نکرد. چه تاثیری رو اسپرم داره مگه؟ خیلی بده؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اگر خدا بخواد و دوباره مشکلی برام پیش نیاد یک ماه دیگه سیکلم شروع میشه،پنجاه هزار چجور باید مصرف بشه ...

گلم اگر زیر 10 بودی باید یک ماه هر هفته یک عدد می خوردی ماه بعد هر دو هفته و بعد کلا هر ماه یک عدد

ولی مال شما با یک قرص احتمالا حل بشه

یکی بخور هفته بعد آز بده درست میشه 

اگر هم امکانش نیست همون روش دکترتون عالیه و درست میشه تا اون موقع

زینب ها ایشالله زودتر تهوع ات بهتر میشه . درخواست دوستی فرستادم برات میشه قبول کنی ؟یه سوال دارم ببخ ...

عزیزمی همین الان بفرست، من که یه گوشه افتادم، دیگه نت هم نیام هیچی، هر موقع بتونم خوشحال میشم کمک کنم

CA 125 اتفاقا وجود آندومتریوز روی کیفیت تخمک ها اثر می‌ذاره

گلم تو گوشیمو گشتم ولی متاسفانه پاک شده بود بقیه فاکتورها، حدودا 4 تا یا 5 تا فاکتور بود

از پادمهر اون موقع واسه کیفیت تخمک پرسیدم،چون بهم گفت اول جنین فریز کنم بعد برم لاپاراسکوپی، گفت مال من اثری نداره اگر یکی از اون فاکتورها نرمال نمیشد اثر منفی میذاره

گفتم استرس نگیرین، این اثرات همه گیر نیست ولی کلا خیلی بحث هست بین فلوشیپ های ناباروری و فلوشیپ های لاپاراسکوپی روی عمل کردن یا نکردن یک سری کیس ها که نه هیچ کدوم کاملا درسته و نه هیچ کردم غلط

به نظر من واقعا تبحر زیادی می خواد تشخیص و طرح درمان درست این قضیه 

حتی کلی مقالات سیستماتیک ریوو بررسی کردم اونجا هم کلی بحث بود و اعتقاد کلی روی این بود در صورت عدم وجود مشکل مردانه حدود بالای 40 درصد زنان مبتلا به آندو طبیعی باردار میشن

برای بقیه فاکتور سن و شدت گسترش بیماری مطرح بود، یه عکس دارم ازش که چون اسکرین شات هست نمی تونم اینجا آپلود کنم 

ان شاالله یه ذره بهتر شم روی کاغذ می نویسم عکس میذارم ببینین

زینبی جان یعنی اگر کسی یبار مثبت شده باشه حتی اگر سقط بشه ، احتمال اندو منتفی میشه؟من پارسال مثبت شد ...

ببین گلم افرادی مثل شما حتی اگر داشته باشن هم نیاز به بررسی بیشتر نیست، مگر این وسطا اتفاق خاصی بیفته 

دکتر من که عقیده داشت عمل غلط نیست ولی می گفت از کجا معلوم مشکل با عمل رفع بشه و چسبندگی بیشتر نشه، می‌گفت بلاخره هر عملی ریسک چسبندگی داره و عقیده داشت هر چی دستکاری کمتر احتمال بارداری بالاتر مگر این که کلا طرف هیچ وقت + نشده باشه 

یا خدا شما الان هفته 14 و خورده ایی هستی،یعنی ادامه داره هنوز؟ 😢😢😢😢😢

برای من شخصا تا هفته های ۱۶-۱۷ ادامه داشت ولی بعدش خداروشکر حالت تهوع از بین رفت...البته گاهی‌وقتا یهویی یاد اون موقعها می افتم بی اشتها میشم یا حس میکنم باز بالا میارم😑من به شدت شما حالم بد نبود اما همش حالت تهوع باهام بود...دیگه تا جایی که میشد مقاومت میکردم اما‌گاهی وقتا هم نمیتونستم و توی روز یکی دوبار بالا میاوردم...

آخرین بار برای ازمایش قند که رفتم دوباره اون حس لعنتی اومد سراغم و بعد خوردن محلول شدیدا حالم بد شد بخدا انقد دعا کردم که بالا نیارم و مجبور نشم دوباره‌اون کوفتیو بخورم😣قشنگ عق زدما🤣.بهشون‌گفتم نمیتونم.گفتن برو بخواب رو تخت.دیگه هی سعی کردم از یاد خودم ببرم تا ساعت بگذره...

نگران نباش خوشبختانه تجربه ثابت کرده اکثرا بعد ۱۵ هفته حالشون خوب میشه.ان شاالله توام هرچه زودتر خوب میشی گلم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم