2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
ای بابا 😔😔😔 خوب کردی رفتی خرید  نمی دونم حکمت خدا چیه ولی جالبه برام خودت باردار شدی، حداق ...

هرچی هست خیره ان شاءالله تسلیم اراده خدا هستم یقینا بهترین بوده برام خداروشکر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا    

@خاکستری    

@آزی۲۵۷۷۶

@نفسی۸۳۵

ودیگر عزیزان و دوستان و آشنایان   

لطفا برای آزغربال که گذاشتم نظربدین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سهيلا جون اين غربالگري مشكلي نداره و ريسكش پايين هست .

قربانت

باید صفحه اول ر نگاه کرد یا صفحه دوم کادر زرد ر؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یعنی بنظرت همیشه قبل پریود درد سینه میگیرم و بعد کم میشه و پریود میشم الان دردم داره کم میشه ربطی ند ...

نه چون خیلی ها دردشون کم شده ولی پری نشدن باردار بودن شما هم الان کلی داروی هورمونی داری خب نمیتونی رو علائمه مشابه وقتی که دارو نداری حساب کنی

...
عزيزم عكس اول نوشته كه اون ٣ سندرومي كه بررسي ميشه ريسكش پايين هست .

کووووجاش؟؟؟؟  

گیجی من ر به بزرگی خودت ببخش

داون ر باید یک به دویست و هفتاد ر درنظر گرفت ؟ یا یک به بیست و چهار هزار ر؟؟؟؟؟

سلام بچه ها  من خیلی ناراحتم . رفتم دکتر سونو کرده گفته ساک دیده شده ولی خییلییی کوچیکه برو دو ...

واقعاچقدماای وی افیابایدعذاب واسترس بکشیم،لحظه ب لحظه پروسش استرسودرده،اخه خدایاماباغم منفی شدنمون امتحان میکنی،این بنده خداهارم بعدمثبت شدن بازاسترس وگرفتاری،واقعاسخته خواهر،نمیتونم بگم درکت میکنم،واقعالحظاتت پراسترسه،امیدوارم که کارات ب خوبی پیش بره وهفته دیگه بگن ساک رشدش خوب شده ب امیدخدا،ماک جزدعاکاری ازدستمون برنمیادبرات،امیدوارم بهتریتاپیش روت باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دکتر پاک روش هم آزمایش شبیه به این داشت که میگفت ببینه بدن زن (اسیدی هست یا قلیایی) ولی میدونم که د ...

اره ایشونم میگفت محیط رحم من اسیدیه علوی دکتر خوبی بود برای منم تلاش خودشو کرد ولی نشد.قدیما پاکروش خیلی سخت مریض میگرفت مخصوصا بار اولی من قسمتم نشد هیچ وقت پیشش برم خیلی خوبه که انقدر دقیق کار میکنه همه جوانب می سنجه کاری که الان اغلب دکترا کمتر میکنن. من فکر میکنم دکترای مرد خیلی بهترن الانم که خیلی کم شدن.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
Zizgolجون رحمت از نظر ضخامت چحوریه ؟مواقعی که تو سیکل انتقال بودی  مشکلی نداشت؟

عزیزم راستش من رحممو نمیدونم و اطلاعاتی راجع بهش ندارم ولی اندومترم اوکی بود به استرادیول خوب جواب میداد ضخامتم نرمال بود تو سونوها جدیدم نرماله

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم ۴ تا جنین ضعیف تشکیل شد که دوتاش اصلا به فریز نرسید   ولی بقیه تخمکا حیف شد  چون م ...

واقعا متاسفم گلم هر چی بگی حق داری

اصلا نمی فهمم یعنی چی

بابا دوست خودم دو تا تخمک داشت بعد اعتقادات خاصی داره، دیده بود روز لقاح قمر در عقرب هست، بهونه آورده بود همسرش رفته سفر و روز بعد پانکچر میاد، واسه اون یک شب فریز کردن

اصلا جای تو بغضم گرفته،اشکم در میاد هر وقت نوشته هاتو می خونم، به نظرم حتما به دکتر وثوق بگو دیگه این جوری نشه

فقط هر چی هست برای خودم عجیب بود روز پانکچرم بهم پیشنهاد فریز تخمک دادن

آره گلم حتما تقویت کن و خنک نگه دار، حتما حتما شک نکن اثر داره، طب سنتی معتبر ببرشون درست میشه گلم

ویتامین سی و آی معجزه می کنه واسه محافظت اسپرم ساخته شده، ولمن کمک به ساخت اسپرم می کنه

هفته ایی دو بار صبحانه تخم مرغ محلی نیمرو کن با روغن زیتون و سه تا خرما و 7 تا زیتون و یک پیاز، واقعا معجزه کننده اس، خودت هم بخور ضرر نداره

آبگوشت و نخود پخته رو از غذاهای هفتگی حذف نکن

گلم فعلا اینا یادم میاد باز هر چی به ذهنم برسه میگم

ایمان دارم نتیجه میگیری عزیزم