2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
نگران نشو مصی جون بقول دکتر صفارزاده تو علم پزشکی دو دوتا چهار تا نمیشه  خدا به دل تبسم جون ار ...

ممنونم تارا جون.  راست می گی واقعا خواست خدا بالاتر از هر چیزیه. برای من که غیر ممکنی ممکن شد این ثابت شده ولی خب کل این پروسه همراه استرسه فقط ادم باید سعی کنه کنترلش کنه.

انشاءالله خدا به زودی معجزه شو بذاره تو دلت و یه بارداری بی دردسر و شیرین رو تجربه کنی😍❤️🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااای چه عالی تو رو خدا اسمشو بگو، یا ازش عکس بذار، رسما به فنا رفتم

چشم عزیزم اگر ایران باشه خیلی خوبه 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ای جووونم منم حسم.میگفت نینیم.پسره چ خوب ک شکمت قلمبه شده..من الانم ک تو6ماهم..شکمم خیلی کم.مشخصه ه ...

ننه گنده میشه مخصوصا تو ماه ۷ بری کاملا مشخص میشه راهت نزدیکه   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سهیلا جان همه چی عالی بود، خاطرتشون رو جمع کن

ممنونم زینب جان،ازکجاش متوجه میشین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم خداروشکر عالیه. ریسک پایین زده

ممنونم آزی جون،۱۳و۱۸ر زده lowrisck,

اما۲۱ ر زده نرمال ریسک.

تواینترنت هرجا رسرچ کردم همین چاپ شده بود تو برگه شوند.

حالا دوست دارم بفهمم اعدادمربوط به ریسک های خون این شخص کجادرج شده؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@زین    

عزیزم خوبی.رفتی دکتر؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بجه ها جون...كاهي اوقات من واژنم و توش تير مكشد...بنظرتون طبيعيه؟؟هنوز هفته شش هستم...

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻