2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
عزیزم چه مشکلی برای دوقلوهات پیش اومد؟ داخل یه ساک بودن جفتشون؟

گلم شما نگران نشو عزیزم، همش میگفتم کاش اینو نخونی 

آنا الان که خوندی، در حد نگران شدن کوچیک واسه یه مدت کوتاه بهش فکر کن 

بعد بریز دور این چیزا رو و به درصدهاي خوب فکر کن، عکس دو قلوهای همسان رو تو نت و اینستا ببین و حال کن انرژی مثبت بفرست که اثر اون بیشترا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار مثبت شد دوبار منفی  نمیدونم کاریوتایپ و ایمنی انعقادی دادم حتی هیستروسکوپی هم شدم  ...

عزیزم ان شاالله نتیجه میگیری من دکتر نیستم ولی فکر میکنم واریکوسل را عمل کنید بهتره حالا اون مجاری که در اثر فتق بسته شده یه اتفاق فیزیکی است در واقع یک انسدادی بوجود اومده ولی با این انسداد فکر نکنم روی کیفیت اسپرم اثر بد بذاره یعنی داخل بیضه باید اسپرم با کیفیتوجود داشته باشه فقط مسیر بسته که بیاد بیرون ولی در مور واریکوسل یه جا خوندم که واریکوسل روی دی اف آی اثر میگذاره و به نظر من شما از نظر دی اف آی مشکل دارید که باردار نمیشید و چون هیچوقت آز ندادید این قضیه را نمیدونید.در واقع انسداد مسیر روی کیفیت اثر نمیگذاره ولی واریکوسل چراا.باز هم دکترتون بهتر میدونه ولی این نظر من بود

بچه ها یه سوال برام پیش اومده،اینکه‌میگن خوابیدن به‌کمر‌خوب نیست اگه‌من بخوام مسیر ۳-۴ ساعته رو با ماشین برم و صندلیو بخوابونم و دراز بکشم مشکلیه؟بنظرتون اینکارو کنم یا عقب بخوابم به پهلو؟البته کامل صندلیو نمیخوابونم،حالت لم دادن...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم شما نگران نشو عزیزم، همش میگفتم کاش اینو نخونی  آنا الان که خوندی، در حد نگران شدن کوچیک و ...

یعنیاااا یکی دو روز بود وقت نکردم همه پست ها رو بخونم الان تاپیک رو باز کردم صاف پست تبسم جون رو دیدم🙄

ولی راست می گی باید به درصد خوبترش فکر کرد. توی بارداری طبیعی و‌تک قلویی هم خدایی نکرده دور از این جمع هزار مشکل ممکنه پیش بیاد ادم نباید الکی منفی فکر کنه☺️

بچه ها یه سوال برام پیش اومده،اینکه‌میگن خوابیدن به‌کمر‌خوب نیست اگه‌من بخوام مسیر ۳-۴ ساعته رو با م ...

عزیزم صندلیو یکم بخوابونی ایراد نداره مدتشم خیلی زیاد نیست. اما عقب ماشین فکر کنم تکون هاش بیشتره و بدتره برات همون جلو لم بدی بهتره. وساطشم که پیاده میشی و‌ یکم راه می ری. انشاءالله به سلامت بری و با خیال راحت برگردی❤️

عزیز دلم حتما به خاطر سنت این حرفو زده که یه موقع دیر نشه تخمکات کیفیت الانو نداشته باشن  این ...

ممنون عزیزم.بله میدونم خیلی ها شرایط بدتر از مت دارن شکر میکنم خدارا و برای بقیه دعا میکنم.الان سردر گمم میترسم شوهرمو راضی کنم بریم میکرو بعد نشه بگه تو گفتی .برای عمل هاش هم من را1یش کردم رفت الان میگه تو گفتی این همه درد سر کشیدیم آخرش نشد.راستی من یه دختر هفت ساله دارم یعد از اون آزو شد همسرم.ان شاالله زود زود بیای بگی مامان شدم همیشه تو ذهنم میمونی و قابل باشم دعات میکنم سر نمازهام

[QUOTE=99770135]وازو وازستومیالان فعلا داره ویتامین و کلومیفن و اسپیمن دی میخوره هنوز آز ندادیم اثر دارو شیمیایی ها رو بررسی کنیم.همین ویتامین ها هم خیلی دیر اثر میکنه و بدیش ابنه که سنمون داره میره.شما چند سالتونه گلم

گلم با احتمال خیلی خیلی بالا مشکل از اسپرم هاست فقط هر چی فکر می کنم با عقل جور در نمیاد تو عمل فقط ...

عزیزم ۴ تا جنین ضعیف تشکیل شد که دوتاش اصلا به فریز نرسید  

ولی بقیه تخمکا حیف شد 

چون موقع انتقال دکتر اشرفی انتقال داد فک کنم زیاد امیدی به مثبت شدنم نداشت گفت ان شاءلله مثبت بشی ولی اگه نشدی سری بعد یادم بنداز تخمکاتو فریز کنیم 

که سری دوم پانکچر شدنی خودت در جریانی که موقع سونو حداقل دوتا دکتر هستن به اونا گفتم تخمکامو فریز کنین گفتن نه ما تو رویان تخمک فریز نمیکنیم گفتم پس تکلیف تخمکای اضافی چی میشه تو چشمام نگاه میکنه میگه همسرت انگشت شمار اسپرم داشته چه توقعی داری هیچ وقت یادم نمیره چقد گریه کردم اون روز 

بعد از سونو رفتم قسمت توضیحات اونام حرفای دکترو زدن فقط یه کارشناس بود نمیدونم دیدیش یا نه چشمای سبز رنگی داره 

گفت اگه واقعا دکتر اشرفی بهت گفته برو بالا ازش وقت بگیر اگه اون تو پروندت بنویسه اینکارو احتمالا برات انجام میدن که خداروشکر وقتی با دکتر ویزیت شدم خیلی خوشحال شد که رفتم پیشش و یادش انداختم سری بعد که پانکچر شدم خود خانم دکتر اومد بالا سرم گفت ۱۸ تا تخمک داشتم که خداروشکر همسرم به تعداد تخمک اسپرم داره و اصلا نیاز به فریز نیست و خداروشکر ۸ تا جنین تشکیل شد 

که دوبار انتقال دادم و متاسفانه هر دو منفی شد 

در مورد اسپرم هم بنظرم اسپرم های همسرم ضعیف هستن که منفی میشم 

میگم زینب جون با این وجود که همسرم آزوعه من تقویتش میکنم احتمال داره اسپرم ها هم کیفیتشون خوب بشه ؟؟؟

در مورد اینکه پیش رئیس بیمارستان رفتن الان چه سودی داره وقتی جنینام تموم شدن 😔

خداجونم شکرت