2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
تبریک میگم هنوز تبریک زاییدنتو نداده بودم😍😍😍😍😍😍 من چند بار اومدم ندیدم پست گل پسر نارتو.... ...

ممنونم مريم جون ، چرا خانمي همون روز كه زايمان كردم پست گذاشتم ، خدا رو شكر كارهاي بچه دوم به خصوص اگر خيلي از نوزادي بچه اولت نگذشته باشه و هنوز يادت نرفته باشه بايد چي كار كني يك مقدار راحت تره ، من هم هر وقت برسم يك سر ميام اينجا .

هميشه به ياد همه شما دوستان گلم هستم ، ان شا الله شما هم خيلي زود يك آبجي يا داداش براي پسر گلت بياري .

نفس جون منم خوبم. همسر میگه اینقدر صبر کردی تا شهریور طبیعی اقدام کن اگر نشد مهر شروع ای وی اف . ر ...

عزیزم انشاءالله ک ب دل همسرت افتاده و قبل شروع سیکل خودت طبیعی بارداربشی.....

چون تقویتی هس فک.نکنم روزی یکی مشکلی باشه..اما منم روزی 2تامیخوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ان شاالله جراحی می کنی و خودت باردار میشی عزیزم راستی کارت به کجا رسید؟ 

مرسی زینبی عزیز

فعلا معطل آزمایشات و جواباشم که برم تو سیکل پانکچر و ... بعدم برای لاپارا اقدام کنم 

امروز فقط از خدا سلامتیمو خواستم و لاغیر بچه ام شد که چه بهتر نشدم خیریتی هست. چون چنان استرسی کشیدم که در زندگی تجربه نکرده بودم احساس گیجی پوچی و خلا کامل حسی که تا حالا نداشته بودم . جواب یه سری از ازمایشات چکاپم صبح گرفتم و رفتم سرکار بعد یکم ازمایشامو نگا کردم ببینم توش چه خبره یه فاکتور هپاتیت تو خونم خیلی بالا بود یه بنده خداییم از آشناها بهم گفت مشکوک به هپاتیتی و عفونت خونت خیلی بالاست منو میگی با گریه و زاری زدم بیرون برگشتم ابن سینا کل راه گریه کردم بنده خدا راننده بهم دلداری میداد نگران نباش و... با التماس پیش یه دکتر زنان ویزیت شدم که خداروشکر هزار مرتبه فهمیدم این فاکتور انتی بادی و بعد واکسن هپاتیت تو خون بالا میره و بدن ایمن میکنه تو مطبم بعد از شنیدنش فقط گریه میکردم .هیچی دیگه فقط به روح گوگل و نت و اون شخصی که بهم اینو گفته بود صلوات فرستادم و برگشتم واقعا امروز فهمیدم نباید به زور از خدا بخوام شاید مصلحتی توشه یکم بیخیال باشم اول به سلامتیم فکر کنم اون مهم تر از همه چیه🙂 این بود تجربه من که میشه اوضاع از اینی که هست هم بدتر باشه ولی خدا خیلی مهربونتر از این حرفاست🙂 

زینبی ازمایشامو بفرستم میتونین تفسیر کنین ؟؟ 😊 دکتر گفت یکم مشکل تیروئید دارم که تا حالا نداشتم یه ازمایش تکمیلی غدد برام نوشت.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزيزم اصلا به عددش كاري نداشته باش ستون سمت چپ كه انگليسي توضيح داده همه سندرومها رو low risk نوشته ...

عصبانی نشی ها

سندروم داون که که شماره۲۱هست نوشته نرمال ریسک ،اونم مشکلی نداره؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی عزیزم میخواستم بپرسم همسرت رو چطوری تغذیه کردی تا جنینای خوبی براتون تشکیل شد ؟؟؟ چون همسره منم ...

عزیزم سردی زیاد نخورید ،مکمل هم ویتامین ای،ولمن،فولیک،زینک میخورد،کیسه یخم هر شب رو بیضه میذاشت

فست فودم حذف کنید

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
دختر گل پس هم مشکل انعقادی لازم شد بررسی کنی هم احتمالا هیسترو کنی چون قاعدتا انتقال نباید این جوری ...

اره منم همین فکرو میکنم ـ ببخشید بی ادبی نباشه عزیزم من موقع نزدیکی هم همیشه درد دارم .بعد ۱۳ سال هنوز هر وقت نزدیکی داریم انگار دفعه اوله😒 اینا ممکنه بخاطر چسبندگی باشه؟بعد توی میکرو هم چسبندگی مهمه؟البته خود رحمم چسبندگی نداشت اون زمان . الان رو نمیدونم باید ی بررسی کنم 😥

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
@آزی25776 ‍  عزیزم و بقیه بچه ها که اطلاعات دارن درمورد سونو سوال داشتم دکترم برام سونوی بیوفی ...

راستش قبلا این سونو رو برای کسانی پیشنهاد میکردن که مادر دیابت یا فشار خون داشته یا رشد جنین کم بوده یا خلاصه یه مشکلی وجود داشته اما الان چرا براحتی برای همه مینویسن من نمیدونم. اخه شما خودت و نی نی تا حالا خداروشکر مشکلی نداشتید. من که راستش هیچکدوم رو انجام نمیدم اما برای شما خودت باید تصمیم بگیری عزیزم. 

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 دوستانی که قصد داشتید چله بسم الله الرحمن الرحیم رو شروع کنید ...

ممنون عزیزم . من شروع کردم به امید خدا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزیزم چه مشکلی برای دوقلوهات پیش اومد؟ داخل یه ساک بودن جفتشون؟

عزیزم تو نگران نشو این اتفاقات احتمالش خیلی کمه😘😘😘⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من تقریبا ۲۳ همسرم ۳۳

خیلی خوشحال شدم عزیزم سنت کمه امیدوار باش خیلی وقت داری.من  امیدوارم شوهرت درمان بشه و طبیعی باردار بشی.دعات میکنم تو هم منو دعا کن.دخترم خیلی بیتابی میکنه دیگه نمیدونم چی جوابشو بدم.گه چرا همه خواهر برادر دارن.هر چی زیارت میریم یا روزهایی که بارون میاد میگه مامان من دعا کردم نینی دار بی.ما الان چهار ساله درگیریم.اون اوایل رفته بودیم بیرون براش لباس بخریم ما را مجبور کرد یه دست نوزادی بخریم ما هم که نمیدونستیم مشکل داریم فکر کردیم زود حامله میشم خریدیم چند ساله بچه ام لباس نوزادیه را تو کمدش نگه داشته روا میاره باز میکنه تکه هاشو قربون صدقه اش میره بعد هم میگه من میدونم خدا به ما نینی نمیده.

بچه ها یه سوال برام پیش اومده،اینکه‌میگن خوابیدن به‌کمر‌خوب نیست اگه‌من بخوام مسیر ۳-۴ ساعته رو با م ...

من هفته ۱۲ مسیر ۱۰ ساعته رو دو روزِ اومدم شهرمون 

صندلی عقب دراز کشیدم 

جلو خیلی گود هست کمردرد میگرفتم 

هر ۴۰ دقیقه یا یکساعت هم پیاده روی میکردم 

ولی خیلی خسته شدم 🙄

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
مرسی زینبی عزیز فعلا معطل آزمایشات و جواباشم که برم تو سیکل پانکچر و ... بعدم برای لاپارا اقدام کنم ...

عزیزم چی کشیدی آخه، یه دقیقه میذاشتی بهت میگفتم تیتر آنتی بادی بوده، این همه هم استرس نمی کشیدی

خدا رو شکر که به خیر گذشت 

منم چند سال پیش یادم رفته بود واکسن سرخک و سرخجه زدم بعد تیتر آنتی بادیم بالا رفته بود، از آزمایشگاه بهم حتی زنگ زدن گفتن سالمی، گفتم آره چی شده؟ 

هیچی جواب ندادن، یعنی تا من رفتم تحویل بگیرم مردم و زنده شدم بعد دیدم نوشته IgG مثبت هست و igm منفی، گفتم بهشون خوب من واکسن زدم این قدر نمی فهمید الکی بهم استرس دادین!! 

آره گلم آزمایشات رو بفرست هر چی بلد باشم میگم، بقیه دوستان هم هستن