2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
آخه اندو شما هم سمی نبوده اگر بوده اجازه نمی‌داد لانه گزینی بشه مگر این که بعدا تومور مارکر ها تغیی ...

چطور میشه فهمید سمی هست یا نه؟

با تومور مارکرها؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور میشه فهمید سمی هست یا نه؟ با تومور مارکرها؟

آره میگفت تومور مارکر ها نقش اصلی رو دارن، 

بعد دیگه کلی اصرار کردم که این دلایل برام کافی نیست گفت انتقال های منفی پی در پی هم که علت مردانه درش زیاد دخیل نباشه نشونه چسبندگی شدید می تونه باشه 

واسه منم اصرار داشت حداقل دو بار انتقال بدم نشد لاپاراسکوپی 

کلا اعتقادش این هست آندو غیر سمی مانع بارداری نیست

حالا باز برگشت ازش می پرسم

آره میگفت تومور مارکر ها نقش اصلی رو دارن،  بعد دیگه کلی اصرار کردم که این دلایل برام کافی نیس ...

من فقط can 125 دادم که نرمال بود

دیگه چی هست؟

بله منم چسبندگی داشتم که تو عمل برطرف شد

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
ازمغان هپارین و آنوکساپارین چه فرقی دارن ؟

گلم هپارین وزن مولکولی بیشتری داره و از یک مسیر مانع انعقاد خون و تشکیل لخته میشه

ولی انوکسا وزن مولکولی کمتری داره و از یک مسیر متفاوت با هپارین مانع تشکیل لخته میشه

کلا برای انعقاد خون مسیرهای زیادی هست که هر کردم کار نکنه یکی دیگه وجود داره ولی خوب کلا اثرش کمتر و ضعیف تر میشه

سلام دوستان بچه ها من نمی دونم چرا الزایمر گرفتم اسپرین بعد نهار می خورم همیشه ولی این دومین بار یا ...

به نظرم نخور

مهم نیست نگران نشو

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آره میگفت تومور مارکر ها نقش اصلی رو دارن،  بعد دیگه کلی اصرار کردم که این دلایل برام کافی نیس ...

منظورتون CD 125 هست؟

من هم آندومتریوز دارم ولی هر دفعه که حرفش رو به دکترم میزنم میگه اصلا شدید نیست و لازم به لاپراسکوپی نیست

هی میگه تو تخمک هات ضعیف ن

والا میخوام برم پیش پادمهر ولی هنوز فرصت نکردم ولی میرم حتما ببینم نظرش چیه چون خیلی از بچه ها با تشخیص درستش نتیجه گرفتن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خانوادم از انتقال و آی وی اف خبر ندارن ،روزا تنهابودم اما شب همسرم بود

😭😭😭😭😭خیلی دردناکه 

منم مادرم اون موقع ها نمی دونست، 

چه قدر سخت بود جلوش نقش بازی کردن، گاهی از سر دلسوزی یه چی می گفت داغون می‌شدم

چند تا دیگه هم هست گلم، هم مربوط به درگیری تخمدان و هم رحم اونا هم باید بررسی بشه

پس این هفته میرم دکتر بگم همه رو بنویسه

الان یه مقاله خوندم که توی آندومتریوز استرس اکسیداتیو وجود داره که مرتبه با همون مواد سمی که اندو ترشح می‌کنه و مصرف آنتی اکسیدان یا کافئیک اسید می‌تونه تا حد زیادی مانع این تاثیر سمی بشه