2777
2789

در کل زن بدی نیست اما زورگو هست و تذکر میده و خیلی می‌خواد بزرگی کنه هر بار دعوتش می‌کنم میکه باید جاری تو هم دعوت کنی یه بار گفتم دوست ندارم مگه من کی میرم خونه جاریم کفت من دوست دارم میام اونا هم باشن نباشن ناراحت میشم اگر برای آدم کاری کنه جیزی درست کنه اختیار اون و میگیره دستش مثلا برام یه بار کاچی درست کرد بدون اجازه سهم خودش خواهرش و جاریم و برد  یا برام ترشی درست کرد  به جاریم داد وسیله ترشی از خودم بود  یا مهمون داشتم گفت ناهار بده برا شوهر خواهرم فردا ببره سرکار 

من این اخلاق و دوست ندارم با مامان خودم هم همینم دوست ندارم هیچ کس اختیار زندگی من و بگیره دستش  داشتم برا مامانم تعریف میکردم میگفت نگو زشته 

هنوز باردار نیستم  ولی به فکر اون ده روزم که بیاد خونمون مهمون نگه داره برام چیزی درست کنه ببره برای دیگران و این کاراش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مشکل اینکه خانوما اغلب برای مامانِ طفلی خودشون زبون دارن نه مادر شوهربعدشم مادر دختر باید بیاد او ...

من دقیقا به مامان خودم رک میگم این کار ‌نکن به اون روم نمیسه بگم میشینم حرص میخورم مثل الانم 

من دقیقا به مامان خودم رک میگم این کار ‌نکن به اون روم نمیسه بگم میشینم حرص میخورم مثل الانم

بنظرم باید با مادرشوهرتم همینجوری باشی اگر میخوای نرمم باشی باید با مادرت باشی نه مادر شوهر چون مطمئنم اون رفتارش با دخترش(اگر داره) فرق داره تا شما

دختر نداره. اره نرم و مودب این سری بهش میگم

دقیقا بهش بگووو مطمئن باش به مرور اکی میشه

همسرتم چیزی گفت بگووو من با مامانِ خودم خیلی رک و صریح حرف میزنم ولی به مامانت با ادب و احترام گفتم بچه نیستم که زندگی و خانواده ی مستقلمو دارن میخواستم میموندن خونه بابام(یه چیزای این سبکی)