2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم صندلیو یکم بخوابونی ایراد نداره مدتشم خیلی زیاد نیست. اما عقب ماشین فکر کنم تکون هاش بیشتره و ...

مرسی فداتشم‌.اره وسطش سعی میکنم راه برم.و اینکه خودمم حس‌میکنم عقب بدتره و تکونای ماشین بیشتره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@تورک_آنا     @خاکستری     @آزی۲۵۷۷۶ @نفسی۸۳۵ ودیگر عزیزان و دوستان و آشن ...

عزیزم تا جایی که من میدونم این ازمایش خوبه و ریسکش پایینه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
کووووجاش؟؟؟؟     گیجی من ر به بزرگی خودت ببخش داون ر باید یک به دویست و هفتاد ر درنظر گر ...

عزيزم اصلا به عددش كاري نداشته باش ستون سمت چپ كه انگليسي توضيح داده همه سندرومها رو low risk نوشته ، اگر خدايي نكرده مشكلي بود با قرمز مينوشت ريسك بالا يا متوسط .

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

دوستانی که قصد داشتید چله بسم الله الرحمن الرحیم رو شروع کنید از امروز که یکشنبه هست شروع میشه 

گفتم یادآوری کنم اگه کسی فراموش کرده بی نصیب نشه 

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

سلام بچه ها  من خیلی ناراحتم . رفتم دکتر سونو کرده گفته ساک دیده شده ولی خییلییی کوچیکه برو دو ...

عزیزدلم آروم باش.غصه نخور.برای یکی از بچه ها ریتم ازمایشش نرمال بالا نمیرفت اما بارداری سالم داشت.دقیق یادم نیست کی بود و اینکه سونوتو دو هفته دیگه تکرار کن با تمام وجود از خدا میخوام نی نیت صحیح و سالم باشه

عزيزم اصلا به عددش كاري نداشته باش ستون سمت چپ كه انگليسي توضيح داده همه سندرومها رو low risk نوشته ...

تبریک میگم هنوز تبریک زاییدنتو نداده بودم😍😍😍😍😍😍

من چند بار اومدم ندیدم پست گل پسر نارتو....

انشاله عاقبت بخیر باشه.😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من توی نت سرچ کردم نوشته از هفته ی ۲۴ تا ۲۸ این ازمایش انجام‌میشه پس هروقت‌دوست داشتی برو...من ...

ممنون عزیزم.پس همون 26میرم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تبریک میگم هنوز تبریک زاییدنتو نداده بودم😍😍😍😍😍😍 من چند بار اومدم ندیدم پست گل پسر نارتو.... ...

مریم.جون خوبی.خودت در چ حالی خانومی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم😍😍 انا جون مه انشالله به زودی مشکلش حل میشه نگین دکتر گفته بود یکم رشد جنین بهتر شده و ...

😍😍😍گل پسری مبارکتون چه حالی داره پسرت😍😍😍😍😍

نگین مشکل سلفری نداشت دیگه...؟؟؟

الهی شکر بقیه هم خوبن😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

@آزی25776‍  عزیزم و بقیه بچه ها که اطلاعات دارن درمورد سونو سوال داشتم

دکترم برام سونوی بیوفیزیکال نوشته که توی نت سرچ کردم دیدم یه سونوی دقیقتره که معمولا کسایی که مشکل دیابت داشتن یا زایمان زودرس یا یه سری مشکلات دیگه هفته های ۳۰ به بالا انجام دادنش...حالا میخوام بدونم این سونو توی هفته ی ۲۷ مشکلی پیش نمیاره برای جنین؟اگه لازم نیست میخوام همون سونوی عادی رو بدم.ممنون میشم راهنماییم کنید

@تورک_آنا     @خاکستری     @آزی۲۵۷۷۶ @نفسی۸۳۵ ودیگر عزیزان و دوستان و آشن ...

عزیزم.من خیلی از آزمایش غربالگری سردرنمیارم...سر ازمایش خودم دیونه شدم بس نگاش کردم😁

ولی خداروشکر ریسک نداره ومشکلی نداره

😍😍😍گل پسری مبارکتون چه حالی داره پسرت😍😍😍😍😍 نگین مشکل سلفری نداشت دیگه...؟؟؟ الهی شکر بق ...

عزیزم خوبی؟همه چی‌خوبه؟نگین جون دوبار سلفری رو تکرار کرد هربار بهش گفتن میزان dna کم بوده توی نمونه و نشده انجام بدن این ازمایشو.ماهم گفتیم همه ی این اتفاقها و نشدنها رو به فال نیک بگیره.ان شاالله که گل پسرش صحیح و سالمه و بیخودی به مامان جون و خاله هاش استرس وارد کرده😁تلافیش حسابی گازش میگیریم

مریم.جون خوبی.خودت در چ حالی خانومی

نفس جون منم خوبم.

همسر میگه اینقدر صبر کردی تا شهریور طبیعی اقدام کن اگر نشد مهر شروع ای وی اف .

راستی دکتر قاسم پور خیلی مهربون بود و کامل جواب میداد.

فقط فرتیل سی ام به من داد روزی دوتا ....اگر روزی یکی من بخورم اثرش کم میشه به نظرتون؟؟