2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سلام خاکستری جون خوبی عزیزم؟شما هفته چند رفتی برا آز قند؟آز یه مرحله ای رو برات نوشتن یا چند مرحله ا ...

سلام خانمی‌خوبی؟من هفته ی ۲۵ بودم تقریبا که رفتم برای آزمایش قند...برای من ۲ مرحله ای بود.یعنی یه بار قبل خوردن محلول ازم خون گرفت.بعد محلولو که خوردم دقیقا یه ساعت بعدش باز ازمایش دادم..و باز یه ساعت بعدش خون‌گرفتن ازم...عه سه مرحله شدا ولی نوشته بودن دومرحله ای😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااا به من گفتن زیر ۲ باید باشه.  من طبیعی خودم ۲.۳ بود ، گفتن چون میخوای میکرو کنی باید بیاد ...

عزیزم واسه من از اول همین حدودا بود گفتن باید برای بارداری بیاد زیر ۱/۵ که خب وقتی مثبت شدم ازمایش دادم تقریبا ۱ شده بود...اما الان که ماه بالاترم ازمایش دادم عددش شده ۳،۴ که دکترم گفت‌خوبه.ولی بهم‌گفته همچنان تا اخر بارداری این قرصو باید بخورم😑همونموقع که باردار نبودم هم دکتر غدد بهم گفت حتی اگه باردار شدی باید این قرصو ادامه بدی و اصلا قطعش نکن...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکتر برامنم نوشته آزها رو گفت مال 7ماهگی هس 26هفتگی برو...حالانمدونم اول26 برم یا اخرش

عزیزم من توی نت سرچ کردم نوشته از هفته ی ۲۴ تا ۲۸ این ازمایش انجام‌میشه پس هروقت‌دوست داشتی برو...من چون خیلی تو فکرش بودم که قند نداشته باشم یه وقت دلم میخواست‌تو اولین فرصت برم که دکترم خودش گفت اوایل مرداد برو منم سریع رفتم😑

سلام دوستای گلم🕪🕪🕪🕪 خیلی وقته از اینجا بیخبرم. خدا خیرتون بده بگین چه خبر بوده این ماه ها😍 آ ...

سلام عزیزم😍😍

انا جون مه انشالله به زودی مشکلش حل میشه

نگین دکتر گفته بود یکم رشد جنین بهتر شده و هنوز باید صبر کنه ولی دیگه خبری نداده هنوز

منم که گل پسر شد بچه

تارا جان هم به لطف خدا کامل دفع شد جنین اگه اشتباه نکرده باشم

آزی جون یه سوال، من توی آزمایش های ایمنی انعقادی فقط پای وان و mthfr(یه همچین چیزی ) رو ندادم. فاکت ...

عزیز دلم من اصلا اطلاعی درمورد ازمایش های ایمنی و انعقادی و داروهاش ندارم ولی به نظرم به دکترت اعتماد کن و اینقدر حساس نباش

عزیزم چه مشکلی برای دوقلوهات پیش اومد؟ داخل یه ساک بودن جفتشون؟

بله گلم دوقلو تک تخمکی بودن ، دوتا قل با یه جفت و یه کیسه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها پردنیزولون پریود رو قاطی پاطی میکنه؟

گلم پرد سطح قند خون رو بالا میبره و باعث احتباس مایعات در بدن میشه، غدد آدرنال رو تنبل می کنه و جذب کلسیم رو پایین میاره

ولی نمی دونم این بالا رفتن قند خون در حدی هست که فانکشن تخمدان و در نتیجه پریود رو هم تحت تاثیر میده یا نه‌ 

خداروشکر عزیزم ان شاءلله بهترین ها برات اتفاق بیفته  ما تهرانیم عزیزم فک نکنم بتونیم بریم اصفه ...

کدوم عمل بعد پنج سال جواب میده عمل واریکوسل یا وازووازکتومی؟راستی داروهای خیر اندیش نبود داروهای طب اسلامی تبریزیان بود.ممنون از لطفت عریزم