2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
دکترتون با چه عنوانی استعلاجی دادن؟ واسه تایید نرفتین کمیسیون؟

عزیزم تا یک سقط نکنیم باهامون همکاری نمیکنن بی وجدانا

من بعد سقط رفتم بیمارستان نفت رییس بخش زنان گفت دفعه بعد مثبت شدی بیا هفته به هفته بهت مرخصی میدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سرم نداشتی؟ ببین بعضی خانما رحمشون جنینو پس میزنه ک ب خاطر ایمنی بدنشون هست ک به جنین یا نطفه ای ک ...

چرا اتفاقا بهم سه تا سرم داده بود 

آزمایش ایمنی انعقادی دادم انعقادی مشکل داشت دکتر بهم گفت غلظت خون شدید دارم 

ولی ایمنیم فقط یکی از سی دی ها بالا بود که اونم دوباره تکرار کردم نرمال شده بود 

ولی بازم بهم سه تا سرم و پردنیزولون داد گفت واسه اطمینان 

میگم نکنه لازم نبوده چون ایمنیم که نرمال بود ؟؟؟

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@armaqhan    

کجایی دختر؟ همه منتظرخبرخوشیم هستیم.الهی که مامان شده باشی.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فدات عزیزم ، دفعه سومم بود ،بهار حالم بده همش احساس میکنم این سری همه کار کردم نشد با چه امیدی ادامه ...

نی نی جان

آندومتریوز رو بررسی کردی؟

پس من خیلی پوست کلفتم بعد ۶ بار بازم میگم میشه، چون یه بار شده

باور کن منم هر چی فکر میکنم به نتیجه نمیرسم، تا برم دکتر ببینم چی میگه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزيزم به نظرم اگر ميتوني ٢ هفته رو استعلاجي بگير و نهايت ميتوني بگي يك عمل سرپايي چيزي انجام دادي اص ...

دکتر باهامون آشناست مشکلی ندارم برای گرفتن مرخصی، اما عذاب وجدان میگیرم، بخدا نمی‌دونم چه کنم

از طرفی تازه آندومتریوز عمل کردم نباید بذارم زیاد بگذره

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزیزم خیلی متاسفم الهی به زودی معجزه خدا رو ببینی واسه خون ریزی زیاد و کم شدن طبیعی هست اگر حس می ک ...

ممنون زینب جان چه قدر خوبه که جواب همه را میدی ان شاالله بارداری عالی و زایمان بهتری داشته باشی و نی نیت سالم بیاد بغلت

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
دوستان من منفی شدم حدسم درست بود بتام 2و رنج آزمایشگاه بالای ۱۰ مثبت

ارمغان 

نمی‌دونم چی بگم فقط صحنه منفی شدن های خودم اومدجلوچشم واعصابم به هم ریخت.

سرم وپردنیزولون نداشتی؟

جنین داری؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان من منفی شدم حدسم درست بود بتام 2و رنج آزمایشگاه بالای ۱۰ مثبت

عزیزم..واقعا ناراحت شدم😞😞😞خدا خودش کمکت کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم به نظرم اگر ميتوني ٢ هفته رو استعلاجي بگير و نهايت ميتوني بگي يك عمل سرپايي چيزي انجام دادي اص ...

سلام عزیزم .

تا ۳ روز در ماه استعلاجی بدون هیچ مشکلی تایید میشه 

از ۳ روز بیشتر و تا ۴ماه( در یک سال)باید بره درمانگاه فرهنگیان و تو کمیسیون مطرح و تایید بشه و موارد مربوط به آی وی اف تا به حال همشون تایید شدن.البته از دو هفته بیشترش باید مستندات قابل قبول و محکمی باشه و اگر مشکلی نداشته باشن و سونو هم اوکی باشه خود پزشک درمانگاه تاییدیه نمیزنه.

از ۴ ماه بیشتر میره علوم پزشکی استان تایید میشه .

*** ۴ ماه در سال میتونه پیوسته یا تو فاصله زمانی مختلف باشه.در مجموع بشه ۴ ماه در سال .

دوست عزیزی که میخوای انتقال بدی نیازی نیست گواهیتو به مدرسه بدی میتونی ببری اداره و اونجا انقدر سرشون شلوغ هست و موارد اینچنینی انقدر زیاده که اصلا براشون مهم نیست.

@armaqhan    جون انشالله که خوش خبری دوستم منتظرم بگی یه بتا تپل داری و حسابی روزم رو بس ...

متاسفانه این سومین انتقال منفیه نمیدونم چیکار کنم ،فقط ۳ تا جنین دارم و مشکل منفی شدنام نامشخصه  

ارمغان  نمی‌دونم چی بگم فقط صحنه منفی شدن های خودم اومدجلوچشم واعصابم به هم ریخت. سرم وپردنیز ...

دکتر حیدر سرم نمیده وقتی بهش اصرار کردم فقط یکدونه نوشت روز قبل انتقال زدم و پرد نداشتم  

پارسال cd56من ۶واحد بالا بود میخوام دوباره تکرار کنم و پیش دکتر زرنانی برم 

ولی رحم همیشه تری لاین و شفاف بوده اما هیچوقت بررسی کامل نشده

گلم چه دوزی رو می خوای مصرف کنی و میزان‌ تو خونت چه قدر هست؟  ترجیحا با غذا مصرف بشه

زینب جان مقدارش ۱۸ هست،دکتر برام روزانه ۲۰۰۰ تجویز کرد که خارجی گیرم نیومد مجبور شدم ۱۰۰۰ بگیرم،نمیدونم باید روز خورده بشه یا شب؟واینکه اگر مقدارش کم باشه نمیتونم وارد سیکل بشم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...