2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
کجا هست دکترپادمهر؟ 

کلینیک آندومتریوز ابن سینا

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان تیتر بتای من درسته؟ بار اول روز 13 انتقالساعت 11 صبح  تیر بتا 487 بود ، رو ...

سلام مونیکا جون عالیه تیترت عزیزم مبارکه 

فقط یه سوال شما همسرت آزو اسپرم بود ؟؟؟

خداجونم شکرت       
شنبه ها ساعت ۱۱به بعد هست ابن سینا هم میره 

چه روزایی ابن سینا هستن؟ برام مقدور نیس برم مطب😞

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
چه روزایی ابن سینا هستن؟ برام مقدور نیس برم مطب😞

زنگ بزن بگو با دکتر دادمهر وقت میخوای خودشون بهت میگن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
دکترتون با چه عنوانی استعلاجی دادن؟ واسه تایید نرفتین کمیسیون؟

عزيزم مدارك آي وي افم ضميمه بود و دكترم هم نوشته بود به علت آي وي اف استراحت مطلق و اين سري هم رفتم خود درمانگاه فرهنگيان استعلاجيهام رو خود دكتر اونجا نوشت و بهم گفت مدارك آي وي اف قبليم رو هم ضميمه كنم .

چرا عزيزم تا ٤ ماه مرخصي كميسيون خود درمانگاه فرهنگيان رو براي ما لازم داره و بيشتر از اون هم كميسيون درمان بيمه خدمات درماني استان .

سلام ب دوستان گلم وتبریک ب  مامانای جدید تاپیک🌷🥰 بچه ها از ارمغان جون چه خبر رفت آزمایش؟ ال ...

سلام بهار جون خوبی ؟؟؟ دختر نازت خوبه ؟؟ 

بهار اینسری من جنینامو پیش دکتر طرازی انتقال دادم هیسترو و خراش و پرد و آسپرین و هپارین و همه چی داشتم ولی منفی شدم بنظرت مشکل از کجاست ؟؟ 😔😔😔😔

خداجونم شکرت       
چون شبی یه دونست فکر نکنم ساعتش مهم باشه، من چون موقع خواب میزاشتم، خیلی راحت بودم، وگرنه آدم بعدش م ...

اره گلم حالا شاید منم ساعتشو تغییر دادم...نمیدونم چی بود هرچی بود دیگه خبری نیست ازشون(البته درد نداشتما،فقط انگاری سفت میشد)!حالا موندم واقعا انقباض بودن؟الان با اینکه دیگه شکمم سفت نمیشه آیا پرولوتون رو بزنم؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بهار جون خوبی ؟؟؟ دختر نازت خوبه ؟؟  بهار اینسری من جنینامو پیش دکتر طرازی انتقال دادم هی ...

سرم نداشتی؟

ببین بعضی خانما رحمشون جنینو پس میزنه ک ب خاطر ایمنی بدنشون هست ک به جنین یا نطفه ای ک قرار لقاح بسته بشه ب چشم غریبه نگاه میکنه و حالت دفاعی میگیره و پس میزنه ک با سرم ای وی ای جی این حالت ایمنی و دفاعی بدن ب شکل بالانس در میاد و جنینو قبول میکنه ،برای من ب این صورت بود 

حالا شما آزمایشات ایمنی رو دادی و اینکه نظر دکتر چی بود چرا بهت سرم نداد طرازی معمولا ب بیماراش سرمو میده

عزیزمممممم....  همیشه بخندی و شاد باشی...  تک تکتون شاد باشین....  خدا شاهده تو ای ...

سلام آنا جون خوبی ؟؟ دختر و پسر نازت خوبن ؟؟؟ امید وارم هرچی ذهنتو مشغول کرده زودیه زود حل بشه به امید خداا 

تورک آنا کمکم کن نمیدونم یادت هست یا نه خودم پلی کیستیک بودم همسرم آزو اسپرم 

انتقال اولم هیچ دارویی جز آسپرین و پروژسترون نداشتم با دوتا جنین ضعیف مثبت شدم ول یچون قلبش تشکیل نشد سقط کردم ، دوباره پانکچر شوم هم کیفیت تخمک خوب بود هم اسپرم همسرم سه تا جنین بلاست انتقال دادن این سری آسپرین نداشتم منفی شد 

یه بسته جنین داشتم انتقال دادم آبان ، با دکتر طرازی دوتا جنین کامپکت انتقال دادم قبل انتقال ویتامین ب ۶ و آمپول ب ۱۲ و هیتسرو و خراش و پردنیزولون و سرم آی وی آی جی داشتم بعد انتقالم روزی دوتا هپارین . پرد و دوتا هم آمپول هاش سی جی ولی بازم منفی شدم 

دیگه هم جنین ندارم وضع روحیمم خوب نیست و از طرفی هم کل بدنم نبض میزنه نمیدونم از چیه ؟ پشت کتفم بازوهام رون پام 

دیگه جنین هم ندارم نمیدونم از کجا شروع کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم 😘خوبم شکر دخترمم خوبه خودت خوبی ؟ الهی عزیزم ،دفعه چندمت بود ک انتقال دادی؟

فدات عزیزم ، دفعه سومم بود ،بهار حالم بده همش احساس میکنم این سری همه کار کردم نشد با چه امیدی ادامه بدم 

خداجونم شکرت       
من احتمالا انتقال بعدیم بیفته تو مدارس، یه هفته میتونم بهونه جور کنم نرم ولی هفته دوم رو چه کنم!؟ نم ...

عزيزم به نظرم اگر ميتوني ٢ هفته رو استعلاجي بگير و نهايت ميتوني بگي يك عمل سرپايي چيزي انجام دادي اصلا هم در موردش توضيح نده به كسي . تا ٣ هفته مرخصي استعلاجي هم كميسيون نميخواد و فكر كنم اگر دكتر بنويسه آي وي اف انجام دادي راحت بتوني بگيري .