دخترم ۵ سالشه حدود دو هفته پیش سرماخورد و بردمش دکتر و داروهایی داد و مصرف کرد اما متاسفانه از سه روز پیش به شدت حالش بد شد و تبش کنترل نمیشد و لرز شدید داشت و تنفسش مشکل پیدا کرد. بردمش اورژانس و اونجا گفتن اوضاعش خیلی بده و باید بستری بشه. عکس و آزمایشات و سی تی و همه رو انجام دادن و گفتن ریه ی سمت چپ کامل و ریه ی سمت راست ۱۰ درصد (الهی من براش بمیرم) درگیر شده . تو رو خدا اگه راه حل مکملی دارین که بتونم زودتر حالش رو بهتر کنم دریغ نکنین. براش دعا کنین دختر خیلی حساس و مهربونی هستش.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه هام سه هفتس درگیر این ویرووسن اگر حوصله داری علائم دخترتو میگی ؟
خدا همه ی بچه ها مون رو در پناه خودش سالم نگه داره. دخترم دو هفته پیش تک سرفه داشت بردمش دکتر دارو ) دکستورمتورفان،نئوتادین،استامینوفن،بروفن،آزیترو۲۰۰ و یه قطره برای بخور سرد) داد و مرتب میدادم بهش . کم اشتها شده بود میگفت سرم درد میکنه اما از ۴ یا۵ روز پیش سرفه هاش بیشتر شد و تبش کنترل نمیشد و مدام حالت خواب آلودگی و گیجی داشت که با لرز زیاد آوردمش بیمارستان.