2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دوستای خوبم من انتقال داشتم که منفی شد امروز روز هفتم پریودمه صبحها خونریزیم در حد لک هست و یه دفعه ...

عزیزم خیلی متاسفم الهی به زودی معجزه خدا رو ببینی

واسه خون ریزی زیاد و کم شدن طبیعی هست اگر حس می کنی نرمال نیست حتما با دکترت تماس بگیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب دوستان بچه ها شما آمپول هاش سی جی بعد انتقال داشتین؟ اگر داشتین چند روز بعد از آخرین آمپول ...

سلام عزیزم، من داشتم تو هر دو انتقالم، یه هفته بعد از آخرین آمپول آزمایش میدادم، تو یه هفته اثرش از بین میره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بله خداروشکر عالیه😍😍

مرسی عزیزم

از امروز مجبور شدم بیام سرکار ولی حالت نشسته کمر و دلم درد میگیره 

آزی جان برای سونوی ساک روز چندم برم؟وازینال یا شکمی؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
چون مامان شدی عزیزم 😍😍😍😍

نه بابا زینب جون دلت خوشه ها ما اگه از این شانس داشتیم 😢😢😢😢ههههییییییی😔😔😔😔

الان بی بی چک زدم منفی شد....

نمیدونم پس چرا پریود نمیشم فکر کنم از استرس انتقال عقب انداختم 

معده و نفخ هم گمانم از استرس و نگرانیه

امیدوارم همه کسایی که امروز آزمایش دادن جوابشون مثبت شه و دلشون شاد .

عزیزم میشه منو راهنمایی کنین راجب کلینیک ابن سینا. اگه یادتون باشه گفتم دوتا انتقال منفی تو رویان دا ...

گلم کاش با دکتر پادمهر ویزیت آندومتریوز بشی، چون دو بار انتقال منفی داشتی یه مقدار مشکوک هستی، اون آز تومور مارکر ها هم برات می نویسه

مرسی عزیزم از امروز مجبور شدم بیام سرکار ولی حالت نشسته کمر و دلم درد میگیره  آزی جان برای سو ...

تورو خدا مرخصی بگیر به این فکر نکن که واسه کارت چه اتفاقی میفته الان فقط بچت مهمه 

اشتباهی که من کردمو شماها نکنید 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آزي جون مهربون و بقيه بچه ها دوستاي گل هركي بلده ممنون ميشم راهنماييم كنه، در صورت عدم وجود مشكل هور ...

گلم وقتی همه چی اوکی هست اتفاقا انتقال نچرال خیلی بهتره، واسه بعد انتقال هم تو ایران بعضی وقتها پروژسترون میدن ولی اروپا چیزی نمیدن

دستت درد نکنه مهربون، من یه کم حالم نامساعده توان گشتن ندارم تو نی نی سایت، حتی یادم رفته چه روزی شر ...

باشه زینب جون دستت درد نکنه💜

انشاله ک حالت زودتر خوب بشه و از بارداریت لذت ببری😘

[QUOTE=99606393]عزیزم مگه سابقه خواهرتون یادت رفته، برو آز بده توکل 

هزار ماشالا چه خوب یادته 👏👏👏👏

نمیدونم والا حالم خیلی بده خیلی نا امیدم احساس میکنم از اینجا رونده از اونجا مونده شدم فقط انتقالم بیخود عقب افتاد صبح آزمایش دادم جوابش ۸ شب آماده میشه 

ولی بعد آزمایش اومدم بی بی گذاشتم منفی شد حالم گرفته شد الان ۱۳ روز تاخیر دارم باید تا الان بی بی منفی میشد

تازه بهم نخندیدا انقدر عقده ای شدم رفتم مارک مدیکور گرفتم که میگن خیلی مثبت کاذب داره که حتی شده الکی دو خط شه خوشحال شم ولی اونم منفی شد 😢😢😢

منم از حرصم خودم با خودکار قرمز خط دوم رو کشیدم 

الکی مثلا من حامله ام😆😆😆😆😆😆

سلام ب دوستان بچه ها شما آمپول هاش سی جی بعد انتقال داشتین؟ اگر داشتین چند روز بعد از آخرین آمپول ...

سلام گلی اگر تیتر بالا باشه یعنی نی نی ولی اگر مثلا 4 باشه مال آمپول هست 

ان شاالله که مامان شدی 🤲🤲🤲🤲

چه جوری تونست روی حرف دکترش حرف بزنه؟ من دکترم سر پسرم گفت سفر نرو ، ۹ ماه از شهر بیرون نرفتم ، مای ...

واقعا من هم نميدونم چطوري اين كار رو كرده ، اصلا پيش اون دكتر نرفته بود براي زايمان رفته بود يك بيمارستان ديگه ، ان شا الله كه خدا خودش بهش رحم كنه و پسرش مشكلش حل بشه .