2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
من اولش ذره ایی علامت نداشتم خوشحال بودم بد ویار نمیشم ولی وقتی شروع شد هر روز شدید تر از دیروز 😬😬 ...

عزیزم.فسقلی داره جبران میکنه.

الیته من چون یک بار سقط فراموش شده داشتم ، خوشحال میشم تهوع دارم. ولی بیشتر نشه دیگه خداییش نمیتونم.

تازه الان خونه مامانمم.برم خونه خودم که ، نابود میشم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خواهشا اگه چیزی میدونین بهم بگین چون هر روز که میگذره استرسم بیشتر میشه واقعا تحمل روزا برا ...

عزیزم واقعا چیزی نمی دونم علائم شما رو هم نداشتم، ولی اگر خیلی اذیت میشی و فکر می کنی طبیعی نیست حتما به دکترت خبر بده، فکر نکنم کسی مثل شما بوده 

زینب جان چی شدی رفتی بیمارستان؟ بهتری بگو سوزن سرمت و باز نکنن هی سوراخ سوزاخ شی تا۴.۵روزم باشه رگ ...

مرسی گلم آره امروز همین کارو کردم یه هپارین لاک زدم رو آنژیوکتم،

نمی دونم راست می‌گفت یا نه، گفت بیشتر از دو روز نذار تو دستت

مرسی گفتی گلم

خانوما عذر میخوام واقعا من تو سیکل انتقالم دکترم روزی سه تا شیاف پروژسترون بهم داده اما دو روزه شدی ...

گلم احتمال عفونت هست حتما برو دکتر پماد میده، فقط شما تا انتها اپلیکاتور رو نبر، رویا جون هم مثل شما شده بود الان دو قلو داره

شیاف ها رو هم مقعدی بذار 

بچه ها به کمر میخوابم یهو انگار سرم گیج میره میشینم کمتره میخوابم انگار یهو از سر تا کمرم یه جوری ...

من ترشح رو داشتم.فک میکردم لکه بینی پیدا کردم اما شفاف بود‌.هنوزم دارم.

اما صاف میخوابیدم خوب بود.

عزيزم دوست من همينطور بود امروز بي بي گذاشت مثبته فردا ميره آز  انشاالله شما هم مثبتي

وااااااایی عزیزم مطمئن بودم مثبت می‌شی، مبارکههههههههه 💃💃💃💃💖💖💖💖😍😍😍🌹🌹🌹🌹 ان شاالله بارداری راحت و زایمان خوبی داشته باشی

عزیزم واقعا چیزی نمی دونم علائم شما رو هم نداشتم، ولی اگر خیلی اذیت میشی و فکر می کنی طبیعی نیست حتم ...

زینب جان من الان ۵ هفتم تقریبا ، سیرابی که ایراد نداره؟ 

کله پاچه چطور؟

عزیزم واقعا چیزی نمی دونم علائم شما رو هم نداشتم، ولی اگر خیلی اذیت میشی و فکر می کنی طبیعی نیست حتم ...

نه اذیت نمیکنه اونجوری

الان که اینجوری شدم که یه چیزی میخورم انگار رو دلم میمونه

چیزی نمونده به آزمایشم

شنبه آزمایش میدم