2777
2789

من به خاطر سردی بدنم چاق میشم

جدیدا رفتم سمت گرمیجات

ورزش + رژیم مناسب + تغییر سبک زندگی = تناسب اندام

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

من رژیمم و وزن حدود نه کیلو اینسری کم کردم، عزیزم شکر و هرچی که باهاش درست میشه حذف ،عداهامم ابپزه مثلا مرغ و گوشت و هرچی بدون روغن درست میکنم ، برنجمم کته میخورم از ده تا قاشق هیچوقت بیشتر نمیشه هفتگی سه بار این حدودا میخورم،

ریزه خواری ممنوع ،بجاش صبح و عصر یه بار میانوعده میخورم 

گرسنگی بیش از حدم ممنوع ،انگار استپ وزنی میاره 

اب کافی بنوش حتما

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم توام مشکلت سردی بدنت باشه متابولیسم بدنت پایینه که چربی سوزیت اینقدر ضعیفه یه مدت ادویه های گ ...

عزیزم منم طبعم سرده یعنی بلغم طب سنتی ام رفتم ولی.....

خودم رژیم گرفتم فک کن تو دوماه ۴ کیلو اضافه کردم😪

توهم مثل من یه غذایی میخوری یا شکمت سنگین میشه یا ورم و همش اذیت بودی

من چیز های گرمم مصرف میکنم ببخشید یبوست میگیرم

میشه بگی چه چیزهایی بهت گفته من رفتم یه سری دمنوش ها داد ولی خوب هیچی

چای زنجبیل دارچین میخورم

شیره و ارده

قرص جنسینگ و موکا دکتر برام تجویز کرده

شربت عسل و زعفران

میوه های گرمسیری

ماست و گوجه و شیر و خیار و.... قبلا زیاد میخوردم دیگه نمیخورم

حذف قند و شیرینی مصنوعی 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

چای زنجبیل دارچین میخورمشیره و اردهقرص جنسینگ و موکا دکتر برام تجویز کردهشربت عسل و زعفرانمیوه های گ ...

غذا های سرد مثل برنج ماکارانی اینا رو میخوری بعدش مصلح میخوری یا میوه های زمستونی که همه سردن خوب🫠

عزیزم منم طبعم سرده یعنی بلغم طب سنتی ام رفتم ولی.....خودم رژیم گرفتم فک کن تو دوماه ۴ کیلو اضافه کر ...

منم بلغم هستم زنجبیل باعث یبوست شدیدم می شد الان دیگه داروی یبوست رو پیدا کردم لواشک و برگه زردآلو و آلوخشک بعد از هر غذا میخورم کاملا رفع شده وزنم هم به خاطر دفع درست رو به کاهشه

منم بلغم هستم زنجبیل باعث یبوست شدیدم می شد الان دیگه داروی یبوست رو پیدا کردم لواشک و برگه زردآلو و ...

چه پیز هایی میشه بگی مصرف میکنی بدنت گرم شه توهم جای خواهر نداشتم کمکم کن هر کاری کردم خوب نشدم گه نشدم🫠

غذا های سرد مثل برنج ماکارانی اینا رو میخوری بعدش مصلح میخوری یا میوه های زمستونی که همه سردن خوب🫠

غذاهای سرد و با ادویه های گرم میخورم

ساالاد رو با فلفل زیاد میخورم

چای ماسالا میخوردم قبلا خنثی میکرد ولی چون تو رژیم حذف قند مصنوعی هستم ماسالا شکر داشت نمیخورم

سپردم برام با استویا تهیه کنن 

خیلی عالیه یه فنجان کل روز آذم رو می سازه

چه پیز هایی میشه بگی مصرف میکنی بدنت گرم شه توهم جای خواهر نداشتم کمکم کن هر کاری کردم خوب نشدم گه ن ...

استفاده زیاد از ادویه جات می کنم (فلفل - زردچوبه - دارچین - زنجبیل)

قبل اینکه تو حذف شکر باشم چای ماسالا میخوردم به خاطر جوز هندیش معرکه بود برام

میوه های گرم مثل موز میخورم به جای میوه های سرد...

مویز، انجیر، خرما و ...

عسل، گرده، ژل رویال

حذف ماست و شیر و خیار و گوجه و ....

برای جلوگیری از یبوست هم برگه زرد آلو و لواشک 

ماست و برنج این جور چیزا هنوز مصرف میکنی

برنج میخورم ولی خورشتش رو با ادویه

ماست نمیخورم

عزیزم منم طبعم سرده یعنی بلغم طب سنتی ام رفتم ولی.....خودم رژیم گرفتم فک کن تو دوماه ۴ کیلو اضافه کر ...

ولی من راضیم بیرون رویم مثل قبله چون سبزیجاتم رو قطع نکردم یعنی بجای تنقلات سالاد میخورم با سس زیرو ولی میوه رو کم کردم دارم سعی میکنم تقریبا قطعی کنم چون میوه چاق می‌کنه میفهمم چی میگی منم شده که تو رژیم شکست بخورم خیلی حس بدیه امیدوارم موفق باشی