2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
خانما ميا براى نى نى ختم چله بسم الله گرفتن و حاجت گرفتن؟اخه برا انتقال جنين ماه بعدم دارم انجام ميد ...

سلام عزیزدلم ان شاالله که جواب میگیری و مامان میشی...من واقعیتش ادم مذهبی نیستم(حتی نمازمو درست حسابی نمیخونم) ولی به دلم افتاده بود این چله رو بگیرم...خداروشکر نتیجه گرفتم و از همه مهمتر تو روزای انتقالم سرم گرم میشد و ذهنم طرف چیزای منفی نمیرفت...توام بگیر گلم ان شاالله که نتیجه میگیری و میای میگی مامان شدی

من تصمیم دارم دوباره از هفته ی آینده این‌چله رو بگیرم به نیت سلامتی نی نیم و رد شدن از این استرسا❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام.عزیزم ممنون ک. ب فکرمی گلم..فدای تو🌸 اره رفتم ..وااای باورت نمیشه.خداروشکر سونوم خوب بود..دکت ...

هوف خداروشکر نفسی جونم.دعا کن منم دوشنبه سونو بهم بگه کیسه ی آب و وزن نی نی و همه چی خوبه و نگرانیم مثل تو تموم شه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والاهفتشونمیدونم گفتن۵ماه

آخی عزیزم...۵ ماه‌که خیلی کوچولوهستن ولی اگه خدا بخواد تو هر شرایطی میمونن❤امیدوارم معجزه ی خدا شامل حالش شه و نی نیاش بمونن براش...گفتی چرا این اتفاق افتاده؟فشارش بالا بوده؟

دی اف آی  خداروشکر از ۸۰ رسیده به ۲۶ عزیزم فک کردم مرکز ناباروری برای شما مورفور رو زده ۷۰ آخ ...

عزیزم دکتر خردمندبه ما گفت مورفوی صفر داخل جهاد کاملا عادی وبرای خیلی ها میزنن،خود جنین شناسی هم به ما گفت که بعضی مواقع صفر به طبیعی خیلی نزدیکه،میتونم بپرسم شما الان چ مرحله ای هستید؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آخی عزیزم...۵ ماه‌که خیلی کوچولوهستن ولی اگه خدا بخواد تو هر شرایطی میمونن❤امیدوارم معجزه ی خدا شامل ...

انشاالله،اره عزیزم مادرشونوب خاطرفشاربالااوردن ای سی یوبعدگفتن بچه هاقلبشون دارن کندمیزنه هرچ زودتربایدسزارین بشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزيزم دوست من همينطور بود امروز بي بي گذاشت مثبته فردا ميره آز  انشاالله شما هم مثبتي

خدارو شکر عزیزم که دوستت مثبت بوده

چه حس خوبی بهم دادی

ایشالله همینجوری بشه

خدا کمک کنه به همه مون

دوستان لطفاً راهنماییم میکنید 

من که دیروز امپول دکاپیتایل ۳,۷۵ زدم و سه تا قرص ال دی مونده بخورم و تموم شه 

حالا سوالم اینه با تزریق این امپول من بعد تموم شدن ال دی پریود میشم ؟؟

چون تو نت خوندم نوشته پریودی رو به تاخیر میندازه و یائسگی کاذب به وجود میاره؟

تجربه های خودتون رو بگید ممنون میشم

دوستان لطفاً راهنماییم میکنید  من که دیروز امپول دکاپیتایل ۳,۷۵ زدم و سه تا قرص ال دی مونده بخ ...

دکترت آمپول کامل گفته بزنی؟من پارسال انتقال داشتم دکتر گفت نصفشو بزن و بموقع پربود شدم

از دست این دکترا من رحمم نامتقارن بود گفتن فیبرومه و احتمال سقط هست شما  هلاله گفتن کوتاهه &nb ...

آزی جون جنسیت نی نی معلوم شد؟؟

هفته چندی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀