2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047258 بازدید | 684583 پست
عزيزم اين ختم چطوريه ؟

عزيزم از روز يكشنبه شرو ميشه بايد بري حموم غسل حاجت كني ....روز اول صدتا ميكي بسم الله الرحمن الرحيم بحق بسم الله روز دوم دويست تا روز سوم سيصدتا همان طور روزي صدتا اضاف مكني تا جهل روز يعني روز اخر جهارهزار تا بايد بكي...واسه من كه هر وقت نيت كردم حاجت كرفتم☺️☺️☺️

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
اره عزیزم زایمان اورژانسی کردنش خودش الان توای سی یوبستریه دوقلوهاشم تودستگاهن،ایشالاکه بمونن براش ب ...

خدا کمکمشون کنه..انشاءالله صحیح و سالم.بمونن..چندهفته بوده بنده خدا؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها به کمر میخوابم یهو انگار سرم گیج میره میشینم کمتره میخوابم انگار یهو از سر تا کمرم یه جوری ...

بچه ها خواهشا اگه چیزی میدونین بهم بگین

چون هر روز که میگذره استرسم بیشتر میشه

واقعا تحمل روزا برام سخت شده

فقط شما هستین که درکم میکنین

سلام عزیزم نه منتظرم همسرم بیاد دوباره بریم بیمارستان😣😣😣😣 از دیشب تا حالا معده ام هیچی قبول نمی ...

عزیزم انشالله زودتر خوب میشید..

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام.عزیزم ممنون ک. ب فکرمی گلم..فدای تو🌸 اره رفتم ..وااای باورت نمیشه.خداروشکر سونوم خوب بود..دکت ...

اخیشششش خیالم راحت شد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اخیشششش خیالم راحت شد

فدات عزیزم..خیال خودمم.راحت شد..انشاءالله شنبه ببرم ب دکتر خودمم نشون بدم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جان، یهو طبیعی زایمان کن💪💪😍

وای نگو خاله جون😍😍 من ترسوام☺😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

زینب جان چی شدی رفتی بیمارستان؟

بهتری بگو سوزن سرمت و باز نکنن هی سوراخ سوزاخ شی تا۴.۵روزم باشه رگ خراب نمیشه هر روز تو خونه فقط سرم و خودت وصل کن بهش🌷اینجوری اذیت میشی😧

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

خانوما عذر میخوام واقعا

من تو سیکل انتقالم دکترم روزی سه تا شیاف پروژسترون بهم داده اما دو روزه شدید احساس سوزش و خارش دارم٫ یعنی عفونته؟ چیکار گنم بعتر بشم؟

شنبه نوبت آزم هست

بچه ها به کمر میخوابم یهو انگار سرم گیج میره میشینم کمتره میخوابم انگار یهو از سر تا کمرم یه جوری ...

عزيزم دوست من همينطور بود امروز بي بي گذاشت مثبته فردا ميره آز 

انشاالله شما هم مثبتي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام.عزیزم ممنون ک. ب فکرمی گلم..فدای تو🌸 اره رفتم ..وااای باورت نمیشه.خداروشکر سونوم خوب بود..دکت ...

از دست این دکترا من رحمم نامتقارن بود گفتن فیبرومه و احتمال سقط هست شما  هلاله گفتن کوتاهه و سرکلاژ. بعد میگن چرا مردم اعصاب ندارن و استرسین اخه لامصبا دیوونه مون کردید خب😬😬خداروشکر که اینم به خیر گذشت و مشکلی نبود. 

عزيزم از روز يكشنبه شرو ميشه بايد بري حموم غسل حاجت كني ....روز اول صدتا ميكي بسم الله الرحمن الرحيم ...

مرررسي عزيزم تبريك ميگم 

واسه من دعا كن سه شنبه انتقال دارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانوما عذر میخوام واقعا من تو سیکل انتقالم دکترم روزی سه تا شیاف پروژسترون بهم داده اما دو روزه شدی ...

عزيزم بايد ركتال بزاري