2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
واقعا  پس چرا رفته بالا  چرا بي بي مثبته

احیانا آمپول hcg نزده؟

انشالله که مثبت واقعی باشه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
نه عزیزم رعایت چی؟زندگی عادیتو بکن. مگه قراره بیل بزنی!؟فقط فعالیت سنگین انجام نده که خب تو بارداری ...

ممنون. راستش کلا شرایط زندگیم جوریه که نمیتونم زیاد استراحت کنم.

سر پسرم یک جا کار میکردم یه جا تدریس و ....

زنداداشم ماه ۸ اومده بود خونمون ، انقدر فعالیت داشتم و نمی نشستم ، میگفت قبل از رفتن ما میزای .

ولی خدارو شکر پسرم تا آخر موند.

البته که اینبار خیلی بیشتر رعایت میکنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همش خونه مامانمم  تو این مدت یکی دوبار رفتم خونه ولی تا پامو میزارم خونه اشکم سرازیر میشه& ...

نینیتپل جون قربونت برم اخه خودتو مریض میکنی که چی بشه اروم باش توکل به خدا انشالله نتیجه میگیریم

بچه ها من میخوام واس ۱۰ نفر  از منتظرا زیارت عاشورا و ایت الکرسی بخونم  خوشحال میشم بهم بگ ...

دوست خوبم منم تا الان تجربه چهار انتقال ناموفق داشتم که آخری دو هفته پیش بود برای منم دعا کن ان شاالله به قول حضرت موسی وقتی دعا از زبانی باشه که گناه نکرده باشی قبول بشه مخصوصا که شما باردار هستید و فرشته ای توی وجودتون هست 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
واي با هميم 😎 انشاالله جفتمون مامان بشيم و بقيه منتظرا الهي آمين 🤲🏻 شما كدوم مركزين ؟

انشاالله. آمین.

کلینیک نیکان. شما چی؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه ها ی سوال..کیا قرص تیرویید میخورن؟؟بعد مثبت شدن چکار کردید؟؟به من گفتن هروقت باردار شدی باید بری ...

من میخورم.

آره قبلا که طبیعی بودم ، دکتر ک رفتم تیروئید با آزهای دیگس ، مینوشت ، ولی جواب رو میگفت ببر غدد.

اما تو میکرو ، متخصصای ناباروری خودشون قاعدتا اون رو مدیریت میکنن.

قبل از انتقال آز ندادی؟ 

من توی ماه رمضون خیلی نامرتب میخوردم ، آخرش از دادم ۲.۳ بود.

بعد دیگه مرتب خوردم.

همون آز رو بردم برای ابن سینا گفت برای میکرو خوبه.

ولی حتما باید بدم دوباره.

.

.

واقعا  پس چرا رفته بالا  چرا بي بي مثبته

آمپول هاش سی جی نداشته بعد از انتقال؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
آمپول هاش سی جی نداشته بعد از انتقال؟ 

اصلا فقط پروژسترون

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من میخورم. آره قبلا که طبیعی بودم ، دکتر ک رفتم تیروئید با آزهای دیگس ، مینوشت ، ولی جواب رو میگفت ...

اره عزیزم اونا خودشون گفتن روزی یه نصفه بخورم بعد که مثبت شد برو متخصص غدد...ولی من هنوز نرفتم همونجوری مثل قبل دارم میخورم..

اصلا فقط پروژسترون

شاید جنین لانه گزینی کرده، ولی ضعیف بوده داره دفع میشه 

شایدم خیلی دیر لانه گزینی کرده و بتاش بره بالا 

برای خدا کار سختی نیست 

خیلی از اتفاقات تو پزشکی، نشدنیه ولی برا خدا مثل آب خوردن 

48 ساعت دیگه تکرار کنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اره عزیزم اونا خودشون گفتن روزی یه نصفه بخورم بعد که مثبت شد برو متخصص غدد...ولی من هنوز نرفتم همونج ...

آزهای اولیه بارداری رو دادی؟ 

توی اونا هست.

البته چون قاعدتا بعد از مثبت شدن ، دوهفته بعدش میرن سونو و آز ، تا اون موقع باید طبق روال قبل رفت.

آزهای اولیه بارداری رو دادی؟  توی اونا هست. البته چون قاعدتا بعد از مثبت شدن ، دوهفته بعدش می ...

نه ندادم.فقط قبل شروع درمان یه ازمایش دادم.امروز رفتم مرکز ..فقط داروهامو نوشت.ازمایش ننوشت واسم.گفت ۲هفته دیگه بیا واس قلب...یعنی اون موقع مینویسه؟؟!!

تارا جون دکتر نصر دوستتون پانکچر کرده و متوجه هیدرو شده ،والا دکتر من دوبار منو پانکچر کرده چیزی بهم ...

ارمغان جون بعید میدونم سر پانکچر متوجه شده باشه گفته حدس میزنم مشکلت لوله هیدرو باشه و حتی بهش گفته بود ممکنه مشکلی هم نداشته باشه لوله هات ولی لاپرا انجام بشه واسه اطمینان که البته هم مشکل لوله داشت هم چسبندگی جزیی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
شاید جنین لانه گزینی کرده، ولی ضعیف بوده داره دفع میشه  شایدم خیلی دیر لانه گزینی کرده و بتاش ...

ممنوون گلم

انشاالله بره بالا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷