2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
دوستان امروز دوست آز  داد واي جوابش ١٢/٥هستش مشكوكه  احتمال داره بره بالا كسي ابنجوري بود ...

دوستان كسي در مورد اين پست نظري نداره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ازی جون ی دکتر میتونه با تشخیص اشتباهش هزار تا مشکل بدتر برای مریض درست کنه...حرص ادم بیشتر از ...

تازه دکتر لحظه اخر بهم گفت چنتا بچه داری گفتم دوتا یهو سرش رو اورد بالا با یه لحن کشداری گفت خخخخخخب دوتا بچه داری دیگه😡😡😡یعنی اگه اینم نشد نشد دیگه   اگه به همسرم میگفتم اینو گفته مطبش رو  تو سرش خراب میکرد 

تازه دکتر لحظه اخر بهم گفت چنتا بچه داری گفتم دوتا یهو سرش رو اورد بالا با یه لحن کشداری گفت خخخخخخب ...

عجبا از این دکترا😒😒😒😣

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
رفقا میگم ، بعد از دادن آز ، در حایکه لک و درد و ... نداریم ، بازم باید مراعت کنیم؟  من نمیتون ...

نه عزیزم رعایت چی؟زندگی عادیتو بکن. مگه قراره بیل بزنی!؟فقط فعالیت سنگین انجام نده که خب تو بارداری طبیعی هم نباید انجام بدی. خوشحال باش،ارامش داشته باشه همه چی حله

سلام عزيزم  من انجام دادم بدون بيهوشي دردش قابل تحمله چند دقيقه بيشتر طول نميكشه رو صندلي معاي ...

دردش اندازه انتقال هست یا بیشتر؟ اندازه انتقال طول میکشه؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
هي ميگذرونم خيلي سعي ميكنم فكرنكنم ولي دلم خيلي ميگيره بعضي وقت ها به خدا ميگم خدا چرا اخه،چرا😔 ...

منم همش خونه مامانمم 

تو این مدت یکی دوبار رفتم خونه ولی تا پامو میزارم خونه اشکم سرازیر میشه 

انقد حالم بد میشه که نیومده دوباره برمیگردم خونه مامانم 

امشب دوباره میخوام برم خدا خودش کمکمون کنه همش به گذشته فک میکنم که دارم تقاص کدوم کارمو پس میدم 😔😔😔😔😔

یه مدت هم هست بدنم نبض میزنه نمیدونم چم شده خیلی اعصابم خورده 

خداجونم شکرت       
دوستان امروز دوست آز  داد واي جوابش ١٢/٥هستش مشكوكه  احتمال داره بره بالا كسي ابنجوري بود ...

آی وی اف کرده یا طبیعی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام من انجام دادم با بیهوشی که در حد بیست دقیقه نهایتا، هم خراش میدن هم رحم رو بررسی میکنن که مشکل ...

خودتون خواستید با بیهوشی باشه؟؟ 

آی وی اف کرده یا طبیعی؟ 

ivf

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مشکوکه دیکه باید یه هفته دیگه آزمایش بده فکر کنم  به من که دکتر اینو گفت

خيلي ناراحته آخه بيبي مثبتشده

فیاما جون دکترت کیه ؟میخای وارد سیکل بشی یا انتقال داری؟ در مورد بررسی مولکولی  رحم از دکتر اط ...

عزیزم من تازه انتقالم منفی شده، می‌خوام برم بررسی کنم که چرا نمیشه

اره حتما میپرسم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟