2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
خودتون خواستید با بیهوشی باشه؟؟ 

چون قرار بود همزمان هیسترو هم بشم یعنی رحم بررسی بشه باید با بیهوشی می‌بود

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
ivf

عزيزم تو آی وی اف این مقدار خییییییلی کمه، احتمالاً 48 ساعت دیگه آز بده، منفی میشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي ناراحته آخه بيبي مثبتشده

بی بی که قربونش برم دو سال پیش برای من مثبت شد ولی باردار نبودم 

خواهر من تا ۸ هفتگی نشون نمی داد نمیدونم چراااا

ولی ۳ بار آزمایش داد تا تایید کنن بارداره نمیدونم چرا بتاش خیلی دیر بالا رفت 

یه بار دیگه آزمایش بده 

عزيزم تو آی وی اف این مقدار خییییییلی کمه، احتمالاً 48 ساعت دیگه آز بده، منفی میشه 

واقعا 

پس چرا رفته بالا 

چرا بي بي مثبته

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها من میخوام واس ۱۰ نفر  از منتظرا زیارت عاشورا و ایت الکرسی بخونم  خوشحال میشم بهم بگ ...

واسه منم بخون گلم ممنون التماس دعا

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
بی بی که قربونش برم دو سال پیش برای من مثبت شد ولی باردار نبودم  خواهر من تا ۸ هفتگی نشون نمی ...

واي چقدر بد 

ناراحت شدم كاش بي بي نميزاشت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مشکوکه دیکه باید یه هفته دیگه آزمایش بده فکر کنم  به من که دکتر اینو گفت

عزیزم میشه شما ازمایشتو زوتر بگیری اخه یه هفته خیلی طولانیه بتا یه روز درمیان دوبرابر میشه و حداقل همینکه مقدارش شده باشه بیشتر از 5هم صددرصد بارداری چون فقط جنین قدرت تولید بتارو داره

خیلی تو فکرتونم

البته بازم هرجور میل خودته

واي چقدر بد  ناراحت شدم كاش بي بي نميزاشت

اره بنده خدا خیلی سخته از اول منفی باشه بهتره آدم بیخودی خوشحالی میکنه 

حالا ان شاءالله  که خطای آزمایشگاه باشه خدارو چه دیدی 

واقعا  پس چرا رفته بالا  چرا بي بي مثبته

من تو انتقال اولم روز 12 دقیقا بتام انقد کمرنگ شد 2روز بعدش شد 23عددش و 4روز بعدش شد40 دوهفته بعدم رفتم سونو صدا قلبشو شنیدم

اصلا هم غیر ممکن نیس خدابزرگه بنظر من نامید نباشه

سلام نینی تپل جون  آزمایش ندادم دوبار تجربه مثبت شدن دارم و تجربه منفی دارم الان حسم میگه  ...

وای خداروشکر ترسیدم دختر 

مطمئن باش مثبتی 

انرژی مثبتارو جذب کن 😀😀😀😀😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

خداجونم شکرت       
عزیزم میشه شما ازمایشتو زوتر بگیری اخه یه هفته خیلی طولانیه بتا یه روز درمیان دوبرابر میشه و حداقل ه ...

به جان خودم حال خودمم خیلی خرابه داعونم 😭😭😭😭

دکتر بهم گفت یه هفته دیگه به من بود همین الان میرفتم

ولی چه کنیم از دست اتفاقات عجیب در پروسه بارداری 

خودم که چشمم آب نمیخوره ولی دست خدا بالای همه دست هاست فقط امید به معجزه الهی دارم 

بعد ۶ سال طبیعی !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟

باورش برام سخته