2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
آزی جون پسر داری؟😍😍😍😍 جنسیت بچه ها چند چند شدن با این حساب؟

اره عزیزم پسره. دو به یک به نفع پسرا😂😂😂 یه چیزی بگم بخندی😂بچه هام دوست داشتن این دختر باشه حتی پسرم هم میگفت دخترا بهترن من میخوام یه اجی دیگه هم داشته باشم خلاصه از سونو اومدم خونه گفتم دکتر گفته ۹۰ درصد پسره دخترم برای اینکه من ناراحت نشم اصلا به روی خودش نیورد گفت اشکال نداره پسر هم خوبه پسر یکم غرغر کرد فرداش که از مهد اومد خونه گفت مامان راستی اون ده درصد چی شد!!؟😂😂گفت کدوم ده درصد ؟گفت همون که ممکن بود دختر بشه😂خودش حساب کتاب کرده بود😂گفتم نه دیگه تو کلا رو داداش حساب کن 😂دخترم هم امروز مثلا میخواست غیر مستقیم بگه گفت مامان میگم قدیمیا چطور پنج شش تا بچه میوردن!!؟😂😂تو دلم گفتم اگه میدونستی برای شماها چه کارهایی که نکردم و چه بدبختی هایی نکشیدم حالا اینو نمیپرسیدی. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونه بره یه آزمایشگاه دیگه تکرار کنه ایشالله که نتیجه مثبته

ايشالا 

شنبه بايد بره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم ۱۲.۵ که روی بی بی چک نشون نمیده اصلا 

ولي روز قبلش گذاشته بي بي عكسش رو فرستادم مثبت بوده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
این دردا واسه بزرگ شدن نی نیه.... منم کل بارداری با صندلی رفتم حموم.... جونم برات بگه منم موهام فرفر ...

ای جانم خب پس طبیعیه...اره گاهی وقتا فکر و خیال الکی میاد سراغم...خوبی رویا جونم؟جنگجوی ما چطوره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام.عزیزم ممنون ک. ب فکرمی گلم..فدای تو🌸 اره رفتم ..وااای باورت نمیشه.خداروشکر سونوم خوب بود..دکت ...

خدا رو شکر نفسی جون. خدا رو شکر که خیالت راحت شد. انشاءالله باقی راه به سلامتی و بدون استرس برات طی شه😘😘

عزیزم دکتر خردمندبه ما گفت مورفوی صفر داخل جهاد کاملا عادی وبرای خیلی ها میزنن،خود جنین شناسی هم به ...

ما دی ماه میخواستیم سیکل رو شروع کنیم ولی چون دی اف آی ۸۰ بود دکتر خردمند به ما اجازه نداد و حتی گفت برای طبیعی هم جلوگیری کنید

همه آزمایشات رو جهاد انجام داد.کلا مورفو صفر بود.ولی چون با دکترنقاب میخوام انجام بدم مجبورم برم مهزیار.ولی تا حالا مهزیار آز نداده ک ببینیم اونجا اوضاعش چطوره

خلاصه اگه خدا بخواد برای اولین بار قراره دو هفته دیگه پانکچر کنم . مورفو صفره ولی نظرخردمند این بود ک نیازی ب بیوپسی نیست

ممنون.عزیزم...انساءالله ک براتو هم همهوچی خوبه..نگران نباش..خدا همیشه هوامونو داره. ولی ما تا ی چیزی ...

اره عزیزم قطعا خدا هوامونو داره ولی ما بنده هاش یکم ترسو و کم تحملیم...ان شاالله برای هممون به خیر میگذره و صحیح و سالم نی نیامونو بغل میگیریم(و قسمت تموم دوستای منتظرمون)...حساسیتمون تا حدودی طبیعیه چون سخت به دست اوردیمشون اما باید فکرکنیم که استرس و نگرانی ما جز ضرر برای نی نیمون چیزی نداره❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دقیقا.... اولین نفر خاکستری میاد میگه من دارم علائمو... @خاکستری    حیف ک نی نی داری وگ ...

نی نیمو که بغل گرفتم حسابی منو بزنین😂 بخدا نه تنها شماها بلکه شوهرم و خانوادمم از دست من موندن چیکار کنن😐

شوهرم بهم میگه من فقط یه‌چیزیو میدونم تو خیلی حساسی و گیر میدی😑ولی چیکار کنم هربار به ارامش‌میرسم یه اتفاق جدیدی می افته که آشوب به پا شه توی دلم...دعا کنین برام

عزیزم امروز ۱۲ انتقالم علائمم صفره اینبارم نشد  فک میکنم رحم پذیرش نداره موقع انتقال ضخامتم تع ...

ای خدا میشه پس فردا نتیجه ازمایشش مثبت باشه و بهش ثابت کنی خواست تو بالاتر از هر چیزیه😍. الهی که پس فردا همچین سوپرایز شی که تا اخر بارداریت دنبال علایم نگردی! به علایم نیست که دختر جان. من و خیلی های دیگه علایم نداشتیم لک هم نداشتیم. من همین الانشم علایمی ندارم😊

انشاءالله که مثبتی و‌ خوش خبر❤️

خدااااااات😍😍😍😍😍 سورپرایز از این قشنگ تر آخه🥰🥰🥰🥰🥰 از دست این دکترا با این تشخیصاشون😠 خی ...

ممنونم مامان رویا😘😘😘 انشاءالله خودت و گل وسرت همیشه سلامت باشید. برای جوجه های منم دعا کن به موقع و به سلامتی بیان بغلم😍

ما دی ماه میخواستیم سیکل رو شروع کنیم ولی چون دی اف آی ۸۰ بود دکتر خردمند به ما اجازه نداد و حتی گفت ...

درسته عزیزم دی اف آی ۸۰ بالا بود،شما که میخواید مهزیار انجام بدید،چرا همسرت همون جا ازمایش ندادن،من فکر میکنم جنین شناسی مهزیار خیلی بهتر از جهاد باشه،نگران نباش انشالله که نتیجه میگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هي ميگذرونم خيلي سعي ميكنم فكرنكنم ولي دلم خيلي ميگيره بعضي وقت ها به خدا ميگم خدا چرا اخه،چرا😔 ...

انشاللله عزیزم خدا برات اینبار بهترینهارو میخاد نا امید نشو و بازم شروع کن و مطمین باش انشاللله به امید خدا اینبار به سلامتی به ارزوت میرسی.ما هم خیلی دعات میکنیم عزیزم🌷🌷💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
درسته عزیزم دی اف آی ۸۰ بالا بود،شما که میخواید مهزیار انجام بدید،چرا همسرت همون جا ازمایش ندادن،من ...

اوایل قرار بود جهاد انجام بدیم و چون اولین آزمایش رو اونجا انجام دادیم میخواستم بقیه رو هم همونجا ادامه بدیم برای اینکه ببینم مصرف داروها چقدر رو دی اف آی تاثیر داشته و مقایسه کنم

آره شنیدم جنین شناس مهزیار خوبه.خدا کنه برا ماهم خوب باشه و بتونیم نتیجه بگیریم

بچه ها ی سوال..کیا قرص تیرویید میخورن؟؟بعد مثبت شدن چکار کردید؟؟به من گفتن هروقت باردار شدی باید بری ...

من میخورم.حتما باید بری ازمایش بدی چون تیرویید خیلی مهم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم