2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
دوستای عزیز آزمایشم رو گرفتم. ۳هزار بود عددش. خدا رو شکر. ان شاالله نصیب همه منتظرا.

ب سلامتی عزیزم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوست دارم ولی نمیاد چرا ؟؟؟  خوددرگیری پیدا کردم دیگه 😎 یعنی قبلش هیچ علائمی نداشتی؟

عزيزم شما تو دو هفته انتقال هم هيچ علايمي نداشتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم من همزمان انتقالم برداشتم خداروشكر خدا حاجتمو داد توام بردار عزيزم مطمين باش حاجت ميكيري

عزيزم اين ختم چطوريه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

امروز انتقال دارم ولی دندون درد ی لحظه ام رهام نمیکنه مجبور شدم ژلوفن بخورم باز آروم نشد آخر رفتم امپول مسکن زدم خستمممممممممم حتما اينبارم نمیشه شوهرم اذيتم میکنه خانواده اش عذابم ميدن تورو هرکي میپرستین دعا کنین اگر باردار نیستم خودمم بمیرم برم پیش بابام

بچه ها به کمر میخوابم یهو انگار سرم گیج میره

میشینم کمتره

میخوابم انگار یهو از سر تا کمرم یه جوری مثل سرد شدن میشه

پاهام سرد میشه خیلی و از دیروز هم یه مقدار ترشح دارم ولی زیاد نیست و میشه گفت بی رنگه

هفته دیگه آزمایش دارم و نگرانم

این علائم رو کسی داشته؟

مرسی سهیلا جونم ان شاءالله خودت هم بزودی زود  میدونی چند ساله که در جا میزنم سنمم مزید بر علت& ...

حتما میشه به فضل و رحمت خدا.برات دعامیکنم.هم سن هستیم.ان شاالله هردومون وهمه دوستان حاجت روامیشیم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم بهترم شکر خدا، هفته بعد برم دکتر ببینم چی میگه

ان شاالله سورپرایز خدا شامل حالت میشه و بدون دوا و درمون و دکتر....باردارمیشی.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستای عزیز آزمایشم رو گرفتم. ۳هزار بود عددش. خدا رو شکر. ان شاالله نصیب همه منتظرا.

خدا شکررررررررررررر،هزاران بار شکرررررررر

تبریکککککککککککک

میتونی از دکتر عارفی هم وقت بگیری، ایشون متخصص سقط مکرر و شکست لانه گزینی هستن حالا که ابن سینا هست ...

باشه مرسی از راهنماییت عزیزم. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
امروز انتقال دارم ولی دندون درد ی لحظه ام رهام نمیکنه مجبور شدم ژلوفن بخورم باز آروم نشد آخر رفتم ام ...

عزیزم توکل کن بر خدا. همه الان هم دردیم. دیگه نباید شرایط رو برای خودت بدتر کنی. امیدت به خدا رو از دست نده و اعتماد کن بهش. مشکلت چی بود ک میکرو کردی؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
@نفسی835     تو رو خدا بیا خواهری نگرانتم

سلام.عزیزم ممنون ک. ب فکرمی گلم..فدای تو🌸

اره رفتم ..وااای باورت نمیشه.خداروشکر سونوم خوب بود..دکتر خیلی دقیق بود گفت سرویکست ک کوتاه نیست و 31هست..گفتم دو روزه من از استرس مردم..اخه چطور بهم گفته 21..گفت یکم.حالت هلالی شکل داره...شاید بخاطر اون فک.کرده پایینه😐خلاصه گفت سرویکست خوبه و محکم هم هست ..حالا جوابت ببر ب دکتر خودت هم نشون بده..خیالم راحت شد دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خداروشکر عزیزم..خیلی مبارکت..انشاءالله بارداری خوب وراحتی داشته باشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹