2777
2789

با یه آقایی تو رابطه ام ، نمیخوام بی انصاف باشم یا اغراق کنم ولی ۷۵ درصد تا ۸۰ درصد اخلاقش و رفتارش حتی شغلش چیزیه که من میخام و دوست دارم

بهش گفتم مشاوره هم بریم قبول کرد گفت حتما ، راجب ترسامم باهاش حرف زدم خیلی منطقی باهم کنار اومدیم

ادم سمی نیست برام فقط یه سری ترسا داره از اینده که اونم بخاطر اینه که میگه تصمیماتم به تو اسیب نرسونه یه وقتی 

اینم بگم اگه بخایم بهم برسیم سختی های زیادی باید بکشیم

ولی بچه ها استخاره گرفتم که آیا خوبه رابطه رو باهاش ادامه بدم اصلا مناسب هم هستیم

یه بار که بهم گفت فایده نداره بار دوم گرفتم امروز گفت اولش سختی داره ولی اخرش نسبتا خوبه ینی دیگه مجبور میشین بسازین باهم

نمیدونم باید چیکار کنم🥲🥲من خودمو و ایشون رو طوری نمیببنم که بگم تهش انقد بینمون بد میشه که از ناچاری بسازیم ولی حرف استخاره خیلی دلمو خالی کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی که من متوجه شدم اینه که استخاره پیچیدست و بهتره ادم نکنه یا اگه کرد بهش گوش کنه این صرفا نظر شخصی من بود و چون شما پرسیدین گفتم 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

استخاره چرا؟ خب حرف بزنید ببینید تفاهم دارید یااختلاف.براساس اینا ادم میتونه ازدواج‌کنه

حرف زدیم خب خیلییی زیاد الان میشه ۳ سال که داریم همو میشناسیم

هم دیگه رو حفظیم اصلا در این حد 

من میخام چیزی بگم میگه میدونم الان میخای فلان چیز بگی یا میگه میدونم‌راجب این بحث چی تو سرته

ولی اینکه اینطوری گفت خیلی ترسیدم اخه من یه تجربه خیلی خیلی خیلی بد داشتم اونجا هم استخاره گرفتم بد اومد و خب اونجا واقعا اون ادم خیلی بد بود مشخص بود خیلییییی زمین تا اسمون تفاوت داریم باهم دیگه

ولی الان واقعا نمیدونم چیکار کنم

چیزی که من متوجه شدم اینه که استخاره پیچیدست و بهتره ادم نکنه یا اگه کرد بهش گوش کنه این صرفا نظر شخ ...

اره میدونم فقط دلم میگیره از اینکه چرا همه چی اینجوریه چرا زندگیه من انقد مضخرفه

یکیم که من دوس دارم و ادم حسابیه اینطوری داخلش نه میاد

ای خدامن دوسش دارم‌خبچرا همه چی اینجوریهچرا من با هیشکی نمیتونم بسازم یا هیشکی ادم مناسب من نبست

ببین بازم با مشاوره و اینا بنظرم شاید اوکی بشه 

اگه همه چیز اوکیه ، دلت رو بد نکن .. ادامه بده 

ببین بازم با مشاوره و اینا بنظرم شاید اوکی بشه اگه همه چیز اوکیه ، دلت رو بد نکن .. ادامه بده

اره میدونم

ی چیزیم هست که میگن استخاره برای چیزیه که نزدیکه مثلا میخای بری خاستگاری طرف اونجا بری استخاره

نه مثلا برای ما که کم کم ۲ سال دیگه باید صبرکنیم

ولی حتما اوکی میکنم مشاوره انلاین دوتامون بریم ، اگه مشاوره بگه ۱ درصدم مناسب نیستین میکشم کنار🥲