2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خانما ميا براى نى نى ختم چله بسم الله گرفتن و حاجت گرفتن؟اخه برا انتقال جنين ماه بعدم دارم انجام ميد ...

عزيزم من همزمان انتقالم برداشتم خداروشكر خدا حاجتمو داد توام بردار عزيزم مطمين باش حاجت ميكيري

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم انشاله شمام نینیتو صحیح و سالم بغل کنی عزیزم شما با د.نصری؟ برای دیدن ساک نرفتی؟

نه عزیزم نصر نیستم اما معمولا اینجوریه چرا فکر کنم یه بارم بعد۳هفته مثبت شدنم رفتم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دوستانی که مثبت شدین تبریک میگم وقتی پیام هاتون رو خوندم که مثبت شدین همینطوری نیش تا بناگوش باز بود خوشحالم براتون خداروشکر از جمع منتظرا امروز دو نفر کم شد به سلامتی بیاد بغلتون

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
مرسی گلم،ماهی جان من شهرستانم پنج ساعت راهه نمیدونم همینجا یه دکتر انتخاب کنم یا این راهو بیام مطب ...

عزیزم بهتره بیای پیش دکتر 

سونوش واژیناله و مشکلی هم نداره

الان من پانزده هفته هستم هفته دیگه باید واژینال بشم برای چک مجدد سرویکس

پروژسترون رو. تا میای سونو ادامه بده تا سونوی قلب که حتما داری عزیزم

من هنوزم دارم بخاطر شرایطم ولی بعضی هارو بعد از سونوی قلب قطع میکنه بعضی هارو هم بعد. از غربالگری اول 

بستگی به شرایطت داره عزیزم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
آره گلم دردهای وحشتناک که این اواخر با قرص هم خیلی جواب نمیداد شربت گل پنیرک خوردم گلم و دکتر طب سن ...

زينبي جان شما كه ميگي طبعت سرد بوده آيا بعد از انتقال احساس گرما تو قسمت شكمت داشتي يا همچنان بدنت سرد بود و مثبت شدي 

دوستای عزیز آزمایشم رو گرفتم. ۳هزار بود عددش. خدا رو شکر. ان شاالله نصیب همه منتظرا.

مرجان جونم از صلح بفکرتم 

الهی شکررررررر

مبارک وجودت باشه عزیزم 

دوسه قلویی داریم پس😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام به همه بچه ها به لطف خدا بالاخره بعد اینهمه انتقال و پانکچر امروز جواب ازمایشم مثبت شد صبح واس ...

عزيزم مبارك باشه چند تا جنين انتقال دادين 

عزيزم شما دست ميذارين رو شكمتون داغه يا دماي بدنتون مثل قبلناست ؟

مرسی گلم،ماهی جان من شهرستانم پنج ساعت راهه نمیدونم همینجا یه دکتر انتخاب کنم یا این راهو بیام مطب ...

سلام عزیزم شما همسرتون آزواسپرم بودن؟میتونم بپرسم کدوم دکتر براشون میکروتسه انجام دادن؟واقعا خیلی خوشحالم مثبت شدین...منم شرایطم مثل شماست