2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047219 بازدید | 684581 پست
سلام دوستای گل ...من رفتم سونو غربال گفت دو تا هستن و قلبشون میزنه ولی وروجکا پشتشون بود هر کاری کرد ...

ای جااااااانم چه قدر خوب خدا رو شکر 😍😍😍😍😍معلومه خیلی وروجکه یکیشون به اون دومی هم خط میده، چون تو سونو ها هم یکی در میون خودشو نشون میداد

مرجانو آسمان عزيز ازمايش دادين انتقال داده بودين؟ من يادم رفته خيلي وقته نگاه نميكنم اينجارو كي ج ...

عزیزم جواب آزمو هنوز نرفتن بگیرن برام.۵تا۷ گفتن میدن.

سقطم برای پاییز پارساله.

آخر تیرم باز انتقال داشتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای مرجان جونم مگه امروز آز نداشتی؟ الهی شکر مثبت شدی؟ واااااای خدایا شکرت الهی به سلامتی این دو ...

عزیزم من اون مرجان نیستم... اما ان شاءالله اون مرجان هم آزمایشش مثبت شده.😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
دکتر من فکر نکنم تا 39 هفته نگهداره، میگه ریسکه و از این جور حرفا، نهایتا خیلی اوضاع خوب باشه، 38 هف ...

ان شاءالله که همه چی خوب باشه.. اتفاقا برعکس تو... دخملی من پاهاش بالاس، سرش پایین... 😁😁☺ بقول تو دیگم نمیتونه بچرخه☺😁

منم پادرد دارم دست درد همه جا درد☺☺☺😂😂😂

ان شاءالله قسمت همه😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم نه منتظرم همسرم بیاد دوباره بریم بیمارستان😣😣😣😣 از دیشب تا حالا معده ام هیچی قبول نمی ...

زینب جون انشالله ک خیلی زود خوب بشی منم اوایل بخاطر تهوع خیلی اذیت شدم وقتی بالا میاوردم خون همراهش بود منم هیچی نمیتونستم بخورم همون لحظه برمیگشت ب6 هم برام فایده نداشت فقط از وقتی قرص پنتو پرازول رو شرو کردم خدا رو شکر فورا خوب شدم.گفتم شاید برا شمام جواب بده عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها . چه خبر ؟ کیا مثبت شدن ؟

عزیزم مونیکا جون مثبت شد😄😄

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من چرا هییییچ علائمی ندارم ؟😕 دلم میخواد عق بزنم تا خیالم جمع شه که هست . نگین خل شدما ولی ن ...

برا من از هفته 8 شرو شد اونم چجووووووور😂😂

ای جااااااانم چه قدر خوب خدا رو شکر 😍😍😍😍😍معلومه خیلی وروجکه یکیشون به اون دومی هم خط میده، چون ...

اره عزیزم شیطونن ...یکیش گفته بود ۷ هفته توقف رشد کرده ولی امروز قلب دوتاشم میزد فقط نچرخیدن ک عربالو انجام بده

خدا جونم شکرررت  

زینبی جان من امروز رفتم دکتر برای ادامه کارم که بهم ۳,۷۵ امپول دکاپیتایل زدن میشه بگی برای چی هست؟؟

و اسپرین هم بهم داده

سونو واژینال شدم گفت رحم و تخمدان چپ و راست هم عالیه و کیست هم نداری 

روز دوم پریودی برم که وارد سیکل شم برای پانکچر

سلام عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم عزیزم سه هفته بعد. از انتقالتون باید. برید. مطب الان به منشی ...

مرسی گلم،ماهی جان من شهرستانم پنج ساعت راهه نمیدونم همینجا یه دکتر انتخاب کنم یا این راهو بیام مطب

نمیدونم چرا منشی اینقدر گیج بازی درآورد میگفت هفته ۱۳ باید بیای خودم تعجب کردم

عزیزم شما پروژسترون تا کی داشتی؟

برای ساک سونو واژینال میکنه؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت