2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
یه پروتیینی زده مثبت اون تو نت زدم راجعبهش خوب نگفتن 5شهریور وقت دکترمه

5شهریور یه مقدار دیره تقریبا یه ماه دیگست

حتما آزمایش ادرارتو خیلی زوتر ازون تاریخ ب پزشکت نشون بده

بازم میگم پروتیین شما فقط بمقدار خیلی ناچیز ی رویت شده ک اونم ممکنه بخاطر شام شب قبلش باشه

عزیزم اینجا پر از مامانایی که جواب گرفتن  امیدوار باش

مرسى خدا كنه منم جواب بگيرم همين الان يكى ميگفت تو يه پيت محرم نذر على اضغر شير و كيك خيلى خوبه گفتم نذر كنم اخه انتقالم ميفته اگه خدا بخواد دقيقا تو محرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم نظر زرنانی هم همین بود گفت اول جنینهای موجود رو انتقال بده اگه منفی شدی دوباره پانکچر ک ...

تارا جان من متوجه نشدم کلا چرا به اهدایی فکر کردین؟

سلام خانما من ماه بعد انتقال جنين دارم فريز شده و نميدونم چم شده ممش يهو نگران ميشم دلم ميگيره كيا ب ...

سلام عزیزم من بار اول باردار شدم، اصلا نا امید نباش، تازه آندومتریوز لگنی و کیست آندومتریوما و دو تا فیبروم کوچیک داشتم، چند تا کیست ساده ناقابل هم بعد پانکچر زده بودم

روز پانکچر هم تا مرز فریز تخمک رفتم ولی جنین تشکیل شد

Pessary: یه وسیله تقریبا پلاستیکی شبیه حلقه (شبیه کاندوم های زنانه) است ک علاوه بر اینکه در درمان حم ...

مرسی عزیزم، دقیقا عین تلفظ شیاف

خیلی ممنون، ان شاء الله به سلامتی و سر موقع زایمان کنی گلم، نی نی هم سالم بياد بغلت

دوستان عزیزم ممنون بابت راهنماییتون درباره شیره انگور برای قطع لکه بینی  یه سوال دیگه دارم اوا ...

پس خدا رو شکر قطع شد، علائم هم زوده، یه ذره دیگه صبر کن😉😉😉

من فقط حسم شبیه پریود بود از اواخر هفته 6 علائم تشریفشون رو آوردن

سلام عزیزم من بار اول باردار شدم، اصلا نا امید نباش، تازه آندومتریوز لگنی و کیست آندومتریوما و دو تا ...

واقعا خدا رو شكر كاش برا منم بشه اميدوارم شما هم همين طورى بوديد از اين فكرا ميكرديد كه مثلا اگه نشه اگه هيچ وقت نشه ؟نميدونم قاطى كردم به خدا