2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
عاشق باباتونم  قدیمیا سنتی رو قبول دارن نمیدونن بابای منم عاشق عرقیات و قبول داره😁 راستی عرق ...

😂😂😂😂😂کاسنی اصلا خود دکترم گفت خوبه با هندوانه ولی رازیانه اگر نی نی پسر باشه خیلی خوب نیست، کلا سعی کن تو زمینه عرقیجات روزه شک دار نگیری، حالا یه چند بار مصرف محدود مشکلی نداره ولی استروژن داره فکر کنم تازه تهوع رو بیشتر می کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضرر که مطمئنم نداره،آره بابا حداقل یه مدت هر 12 ساعت، بعد خودت بسنج حالت خودتو اگر درد زیر دل نداشتی ...

زینب جون ببین من دیروز ظهر ساعت ۲ ، دوتا امپول زدم بعد ساعت ۱۲ شبم یه شیاف گذاشتم . بعد امشب دوباره ۱۲ گذاشتم حالا اگه فردا ظهرم بذارم که دیگه بشه هر ۱۲ ساعت درسته؟

منظورم اینه چون از دیشب تا امشب دیگه نذاشتم باز از فردا ظهر بکنم هر ۱۲ ساعت عیب نداره؟

برای منو تو سونو زده ۳ اسفند. البته دکتر گفت احتمال زایمان زودرس هست چون دو قلون. ولی واقعا دوست دار ...

عزیزم من تقویم و دیدم ۲۶ بهمن تولد حضرت فاطمس دوس دارم انشاللله اون روز باشه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام مهربونا منم از میکروهای سال ۹۲ هستم

دخترم امسال میره پیش دبستان 

یه انتقال جنین فیریز هم داشتم که متاسفانه ۲۴ هفته از دستش دادم

الانم تو اقدامم طبیعی . اصلا امید به طبیعی ندارم البته

شوهرم ضعیفه خودمم تنبلی دارم

میشه اگه راهکاری دارین بگین بهم

چند تا بود آمپولا تون هر روز؟ 

راستش و بگم دکتر گفته بود۲تا امپول و شبا۱شیاف اما من ۴هفته بعد انتقال دیگه پروتز که شدم خودم بدون مشورت با دکتر و توکل به خدا یکی زدم امپول و ۱شیاف شب😂😂🤣🤣🤣🤣من دیگه خودم دکتر شدم انقدر اطلاعات دارم

الان صبح ۱شیاف و شب ۱شیاف میزارم خوبه دیگه تا بزنگم مرکز بپرسم از ماما ببینم چی میگه🌷شاید بگه کمش کن از الان

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زینب جون ببین من دیروز ظهر ساعت ۲ ، دوتا امپول زدم بعد ساعت ۱۲ شبم یه شیاف گذاشتم . بعد امشب دوباره ...

اگر نه عیب نداره عوضش خیالت راحته، ولی حتما یواش یواش هر 24 ساعتش کن، فعالیت و اینا هم زیاد نداشته باش

من امروز ظهر واسه اولین بار اینجوری شدم فکر کنم بدنم منتظر پروژسترون بود که بهش نرسیده بود😬

من کلا از اول داشتم این حالت دردو الان یه وقتایی دارم

میخواستم همون موقع بگم ان شالله دوقلو دار میشی تو‌ پیاما گم شد😁😁 فعلا من جلوجلو گفتم. ان شالله د ...

هههههه عزيزم رفتم سونو يكي بود🥰🥰🥰دعام كن برام بمونه كمي لك ديدم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻