2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
سلام شب خوش دوستان من شنیدم بعد از انتقال دوغ شتر میتون تو لانه گزینی موثر باش کسی چیزی میدون یا امت ...

سلام عزیزم اگر تو زندگی عادی خودت همیشه شیر شتر می خوردی و جزء زندگیت بوده باز هم بخور مثل قبل ولی اگر قبلا نمی خوردی یهو ممکنه بخوای ابرو درست کنی چشمشو کور کنی

ممکنه بدنت واکنش خوبی نشون نده، خلاصه کار عجیب و غریب و تقلیدی نکن

کی انتقال داری گلم؟ 

🤣🤣🤣🤭🤭🤭 فکر کن بنده خدا بابای من هر روز یه تجویز واسه من داره میگفت عرق 40 گیاه بخور😱😱😱😱 دا ...

عاشق باباتونم 

قدیمیا سنتی رو قبول دارن نمیدونن بابای منم عاشق عرقیات و قبول داره😁

راستی عرق کاسنی ورازیانه ضرر داره تو بارداری؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دارم اما دفعه اخر که رفتم گفت شیافت تموم شد دیگه اینو بخور😊اما هنوز کم نکرده یعنی بعد ۸هفته دیگ ...

منم اگه نرفته بودم خودم تا غربالگری قرار بود روزی دوتا امپول رو بزنم. بعد سونو که جوابو بردم پیشش کمش کرد. اصلا تصمیم داشتم به خاطر جای امپولم که هنوزم خوب نشده بهش بگم شیاف بده خودش جلو جلو گفت دیگه امپول نزن شیافم شبی یکی ۲۰۰. الانم یه ذره دل چرکینم که اگه نرفته بودم قرار بود اون همه امپول اضافه بزنم یا الان که کمش کرده زیادی اشتباهه. نمی دونم والا

من وقت بعدی دکترم بعد غربالگریم که ۱۲هفتم میشه اما پروژسترونم و کم نکرده چیکار کنم؟ تا اون موقع خو ...

اگه لک و اینا دیگه نداشتی آمپول رو قطع کن جاش یه مدت صبحا شیاف بذار بعد یواش یواش کمترش کن، آدم آبکش میشه با آمپول😁😁😁 مثل بانو لوپز هم میشه 😉😉😉😉

اها پس مخاي بري از ايران پس خوبه 😜😜😜😜اره عزيزم همونم

میخواستم همون موقع بگم ان شالله دوقلو دار میشی

تو‌ پیاما گم شد😁😁

فعلا من جلوجلو گفتم. ان شالله درست دربیاد😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
منم اگه نرفته بودم خودم تا غربالگری قرار بود روزی دوتا امپول رو بزنم. بعد سونو که جوابو بردم پیشش کم ...

نه عززم مثل زینب جون اگه باز شیافات مونده همینجوری کمش کن خودت تا برسه به همون یکی ۲۰۰🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
😍😍  تیکرامون پس چرا اینقد فرق داره؟🤔

نمیدونم من ازسونو اول ۸هفته و ۳روز درتسش کردم😁دکتر تاریخ زایمان و گفت ۱ اسفند شما چی؟

یعنی منم هر ۱۲ ساعت استفاده کنم ضرر نداره؟  ازشم پرسیدم با تاکید گفتم یهو کم بشه اشکال نداره گ ...

ضرر که مطمئنم نداره،آره بابا حداقل یه مدت هر 12 ساعت، بعد خودت بسنج حالت خودتو اگر درد زیر دل نداشتی یواش یواش کمش کن

یعنی دکترت منو ببینه میزنه منو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😍😍  تیکرامون پس چرا اینقد فرق داره؟🤔

و غربالتونو کی گفت برین؟

اگه لک و اینا دیگه نداشتی آمپول رو قطع کن جاش یه مدت صبحا شیاف بذار بعد یواش یواش کمترش کن، آدم آبکش ...

آخجون صبح بگم با خیال راحت بره سر کار منم شیاف بزارم

واییییییی یعنی باورم نمیشه که امپول نزنم اه واقعا با سنم پروتز شده بود😉😉😉😊😊😊😊😁😁😁اخجون

مگه ابزار و سونو فرق میکنه براشما چی گذاشتن ب من گفتن سونو عمق رحم یعنی سونو دردش بیشتره؟؟ خیلی می ...

همون یه چیز پلاستیکی مدرج فرو برو و خیلی سریع بیرون آورد، نه اصلا ترسناک نیست بهت قول میدم، شیاف بذار، با نفس عمیق

عین پاپ اسمیر دردش اصلا وحشتناک نیست

ضرر که مطمئنم نداره،آره بابا حداقل یه مدت هر 12 ساعت، بعد خودت بسنج حالت خودتو اگر درد زیر دل نداشتی ...

من یه وقتایی زیر دلم مثل پریودی درد میگیره شما هم همین طورید ؟🌷🌷🌷

نمیدونم من ازسونو اول ۸هفته و ۳روز درتسش کردم😁دکتر تاریخ زایمان و گفت ۱ اسفند شما چی؟

برای منو تو سونو زده ۳ اسفند. البته دکتر گفت احتمال زایمان زودرس هست چون دو قلون. ولی واقعا دوست دارم تو‌ اسفند به دنیا بیان من خودمم اسفندیم☺️