2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
زينبي من يه بار باردار شدم روز موعد پف كرده بودم حلقه م تنگ شده بود حالا همش چند ساله حلقه مو تست مي ...

نه عزیزم هیچ فرقی با موعد پری نداشتم، انگشتای من خیلی ریزن با چاق و لاغر شدنم تغییر نمی کنن کلا

گلم چه جوری باردار شده بودی؟ چند وقت پیش بوده؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم آمپول های پرلوتون رو بزن، انقباض شوخی بردار نیستا، ولی آمپول های بتا رو تا هفته 28 اینا وقت ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم.باشه پس میزنم پرولوتون رو...😘خیلی لطف کردی گلم.از دکتر خودم که فایده نداره بپرسم چون حرف خودشو میزنه

من حتی سونو بیوفیزیکال رو سرچ کردم همه هفته های ۳۰ به بالا میدادن.نمیدونم چیکار کنم...سردرگم تر شدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم منم میرم پیشش همش خودم پیشنهاد میدم😂😂 وای‌وزنم باز رفته بود بالا دیگه دکتر گفت مولتی ویت ...

عزیزم.انشاءالله ک براهممون ب خیر وخوشی بگذره تابغل کردن بچه هامون...نگران امپول هم.نباش راحت بزن..من اوایل هم ک.لک بینی داشتم..باوجود روزی دوتا شیاف ..امپول پرولوتو ن هم هفتگی میزدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام ،رابطه جنسی هم طول سرویکس رو کوتاه میکنه

ای خواهر..من از قبل انتقال تاالان کلا رابطه رو تعطیل کردیم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اگه کیسه اب اونقدر در دسترس باشه که خودش خطرناک تر از سرکلاژه گلم. اصلا نگران نباش عمل خطرناکی نیست& ...

واقعا ممنونم..چقد خوبه شماها هستین دل ادمو قرص میکنین باحرفاتون

هنوز نرفتم نظر دکترم رو بپرسم.اگه تایید کنه ک سرکلاژ برام.خوبه حتما میکنم..همون اوایل هم میخاستم سرک ...

جفتت بعد از انومالی بالا رفتش . برا من هم تو ان تی و هم انومالی پایین بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام به همگي من از سر شبي اب خون صورتي يا ترشح صورتي ميبينم؟؟؟داره ني ني ميفتد؟؟؟😥😥😥

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
عزیزم.انشاءالله ک براهممون ب خیر وخوشی بگذره تابغل کردن بچه هامون...نگران امپول هم.نباش راحت بزن..من ...

اخه عزیزم شما خونریزی داشتی.من واسه شرایطم دلیل خاصی نمیبینم...درسته گاهی زیر شکمم سفت میشه ولی حتی شک دارم انقباض باشه...دل درد و کمردرد هم ندارم

و بعدشم از این میترسم که من فقط یه دونه گفته بزنم!شماها یه مدت داشتین بالاخره.ولی یه دونش یهو بدتر نزنه کارو خراب کنه؟!اخه اگه نیازه چرا نگفته بیشتر ؟!بخدا نمیدونم چیکار کنم...یه بار نشد من برم دکتر با اعصاب آروم برگردم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به همگي من از سر شبي اب خون صورتي يا ترشح صورتي ميبينم؟؟؟داره ني ني ميفتد؟؟؟😥😥😥

سلام عزیزم زبونتو گاز بگیر اول

بعدشم همه ما اینجا لکه بینی داشتیم، آمپول زدیم با استراحت بیشتر حل شده

من که تو لک یه شیاف صبح داشتم، دو تا آمپول شب ها، یک هفته هم طول کشید

خیلی ترسیده بودم ولی خدا رو شکر الکی بود ترسم