2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
سلام بچه ها من چهارشنبه انتقال دارم خواهش میکنم برای من دعا کنید 

ان شالله بسلامتی مامان بشید😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام بچه ها من امروز غربالگریمو انجام دادم،دوازده هفته و ۲روزه

طول سرویکسمو زده۳۱میل 

Nt:1.4mm

ضربان قلبش fhr۱۶۱bpm

نمیدونم چطوره میشه کسی میدونه بهم بگه.یه توضیحاتی ام هست که نتونستم کامل درک کنم که چه خبره،انگلیسیه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم

عزیزم درخواست دوستی دادم بهت قبول کن🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
به سلامتی مبارکتون انتقال اول گرفت؟ 

نه عزیزم انتقال۴ بود🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها من امروز غربالگریمو انجام دادم،دوازده هفته و ۲روزه طول سرویکسمو زده۳۱میل  Nt:1.4m ...

صدف جان ۲قلو داری یا یکی؟

همه چیز عالیه فقط استراحت کن طول سرویکست بره بالا چون زیر ۳۰ رو سرکلاژ میکنن فکر کنم🌷

و چندم انتقال دادی؟

صدف جان ۲قلو داری یا یکی؟ همه چیز عالیه فقط استراحت کن طول سرویکست بره بالا چون زیر ۳۰ رو سرکلاژ می ...

یکیه عزیزم،طبیعی باردارشدم،ینی استراحت چطوری؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
صدف جان ۲قلو داری یا یکی؟ همه چیز عالیه فقط استراحت کن طول سرویکست بره بالا چون زیر ۳۰ رو سرکلاژ می ...

راستی اینکه عکس بینی نی نی تو عکس مشخصه ینی nbهم خوبه؟یا ربطی نداره؟عکس مماخش معلومه😆

@زین   عزیزم کاربری @مرضی96     ازتون سوال دارن، ان شاالله که ببینن زود جوابتون را ...

سلام . خوبی عزیزم ؟ بفرمایین 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
@زین     این ایدیش هس برات صدا زدم زین جان بیا این دوستمون درباره دکتر مددی ازت سوال دا ...

عزیزم شما بعد از سونوی آنومالی دیگه سونو نرفتین ؟ اغلب دیگه برا چن هفته میفرسن سونو برا رشد بچه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
@.._niva     عزیزم شما بعد از سونو آنومالی سونوی بعدی رو برا وزن گیری جنین چن هفته میخوا ...

من برا چهارشنبه ویزیت دارم ببینم برا کی مینویسه سونو رو.ولی احتمالا 27 هفته ک کامل شد برم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تو مطمینی؟از کی رفته کی برمی گرده؟ پس چرا بچه ها می گند هست؟ پس من نیام تهران؟

از کجا میخوای بیای صنم جان؟

من دوتا از دوستام فردا انتقال دارن میدونم فردا صبح بیمارستان آبانه

شما نوبت داری؟