2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست
نه گلم یخچالی نیستن، فقط هوای اونجا خیلی گرمه خریدی زیاد بیرون نمونن

زینبی جون من یه تصمیمی گرفتم میخوام با شما هم مشورت کنم.من یکمی ترسوام...توی نت هم سرچ کردم برای پرولوتون و بتا چیزای مختلفی خوندم...منم درد و مشکل انچنانی ندارم.شیاف هم شبی یه دونه دارم...بنظرت صبر کنم تا یه هفته دیگه سونوی بندر برم‌ اونجا هم یه دکتر زنان برم ببینم نظر اون چیه؟من دکترم حساب کرد گفت سه روز دیگه هفته ی ۲۶ تموم میشی و حس‌میکنم خیلی زوده بخوام اینارو بزنم.میترسم الکی مشکل پیش بیاد برام...بنظرت اگه یه هفته صبر کنم و این امپولارو نگه دارم بعدش اگه نظر اون دکتر هم همین بود بزنم مشکلی پیش میاد؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناامید نشدم. زمان ندارم اخر ماه ان شالله از ایران میریم( نه به ان شالله گفتنم ،نه به از ایران میریم ...

اها پس مخاي بري از ايران پس خوبه 😜😜😜😜اره عزيزم همونم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
خیلی بعید میدونم نوبت داده نباشه اگه نوبت داره پس هستن شماره ای از منشیشون ندارم ولی صبح زود مطمئ ...

عزیزم میشه به دوستات بگی دقیقا بپرسن از دکتر طرازی ، چه تاریخی تا چه تاریخی هستن؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
قربونت برم عزیزم ان شاءالله فسقلی همه بچه ها سلامت باشن و سالم به دنیا بیان نه خدا رو شکر تهوع ندار ...

من چقدر دلم تهوع میخواد آخه به نظر نسبت به بقیه علائم مطمئن تره😅

سرگیجه دارم مخصوصا وقتی دراز میکشم

سینه هام هم حساس شده ولی میدونم اثر پروژسترونه

چقدر سخته انتظار آزمایش

ممنون گلم.اره همون ۵۰۰ رو گرفتم ولی میترسم بزنم!اخه من زیاد مشکلی ندارم اون حالت گرفتگی که گفتم هم ش ...

من اون موقع دیگه شیافمو قطع کرده بود خودم که فکر میکردم نیاز ندارم اما دکترم اصرار داشت بزنم به خاطر این که میکرو کرده بودم. اما پسرم هم به موقع و تو تاریخ مشخص شده دنیا اومد. 

عزیزم میشه به دوستات بگی دقیقا بپرسن از دکتر طرازی ، چه تاریخی تا چه تاریخی هستن؟

بهشون پیام میدم الان

میگم صبح بپرسن

فردا عصر هم اگه به صنم جان نوبت دادن حتما هستن

دوستای من صبح انتقال دارن من میگم بپرسن ایشالله که یادشون نمیره از دکتر بپرسن

صنم جون فردا رفتی شما هم بپرس لطفا

سلام بچه ها . خوبین ؟ یه سوال . میشه تو هفته پنجم بریم اپیلاسیون ؟ 

به ریسکش نمیارزه. من چندین سالِ اپیلاسیون میکنم، این همه درد و زحمت کشیدم   حالا خیییلی واسم زور داره، از ژیلت استفاده کنم، تمام زحماتِ چندین سالم به باد میره.   

ولی چاره چیه، مادرِو فداکاریاش     

بهشون پیام میدم الان میگم صبح بپرسن فردا عصر هم اگه به صنم جان نوبت دادن حتما هستن دوستای من صبح ...

ممنون.

اونا چون توی مطبش انجام میدن ، باید حتما برای بعد از مثبت شدنشون بدونن هست یا نه.

منم از یکی از منشی های ابن سینا پرسیدم.خبر بده اینجا میگم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
درخواست دوستی دادم، ممنون میشم قبول کنی

عزیزم قبول کردم🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قربونت برم عزیزم ان شاءالله فسقلی همه بچه ها سلامت باشن و سالم به دنیا بیان نه خدا رو شکر تهوع ندار ...

خدا رو شکر من که از بس ببخشید بالا میارم نمی دونم چه قدر از داروها بهم میرسه، تا مرز بستری شدن رفتم ولی خدا رو شکر فقط بدنم دهیدراته بود با سرم حل شد

خدا رو شکر من که از بس ببخشید بالا میارم نمی دونم چه قدر از داروها بهم میرسه، تا مرز بستری شدن رفتم ...

زينبي من يه بار باردار شدم روز موعد پف كرده بودم حلقه م تنگ شده بود حالا همش چند ساله حلقه مو تست ميكنم وقتي گشاده ميفهمم خبري نيس😭 شمام روز موعد حلقه تون تنگ شده بود؟

...
زینبی جون من یه تصمیمی گرفتم میخوام با شما هم مشورت کنم.من یکمی ترسوام...توی نت هم سرچ کردم برای پرو ...

ببین گلم آمپول های پرلوتون رو بزن، انقباض شوخی بردار نیستا، ولی آمپول های بتا رو تا هفته 28 اینا وقت داری، ولی خدای نکرده انقباض نباید شروع بشه، چون ضرر نداره بزن پرلوتونو حتما

سرم هم ضرر نداره بزن 

ببین اینا رو فقط خودم رو جای تو گذاشتم و گفتم و چون متخصص زنان نیستم بتا هم با احتیاط بهت میگم

اگر مسی این سوالاتت رو بنویسی بدی بره، مطب بپرسه بهتره

من چقدر دلم تهوع میخواد آخه به نظر نسبت به بقیه علائم مطمئن تره😅 سرگیجه دارم مخصوصا وقتی دراز میکش ...

بیا یه 24 ساعت حالتهای منو ببین از تهوع نفرت پیدا می کنی

به خدا الان تو موقعیت اره گیر کردم، نه دلم میاد یهو اینا از بین بره نه بدنم کشش داره، هر چی می خورم چند دقیقه تا چند ساعت بعد معده ام پس میزنه

آب هم که اصلا نمی تونم بخورم، با ترس ولرز یه ذره با داروهام می خورم