2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
ممنونم عزیزم😘 انشاءالله این سوپرایز نصیب خودت شه عزیزم. الهی این تپش قلب و‌خوشحالیت برای دیدن ...

مصی جان بیمارستان پیامبران تو ابوذر ایت اله کاشانی میری؟🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اولین بی بی چکم عمرم قبل از آز بتا . انتظار داشتم با این همه علائم زود هنگام و حال بدی  از هفت ...

عزیزمممممم مبارکت باشه الهی به سلامتی و با دل خوش بغلش کنی 😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم تنگ شده برا شوهرم. از طرفی هم انقد کم و کوتاه بدون همسرم اومدم ، همه شک‌کردن . ولی فعلا کمردرد ...

آخ گفتی پنهان کاری هم استرس خودشو داره😬😬😬 هنوز به هیچ کس تو فامیل نگفتیم باردارم

عزیزم خوب کردی دوتا خریدی خدا به دلت انداخته خو

عزیز دلم منظورتون از جمع کردن بچه چیه؟من متوجه نشدم یعنی حرکات بچه تو شکم؟

یعنی میگن این سفت شدن زیرشکم

بچه خودش یه جوری مچاله میکنه یا همون کز کردن

نمیدونم چطوری بیشتر توضیح بدم

علمیش همون انقباضه😄

آخ گفتی پنهان کاری هم استرس خودشو داره😬😬😬 هنوز به هیچ کس تو فامیل نگفتیم باردارم عزیزم خوب کردی ...

سلام بر دوست همیشه فعال و پر اطلاعات ما

زینب خانوم

امیدوارم نه خسته نه استرس دوست عزیز

بابا جان چرا به نوشته های من دقت نمیکنید آخه با دوز کم هر چی بخوری هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد سیاه ...

واي من كه روزي هفت تا دونه ميخوردم پرولاكتينم از نرمال رفت تا عرش اعلي، درضمن كسي كه طبعش گرم و خشكه اصلا نبايد بخوره چون حرارت طبعشو ميبره بالا و مستعد سقط ميشه خوشگل خانوم 

...
وای مرجان جون خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه عزیزم انشالللللللللللله به سلامتی در صحت کامل بمونه و بعد ...

ممنون دوست جون.خدا کنه.

انگار تا ۹ماه نگذره باورم نمیشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم انشالله به موقع ، بسلامتی و دلخوشی صحیح و سالم بقلش کنی  دوست جان من باردار نشدم ولی چون ...

ممنون از تمامی راهنماییها و لحن قشنگت

نه عفونت ندارم و نسبت ب آبی ک میخورم ادرارمم خوبه

البته سندروم IBs دارم ک نمیدونم این احساس دفع کاذب میتونه ب اون مربوط باشه

میگم ترسم ازین سفت شدن هاست ک خیلی آزارم میده

دوسدارم بخابم 2ماه دیگه از خاب بیدار بشم بس ک اندازه کل عمرم تو این بارداری و باردارشدنم استرس کشیدم و نمیدونم چی خوبه چی بد

با اینکه کلی اطلاعات و دانستنیهام نسبتا بالا بود الان واقعا مغزم پوکیده و هنگیدم از ترس و استرس

ممنون زینب جان😘 خدا نگه دار همه نی نی ها باشه❤️ زینب جون دو‌تا جوجه تو‌یه ساک خطر نداره؟ از د ...

عزیزم با استراحت هیچی برات پیش نمیاد وافعا مطمین باش به امید خدو فقط استراحت کن🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم