2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربانت. خدا کنه بمونه برام.

وای مرجان جون خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه عزیزم انشالللللللللللله به سلامتی در صحت کامل بمونه و بعد ۹ماه بیاد بغل مامان مهربونش👐🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم چرا ریسک عفونت داره؟چون آب جمع میشه تو قسمتی که میشینیم؟اخه من موهام فره و هربار حموم رفتنم خی ...

مامان خاکستری گل منظورم دو هفته بعد از انتقال بود، شما الان ماه های بالایی هر جور راحتی، 

آره به خاطر جمع شدن آب میگم، ترجیحا پلاستیکی باشه و حتما بعدش تو حموم نمونه و خشک بشه، چوبی که اصلا صلاح نیست

عزیزم چرا ریسک عفونت داره؟چون آب جمع میشه تو قسمتی که میشینیم؟اخه من موهام فره و هربار حموم رفتنم خی ...

اون تیر کشیدن دیگه نمی دونم چیه، شاید به خاطر بزرگ شدن رحم باشه

راستی مراقب باش دمپایی لیز نپوشی، خدای نکرده لیز نخوری، چون داری سنگین می شی مرکز ثقل بدنت جابجا شده

مچکرم البته من باردارم و خوشحال میشم بتونین کمکم کنین نمیدونم چرا زیر شکمم انقد سفت میشه ک بقول ما ...

عزیزم انشالله به موقع ، بسلامتی و دلخوشی صحیح و سالم بقلش کنی 

دوست جان من باردار نشدم ولی چون برای رشته تحصیلیم به آناتومی بدن علاقه دارم و دوستای باردار زیادی در نزدیکی خودم داشتم یه چیزایی میدونم که میگم، باز بچه های دیگه تجربه هاشون رو مطرح میکنن و از نگرانی خارجت میکنن.

اول اینکه اگه احساس ادرار داری ولی کم ادرار میکنی (نسبت به آبی که میخوری) این خوب نیست و به پزشک باید بگی

البته الان تو سه ماهه آخری و حسابی به مثانه و روده فشار میاد پس تکرر ادار و احساس دفع کاملا طبیعی هست

تازه باید سینه ت هم درد بگیره چون الان پرولاکتین ت حسابی بالاست و داره واسه فسقل جان شیر درست میکنه که دردش به کتف و قفسه سینه هم میزنه پس فکر نکن مشکل قلبی پیدا کردی،

بعد واست بگم که یه سری باکتری بی تربیت هستن نمیتونن خوب دفع بشن (برای پروژسترون بدن) خوب دفع نشدن اینا باعث میشه شما عفونت بگیری

تنها راهش خوب آب خوردن و کاملا خشک نگه داشتن لباس زیرتونِ

خونه هستید پیراهن بپوشید و لباس زیر نپوشید و لباس زیر نو استفاده کنید (خیلی قدیمی نباشه)

بعد الان جنین کاملا باهوشِ و بوها رو میفهمه

و حساس و پدر سوخته میشه 

ممکنِ تو اون انقباض ها از وضعیت فعلیش ناراحت باشه پس موقعیت تون رو تغییر بدید تا فندوق خودش رو جمع نکنه.

باید بازم فکر کنم چیزی به ذهنم رسید بگم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام‌ بچه ها باورتون نمیشه اگه بگم چی شده. من غربالگریم دو هفته دیگه است و‌ بعد سونو قلب همش نگران ...

واییییییییی مصی جون خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم😘😘😘😘😘باور کن تا بخونم تموم شه موهای تنم سیخ بود😨😨😨😨😨😨😨😨

خداروصدهزار مرتبه شکر

انشاللللله به سلامتی و دل خوش بعد۹ماه بغلشون کنی🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون زینب جان😘 خدا نگه دار همه نی نی ها باشه❤️ زینب جون دو‌تا جوجه تو‌یه ساک خطر نداره؟ از د ...

گلم قطعا دو قلویی پر ریسکه ولی حالا می خوایی چی کار کنی، بسپار دست همون خدا که بهت دو قلو این مدلی داده😍😍😍😍

فقط یه ذره که رحم ت، بزرگتر شد بیشتر باید استراحت داشته باشی و مراقب های بیشتر برای شما حتما باید انجام بشه

کاش زیر نظر متخصص تغذیه بری که بدنت کم نیاره چون خیلی انرژی بر هست دو قلویی

سلام عزیزم، یکی از دوستان اینجا هم جدیدا عقب انداخته، به زور ما رفت آز داد، فعلا مشکوکه به بارداری، ...

سلام عزیزم ، الهی بحق حضرت زهرا بتاش بره بالا بیاد خبر بارداریشو بده ، میدونستم از این شانسها ندارم،امروز رفتم بی بی چک بخرم اومدم خونه پریود شدم 🤣🤣🤣 از شوکی که بهم وارد شد فقط خندیدم🤣🤣🤣 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
به خاطر سندروم خون دو قلویی که می گن ممکنه یه قل خون بیشتری از اون یکی بگیره در واقع از اون یکی خون ...

گلم منم اینا رو می دونم بیشتر هم می دونم از خاطراتش ولی مگه فکر کردن بهش فایده هم داره

فقط از دستمون دعا بر میاد

ببین تو اینجا که تا حالا چند نفر مثل شما بودن همه سالم زایمان کردن، ان شاء الله شما هم به سلامتی بارتو زمین میذاری

و همیشه بدون احتمال اتفاق های بد کمتر از خوب هست فقط چون دردناک تر هستن بیشتر تو ذهن می مونن و به چشم میان

ممنون ازی جون❤️ خدا تو‌ دلی شما رو هم برات حفظ کنه❤️ من خیلی حس عجیب غریبی دارم اما خیلی خوشحالم هم ...

عزیزم تمام دوقلوهای همسان یعنی فتوکپی هم هستن و ۱شکل همه تو۱ساک هستن😊🌷

آزی خانوم شما که سابقه بارداری داشتین و درکنار همسرتون اطلاعاتتون هم خوبه میتونین تفاوت انقباضات رو ...

عزیز دلم منظورتون از جمع کردن بچه چیه؟من متوجه نشدم یعنی حرکات بچه تو شکم؟

@arameshemon    

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنید؟

ممنون

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
بله ممنون که گفتی. هر ویتامینی غیر از ویتامین سی و اینفولیک (اضافه شون دفع میشه) با دکتر باید مشورت ...

گلم من از چند تا دکتر پرسیدم واسه ویتامین ای دوز 100 روزانه، و چون محلول در چربی هست نگران بودم ولی گفت مشکلی نداره، دوز 400 نباید روزانه مصرف بشه