2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سلام مصی جون مبارکه اون یکیت به خواست خدا خودش تقسیم سلولی انجام داده و دوتا شده...حتما قبلا سابقه د ...

ممنونم عزیزم😘 اتفاقا برای خودم هم سوال بود یادم رفت از دکتر بپرسم. پس حالت دیگه ای نمیشه که دوتا جنین برن تو یه کیسه؟ 

والا تو‌خانواده پدریم فقط یکی از دختر عمه هام سه قلو داشت که دوتاش موقع تولد براش موندن. ولی فامیل نزدیکتر سابقه نداشتیم اصلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ازی جون❤️ خدا تو‌ دلی شما رو هم برات حفظ کنه❤️ من خیلی حس عجیب غریبی دارم اما خیلی خوشحالم هم ...

وااای نه چه خطری داشته باشه خیلی هم عالیه😍😍😍احتمالا همسان اند دیگه دوقلوهایی که شبیه همن. برو لذتشو ببر اصلا هم نگران نباش اینهمه دوقلوی همسان تو دنیا هست اینا هم مثل اونا

@مرجانوآسمان ‍ عزیزم تبریک میگم بی بی چک خوشگلتو دیدم انرژی گرفتم...ان شاالله ۹ ماهو به سلامتی بگذر ...

ممنونم دوستم😘 خدا دردونه شما رو‌حفظ کنه و صحیح و‌سالم بیاد بغلت😍 الهی امین عزیزم الهی همه منتظرا به زودی دلشون شاد شه❤️

سلام sm.pa خانوم تشریف دارین من یه سوال ازتون بپرسم؟؟

جان؟

اگر بلد باشم در خدمتم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم چرا ریسک عفونت داره؟چون آب جمع میشه تو قسمتی که میشینیم؟اخه من موهام فره و هربار حموم رفتنم خی ...

بچه ها بیزحمت کسی تا قبل از زایمان خاکستری جلوش حرفی از بیماری نزنه که سه سوت همزاد پنداری میکنه و علامت ها هم که سریع میانو و دیگه هیچی😂😂😂😂دختر خوب اگه صندلی تمیز باشه و الوده نباشه  چرا عفونت بگیری!!؟مگه عفونت شوخیه 

جان؟ اگر بلد باشم در خدمتم

مچکرم

البته من باردارم و خوشحال میشم بتونین کمکم کنین

نمیدونم چرا زیر شکمم انقد سفت میشه ک بقول مامانم اینا بچست ک خودشو جم کرده اما گاها بادرد همراه است و مرتب تکرر ادرار و احساس دفع دارم ک وقتی میرم خبری نیس ک تمام علائم و تعریف انقباضات براکستون هیکس هستش

تمام ترسم از زایمان زودرسه 90%درحال استراحت و دراز کشم

اگه راهی جهت جلوگیری از زایمان زودرس دارین کمکم کنین

ب دکتر هم چنبار گفتم میگه هرچی لازمه بهت دادیم

پرولوتون سیکلوژست ایزوکسوپرین هم مصرف میکنم اما دیگه زیادی داره منو میترسونه

فردا انشالله 27هفتم تموم میشه و وارد28هفتگی میشم

به خاطر سندروم خون دو قلویی که می گن ممکنه یه قل خون بیشتری از اون یکی بگیره در واقع از اون یکی خون ...

بابا ول کنید تو رو خدا 

اگه تو گوگل بزنی گلوم درد میکنه چیکار کنم میزنه شما احتمال ۹۹درصد سرطان حنجره دارید و یک درصد ممکن سرما خورده باشید

این همه بچه های خوشگل سالم دوقلو همسان تو خیابون میبینی مشکل سندروم و دور از جون ، چی و چی دارن؟

حالش رو ببر الان دیگه خبر از این قشنگ تر مگه داریم؟!😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها بیزحمت کسی تا قبل از زایمان خاکستری جلوش حرفی از بیماری نزنه که سه سوت همزاد پنداری میکنه و ع ...

آزی خانوم شما که سابقه بارداری داشتین و درکنار همسرتون اطلاعاتتون هم خوبه میتونین تفاوت انقباضات رو با جمع کردن بچه بگین

سلام masiخانوم شاید باورت نشه جالبترین خبری ک تو این چنروزه خوندم این بوده امیدوارم ک بارداری بدون ...

ممنونم عزیزم😘 ممنون به خاطر دعای خوبت😘 انشاءالله که شما هم باقی راه رو به سلامت طی کنی و‌ شازده پسر رو‌به سلامت در اغوش بگیری😍😍

آزمایش خون هست عزیزم.آزمایش غربالگریم مشکوک به سندروم داون بود.برام دعا کن 

انشاللله چیزی نیست عزیزم باور کن زیاد میدن این ازمایش و اما خداروشکر همه سالمن🌷🌷🌷👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وااای نه چه خطری داشته باشه خیلی هم عالیه😍😍😍احتمالا همسان اند دیگه دوقلوهایی که شبیه همن. برو لذت ...

ممنونم😊 خدا خودش حافظ همه نی نی ها باشه. راستی من تازه پست های قبلی رو خوندم خیلی خوشحال شدم که نی نی ات صحیح و سالمه و اون دکتر قبلی اشتباه کرده بوده😍 الهی به سلامت و دل خوش بغلش بگیری😘