2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
عزیزم خدا رو شکر ک روزنه امیدی باز شده برات.امیدوارم همون خدایی ک این نی نی رو بهت داده خودش کمک کنه ...

ممنونم عزیزم😙 منم سپردم به خدا ان شاالله خودش بازم کمکمون کنه و بهترین در انتظارمون باشه توکل به خدا🤲

الحمدالله❤
عزیزم.منم چندروزه این تیرکشیدنو حالت سنگینی دارم الان ب دکترم گفتم گفت اینا طبیعیه..ولی من گفتم ی سو ...

منم دیروز مجبور شدم یه مسافتی رو راه برم البته جمعا ۲۰ قدم هم نمیشد اما هوای اینجا شدیدا گرم و شرجیه..بعد اون وقتی اومدم خونه پهلوهام تیر میکشید و اون حالت سنگینیه چندبار تکرار شد.خدا خودش بهمون رحم کنه.بخدا بعضی زنای باردار رو میبینم تمام ۹ ماه رو خداروشکر میرن مسافرت و اینور اونورن اونوقت از ترس من همه ی خونواده نشستن ور دلم که چیزیم نشه...هروقت دکتر داشته باشم به اجبار میرم بیرون اونم با ماشین و خیلی خیلی آهسته!دکترا هم که قربونشون برم یه دستشویی فرنگی از این پلاستیکیاش نمیگیرن بذارن تو مطبشون برای زن باردار.والا ادم جرات نمیکنه آب بخوره تو مطبشون😂

خدا کنه سرویکسمون خوب باشه سر اون اذیت نشیم دیگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین بی بی چکم عمرم قبل از آز بتا . انتظار داشتم با این همه علائم زود هنگام و حال بدی  از هفت ...

به به چی از این قشنگ تر

مبارکت باشه مامان خانم 

خدا نگهدارتون باشه خیلی خوشحال شدم 😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون فداتشم.ان شاالله قسمت خودت به زودی دوست مهربونم❤بله واقعا خدا همه ی مامانای گل و مهربونو حفظ ک ...

شما براش یه نوه شیطون بلا بیار جبران میشه همه جوره😘

دلم تنگ شده برا شوهرم. از طرفی هم انقد کم و کوتاه بدون همسرم اومدم ، همه شک‌کردن . ولی فعلا کمردرد ...

خیلی دوست دارم برم خرید ولی داستان کیسه ی آب فعلا دردسر شده برام و تا نرم بندر پیش سونوی خوب نمیتونم از ترس تا بیرون برم.چون شنیدم هوای گرم خیلی تاثیر داره...ولی یه هفته دیگه برم سونو بعدش خریدامو یه کاریش میکنم...عزیزم قصد دارم برم شیراز برای زایمان چون شرایط اینجا که افتضاحه،بندر هم میترسم اعتماد کنم...هنوز تحقیق انچنانی درمورد بندر نکردم البته!من سزارینی نیستم با وجود هماتوم و جفت پایین و استراحت و این داستانا.ولی خودم شدیدا از طبیعی میترسم و انقد چیزا شنیدم و دیدم سر زایمان طبیعی برای نی نی و مامانش اتفاق افتاده که میترسم طبیعی زایمان کنم.از اون گذشته اصلا در خودم توان طبیعی رو نمیبینم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من خوبم خدا رو شکر  شما چطوری مامان خانم ، خدا رو هزار مرتبه شکر که بسلامتی و دلخوشی البته با ...

ممنون عزیزدلم.البته کمی بیشتر از کمی استرس دارم😂ولی فدای سر نی نی.درنهایت امیدوارم همه ی دوستای خوبم این حسو تجربه کنن و نی نیاشونو صحیح و سالم بغل بگیرن(از جمله شما دوست گلم)...اره چیزی نمونده تا اخر راه به سلامتی.خیلی دعا کنین برام❤ 

اره‌واقعا منم امیدوارم مشغله ی انا جون همین سرگرمیش با بچه ها باشه.ان شاالله که همینطوره گلم

وااااااای وااااااای چه قدر لذت بخش😍😍😍😍😍😍 ان شاالله خدا نگه دارشون باشه  والا با اون بتا ...

ممنون زینب جان😘 خدا نگه دار همه نی نی ها باشه❤️

زینب جون دو‌تا جوجه تو‌یه ساک خطر نداره؟ از دکترم پرسیدم گفت یه ذره ریسک داره هم برای خودت هم برای اونا. تو‌نن نوشته بود پر ریسک ترین نوع دو قلویی هست🤭 این نگرانی ها واقعا تمومی نداره و‌نمی ذاره ادم از ته دل خوشحالی کنه🙄

ممنون زینب جان😘 خدا نگه دار همه نی نی ها باشه❤️ زینب جون دو‌تا جوجه تو‌یه ساک خطر نداره؟ از د ...

سلام masiخانوم

شاید باورت نشه جالبترین خبری ک تو این چنروزه خوندم این بوده

امیدوارم ک بارداری بدون استرس و زایمان خیلی شیرینی داشته باشی عزیزم

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم ببخشید چند وقت سایت نمیام آره عزیزم رفتم سونو گفت اختلافا همچنان هستن نم ...

نگین جان الهی که صحیح و سالم بیاد بقلت با هم بریم اون دکتر که گفت باید سقط کنی ، بزنیمش👊

نه عزیزم چه خطری، خود خدا اینا رو تو یک ساک گذاشته دیگه بقیه اش مهم نیست 😍😍😍😍

به خاطر سندروم خون دو قلویی که می گن ممکنه یه قل خون بیشتری از اون یکی بگیره در واقع از اون یکی خون می دزده.  البته منم همش با خودم می گم خدا صلاح دونسته اینجوری باشه حتما هواشونو داره خودش😍 شما هم برای جوجه هام دعا کنید لطفا😊🙏