2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

مامانایی ک هفته ۱۱  هستن شما هم مثل من هیچ حسی ندارید من حس میکنم دیگه هیچی زیر دلم نیست قبلا خیلی تیر میکشید الان یه هفتس دیگه نه درد نه تیری بکشه فقط زیر دلم سفت شده و یه کوچولو بزرگ شده ...تا غربال برم اروم نمیگیرم روزا هم ک نمیگذره   

خدا جونم شکرررت  
روز یکشنبه انتقال دادن دلیل عدم تشکیل جنین چی میتونه باشه؟ الان دغدغه من تعداد تخمک نیست اینه که چر ...

گلم منم نمی گم تعداد تخمک چرا کم شده، ولی حتما یا اسپرم یا تخمک ضعیف بودن، یا با درصد خیلی خیلی پایین که به نظر نمیاد شما داشته باشین مشکل ژنتیکی هست

افشان جان فعلا بذار نتیجه آزمایشت بیاد شاید معجزه شد، نمی گم قطعی که امید الکی بدم ولی ما خبر نداریم شاید بشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانایی ک هفته ۱۱  هستن شما هم مثل من هیچ حسی ندارید من حس میکنم دیگه هیچی زیر دلم نیست قبلا خ ...

من خیلی وقته درد ندارم و حالت تیر کشیدن هم ندارم اصلا فقط چیزی که انگار نمیخواد دست از سرم برداره تهوعه 

گلم مثل این که دیگه انجام نمیشه ولی کاش بری یادمه یکی از دوستان قبلا با هزینه‌ خیلی کم حدود 100 هزار ...

خیر ببینی حالا زنگ میزنم میپرسم.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
گلم منم نمی گم تعداد تخمک چرا کم شده، ولی حتما یا اسپرم یا تخمک ضعیف بودن، یا با درصد خیلی خیلی پایی ...

ممنون عزیزم که وقت میزاری٫ ایشالا به حق علی خدا نی نی رو برات حفظ کنه

به نظرت برم آز ژنتیک بدم؟

من خیلی وقته درد ندارم و حالت تیر کشیدن هم ندارم اصلا فقط چیزی که انگار نمیخواد دست از سرم برداره ته ...

اره تهوع هم کم شده وقتی بالا میارم خوشحال میشم امیدوار میشم   

خدا جونم شکرررت  
باشه سعی میکنم بیخیال شم برم آویشن دم کنم ببینم چی میشه  ممنوووووون🤗🤗🤗🤗

سلام عزيزم پريود شدي ؟

من از طاهري پرسيدم گفت تا بايد بياد سونو كنيم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کلومیفن برا چی میخورن مردها؟؟ 

تاثیر دقیقشو من نمیدونم. فقط میدونم برا تقویت اسپرم.هس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم یکی از فاکتورایی که توی ریسک تاثیر داره شنیدم سنه.یعنی نگاه میکنن اگه طرف بالای ۳۰ سال داره بر ...

گلم من دیدم آزمایشهاتو مشکلی نداشت، یه ذره گلبول های سفید در حد کم بالا بود که اصلا مهم نیست

خب منکه بین دوتا سقطم ۳ سال فاصلست هر کدومم علت جدا داشتن نمیدونم چرا گیر داد یهو که این ازمایشهارو ...

گلم خیلی خوبه که دارن برات بررسی می کنن، برو خدا رو شکر کن، البته دست خودت هست که بررسی بشی یا نه ولی اینجا خیلی بال بال میزنیم که برامون زود بنویسن نه بعد 6 بار منفی

عزیزم ان شاالله شما هم قلبو می بینی وااااااای باورم نمیشه بیهوش نبودی موقع پانکچر😱😱😱😱 من میگم ا ...

آره، دون دونشو با تمامِ وجود حس کردم. البته یه سِرُمی بهم وصل بودکه توش مثلا مُسَکِن و گیج کننده بود  ولی رو من اون موقع هیچ تاثیری نذاشت، یه ساعت بعدش که تو راهِ خونه بودیم، اثر کرد.