2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
آزمایش من یه تعدادی از انعقادی‌ها و یه تعدادی از ایمنی‌ها بود. فکر میکنم همش کامل نبود. ولی بنظرم او ...

من دکترم به خاطر اینکه یه سقط سه سال پیش داشتم یه سقطم اسفند پارسال.شما رو برای چی فرستادن؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
من دکترم به خاطر اینکه یه سقط سه سال پیش داشتم یه سقطم اسفند پارسال.شما رو برای چی فرستادن؟

من ۲ بار انتقال جنین منفی داشتم خودم خواستم که این آزمایشها رو انجام بدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم منم دکترم گفت با سونو واسم اندازه گیری کنن و فکر کنم اگر دهانه رحم باز بشه طول سرویکس کم میشه د ...

مرسی فداتشم اره حق با شماست.انگار اگه یه شب فکر و خیال الکی نکنم نمیشه!ولی چشم صبر میکنم تا ۱۰ روز دیگه سونو مجدد ببینم چی میگه😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من ۲ بار انتقال جنین منفی داشتم خودم خواستم که این آزمایشها رو انجام بدم.

خب منکه بین دوتا سقطم ۳ سال فاصلست هر کدومم علت جدا داشتن نمیدونم چرا گیر داد یهو که این ازمایشهارو بدم.اخه مرکزی که من میرم دکتر خودم نیومده بود یه دکتر دیگه ویزیتم کرد گفت این غیر طبیعیه در صورتی که اینجور که من اطلاع دارم اگه بین سقطها ۶ ماه فاصله باشه باید بررسی بشه.دکتر ماما میگفت میخوای بیا یبارم پیش دکتر خودت ویزیت بشو نمیدونم چکار کنم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

میگفت شاید باید پردنیزولون بخوری

سلام نی نی تپل جان میتونم بپرسم آزواسپرمی همسرتون از چه نوع هس؟ما قراره ۱۷ این ماه میکروتسه انجام بد ...

سلام عزیزم حقیقتش زیاد اطلاعات ندارم از آزو اسپرمی همسرم چون تو رویان نمیزاشتن منم همراه همسرم برم مطب 

ولی تو عمل میکرو تسه اسپرم در حد چنتا دونه داشت خداروشکر 

نگران نباش عزیزم ان شاءلله تو نمونه اسپرم پیدا میشه 

از نظر تغذیه همسرت رو تقویت کن بهش ویتامین سی و ای و فولیک اسید بده 

هیچ ضرری هم براش نداره دکتره همسرم گفته بود اینارو قطع نکن و همیشه میتونی بخوری 

خداجونم شکرت       
سلامت باشی عزیزم لطف داری 😍 ان شالله پرنسس کوچولوتو بخیر خوشی بغل میگیری گلم 🌹🙏🏻 گلم همیشه دعاگو ...

ان شاالله سه شنبه میری و ازمایش و سونو همه چی عالیه و حال نی نی توپه😘❤میفهممت استرس ماها تمومی نداره فقط باید یاد بگیریم کنترلش کنیم و کمتر خودمون و نی نیو اذیت کنیم.ان شاالله به سلامتی این دورانو میگذرونیم بعد برامون خاطره میشه این استرسا و سوالا و فکر و خیالای مسخره😁❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگران نباش عزیزم اصلا در برابر اون همه هورمون بدن خودت هیچی نیست

مرسی گلم.خداروشکر که شماها هستین😊❤ان شاالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری

خيلي جالبه اين طب إسلامي سنتي، منم صفرام بالاست، صفرا بر بايد بخورم ولي ميترسم يه وقت باردار با ...

منم‌همین طور، عرق  کاسنی میخورم ولی پیش خودم‌میگم نکنه مانع بارداری بشه، به من خاکشیر هم داده ولی اونو‌دیگه نمیخورم چون قاعده اوره😬😐

مبارکت باشه عزیزدلم.انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش🌹🌹🌹🌹

فدای تو عزیزدل

امیدوارم هرچه زودتر مامان شدن خودتو جشن بگیریم😘❤ 

سلام عزیزم حقیقتش زیاد اطلاعات ندارم از آزو اسپرمی همسرم چون تو رویان نمیزاشتن منم همراه همسرم برم م ...

ما هم از رویان پیگیری میکنیم درمان رو...کدوم دکتر عمل کرد همسرتون رو؟هزینه عملش چقد شد و اینکه براتون جنین تشکیل میشه؟چن بار انتقال دادین؟عزیزم ببخشید زیاد شد سوالام

سلام بچه ها آزمایش دادم . مثبت بوده ولی تیترش ۲۴۹ هست . به ازمایشگاه میگم کمه تیترش میگه از نظر ما ...

مبارک عزیزم..تیترت خوبه که عالییییی بسلامتی 💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام خانوماي گل من انتقال جنين كردم و روز يكشنبه با بتاي ١٤٠٠مثبت شدم ولي از روز يكشنبع كمي لكه بيني ...

مبارک عزیزم بسلامتی ❤

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
جانم گلم؟ سوالت کجاست؟ 

زینب جان من پانکچر شدم سه تا تخمک داشتم که دکترم‌گفت کیفیتش خوب بوده٫ همسرمم ضعیف بود اما همه میگفتن برای میکرو‌ جواب میده ( مورفو ۲ و دی اف آی ۷) اما کلا یه جنین بی کیفیت تشکیل شد که رشدش یه روز عقب بود٫ حالا میخوام ازتون بپرسم الان باید آزمایشای ایمنی و‌کاریوتایپ بدم؟

تصمیم گرفتم برم پیش طرازی با اون ادامه بدم؟ خودم برم آز بدم یا وایسم برم پیشش؟