2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خيلي جالبه اين طب إسلامي سنتي، منم صفرام بالاست، صفرا بر بايد بخورم ولي ميترسم يه وقت باردار با ...

ببین من کلا برا بارداری رفتم طب اسلامی

داروهامو همزمان میخوردم

یعنی هم صفرابر هم باه زنان باهم استفاده میکردم. منعی برای بارداری نداره نترس

من سه ماه بعد از مصرف داروها باردار شدم که پوچ بود. دیگه سراغش نرفتم

رفتم ای یو ای انجام دادم که نشد

بعد اومدم سراغ میکرو. که تو رویان گفتن این برا شما نیست. شما مشکل نداری

ولی من با اصرار خودم سیکل رو شروع کردم. یه بار هم انتقال دادم که منفی شد متاسفانه

دیگه زمان هم ندارم برا انتقال بعدی برم. جنین فریز شده هم دارم. ولی دارم از ایران میرم ان شالله. یکماه بیشتر نمیمونم ایران

بخاطر همین رفتم سراغ طب سنتی که داروهاشو بگیرمو با خودم ببرم اونجا مصرف کنم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ما هم از رویان پیگیری میکنیم درمان رو...کدوم دکتر عمل کرد همسرتون رو؟هزینه عملش چقد شد و اینکه براتو ...

دکتر سجادی دکتر همسرم بود خیلی خیلی دکتر خوبی هستند 

هزینه عمل اون موقع فک کنم یک و نیم بود سری اول دوتا جنین ضعیف تشکیل شد که مثبت شدم ولی سقط شد  سری دوم ۸ تا جنین تشکیل شد که ۵ تاشو برای انتقال دومم استفاده کردند که منفی شدم سه تاشم این ماه استفاده کردند که بازم منفی شدم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک عزیزم بسلامتی ❤

قربونت عزيزم سلامت باشي🌹🌹🌹

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سه شنبه میرم دکتر باهاش صحبت کنم خدا کنه قبول کنه ببرم اینجا که شما میگی.فک میکنی چقد ارزونتر باشه . ...

گلم مثل این که دیگه انجام نمیشه ولی کاش بری یادمه یکی از دوستان قبلا با هزینه‌ خیلی کم حدود 100 هزار تومن انجام داده بود، شاید دوباره انجام بدن 

سازمان انتقال خون نزدیک دانشگاه ایران و برج میلاده، خودم تا حالا اونجا نرفتم ولی شاید شد، آها یه جای دیگه هم هست سمت میدون حر فکر کنم، پرس و جو می کنم بهت میگم

آخه خیلی هزینه هامون زیاده اگر بشه کمتر دربیاد عالیه

طرازی هم برای من یک لیست نوشت بیشترش   سی دی مارکر ها بود.جز ویتامین دی مشکلی نداشت. ولی همین ...

عزیزم شما دکترتون طرازی هست؟ منم میخوام ادامه درمانم برم‌پیشش٫ راضی هستی؟

آزمایشای ایمنی انعقادی رو برم بدم یا خود دکتر مینویسه؟

زینب جان من پانکچر شدم سه تا تخمک داشتم که دکترم‌گفت کیفیتش خوب بوده٫ همسرمم ضعیف بود اما همه میگفتن ...

گلم این که جنین تشکیل نشده به ایمنی و انعقادی مربوط نمیشه، اگر تا حالا انتقال ندادی فقط انعقادی بده خیالت راحت باشه ایمنی نیاز نیست

ان شاالله اون جنین براتون بگیره

بچه ها من پانکچر که شدم ازم سه تا تخمک گرفتن که دکترم گفت خوب بودن تخمکا٫ همسرمم ضعیفه اما همه دکترا ...

یعنی حتی فریز هم نکردن براتون؟؟ 

اگر فریز نکردن ببین چرا تشکیل نشده، چرا تخمک ها کم بودن؟ ذخیره شما چنده؟ 

گلم این که جنین تشکیل نشده به ایمنی و انعقادی مربوط نمیشه، اگر تا حالا انتقال ندادی فقط انعقادی بده ...

همون یه دونه ضعیف بودآخه ، گفتن رشدش ضعیفه و احتمالش کمه

بگیره، زینب جان دلیل تشکیل نشدن جنین چیا میتونه باشه

یعنی حتی فریز هم نکردن براتون؟؟  اگر فریز نکردن ببین چرا تشکیل نشده، چرا تخمک ها کم بودن؟ ذخیر ...

همون یه دونه ضعیف با کلی اشک و آه انتقال دادن٫ دکترم گفت خودت انتخاب کن انتقال بدیم یا نه

من ذخیرم کمه اما حس میکنم زودم پانکچر شدم روز دهم من پانکچر کرد دکترم٫ بیمارستان بهمنم بودم٫ هر چی از جنین شناس پرسیدم دلیلش چی بود چیزی نگفت٫ از اون روز اشکام بند نمیاد