2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
ممنون میشم راهنمایی کنی چطوری بوده

از رویان انتقال دادم بیمارستان آبان 

هیچکدوم تانک نیتروژن نداشتن 

آبان بهمون فلاکس داد با اون جاب جاش کردیم 

فقط باید از اون مرکزی که جنینو میخوای منتقل کنی نامه ببری کارت فریز ببری و کارت شناسایی هاتونو

خداجونم شکرت       
بچه ها از دیشب دنیا رو سرم خراب شده.جواب آزمایش غربالگریم اومده.ریسک سندروم داون های بود و دکترم گفت ...

اصلا فکرشو نکن عزیزم اگه بالای 30 سال هستی ریسک میزنه یه سل فری بده خودتو راحت کن هزینش بالاست ولی ارزششو داره انشالله که خیره فقط بازم میگم اصلا نترس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها از دیشب دنیا رو سرم خراب شده.جواب آزمایش غربالگریم اومده.ریسک سندروم داون های بود و دکترم گفت ...

نگران نباش برای دختر خاله ی منم های بود رفتم ازمایش های تکمیلی گفتن هیچ مشکلی نداره الانم ماشالله پسرش سه ساله صحیح و سالم و شیطون

۳۷ سالمه.حاضرم هرچی پول دارم بدم اما سالم باشه.توروخدا برام دعا کن

انشالله که خیره من خودمم انجام دادم انشالله جوجه نازتو سالم و خوشگل هر چه زودتر بغل بگيري 😘😘😘

۳۷ سالمه.حاضرم هرچی پول دارم بدم اما سالم باشه.توروخدا برام دعا کن

ببین سونو ان تی رو از روی به سری فاکتور ها چک میکنن که یکی از مهم ترین هاش سنه و معمولا برای بالای ۳۵ سال یخورده ریسک میره بالاتر. سلفری انجام بده مطمئن باش هیچ مشکلی نیست

ببین سونو ان تی رو از روی به سری فاکتور ها چک میکنن که یکی از مهم ترین هاش سنه و معمولا برای بالای ۳ ...

Nt 1.3 بود و تیغه بینی هم دیده شد.نمیدونم این ریسک از کجا اومد.ای خدا بسمه این همه استرس😭😭😭

@تارا_777      تارا جان چه خبر؟چیکار کردی؟روبراهی عزیزم؟‍

سلام آزی جون

از ۴ صبح شروع کردم هر ۴ ساعت قرص میگذرم 

حجم خونریزی خیلی زیاد نیست ولی امان از درد 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزیز دلم چه میدونم اخه بعضی 3تا جنین 5روزه انتقال میدن نمیشه من بااین 3روزه چه کنم 😔 تازه نص ...

نصر جنین شناس منظورتون کیه؟ همون دکتر رضا نصر؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)