2777
2789
عنوان

بچه ها کارم زشت بوده به نظرتون

111 بازدید | 11 پست

با یه دختره مجازی صحبت میکردیم چون میگفت یه گپ دخترونه داشته و میخواست بیارتم و اینا (دخترمم خودمم)بعد گفت عکستو بفرست منم اول گفتم اول شما بفرست فرستاد حس کردم فیکه یه جوری بود عکسه بعد بلاک کردم گفتم یه وقت پسری چیزی نباشه سیو کنه عکسمو.کاره بدی کردم؟

قوی تر از دیروز💙🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر بوده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

هیچ گروه دخترونه ای ازت عکس نمیخوان تهش ویس باشه مطمئن بشن دختری صددرصد پسر بوده

حقیقتش اول اومد گفت گروه دارم دخترونه ممنون میشم بیای خوش میگذره همه خانومن منم گفتم برم سرم گرم بشه پسرم که نیست توش گفتم لینک بده گفت گروه ماله دوستمه آنلاین شد میگم بیارتت ولی نیاورد میگفت دوستم آنلاین نشده هنوز.گفتم اشکالی نداره چتو پاک کردم گفت عکس میدی گفتم اول خودت بده یه عکسه فیک داد منم بلاکش کردم

قوی تر از دیروز💙🦋
پسر بوده

میگفت گروه ماله دوستمه آنلاین شد میگم بیارتت ولی نیاورد فقط میگفت عکس بده گفتم خودت بده که ببینمش مطمئن شم دختره یه عکسه فیک فرستاد

قوی تر از دیروز💙🦋
میگفت گروه ماله دوستمه آنلاین شد میگم بیارتت ولی نیاورد فقط میگفت عکس بده گفتم خودت بده که ببینمش مط ...

اصلا تو گروه دوستا عکس نمی‌خوان با ویس معرفی میکنند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖