2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
خیلی بهتره.به حرف زدن نیست که عزیزم.اون دانشش خیلی بیشتره خیلی از بچه ها از اشتباهات کلا ن تر شاکی ...

انشالله که هر چه زودتر نتیجه میگیری گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببین گلم واقعا نمی دونم چی بگم، منم پارسال یه مدت قصد کردم برم ابن سینا و واقعا مونده بودم، اما از ی ...

زینب جون هزینه شما چقدر شد؟میشه اگر اطلاع داری جز به جز بگی،آخه میخوام با مرکزی که خودم میرم مقایسه کنم ببینم چقدر بیشتر میشه؟دکتر طرازی هم رویان هستن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم مریض کلانتری هستم.واسه من تو سونو آخر ۱۴تا تخمک بود که روزتخمک کشی ۸تاش آزاد شده بود و فقط ...

جدددددی میگی عزیزم یعنی با یه جنین حامله شدی 

وای باورم نمیشه نکه دنیا رو سرم خرابه تازه شکمم کلی اب اورده امروز پیش نصر جنین شناس هم رفتیم حالم ازش بهش میخوره همش اهدایی پیشنهاد میده 

دلم میخواست خفش کنه 

عزیزم توروخدا بیا بیشتر باهم درارتباط باشیم تو نورامید منی من از همه جا بریدم بخدا😔😔

انشالله خدا نی نیتو. حفظ کنه بسلامتی بغلش کنی 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
بطور کلی میدونم gcsf چی هست ولی دیروز رفته بودیم بیمارستانی که پانکچر داشتم که مدارکم رو تایید کنم و ...

گلم اصلا نگران امکانات تو تهران نباش، اگر این محیط واسه شما لازم باشه بدون این که بهتون بگن حتما انجام میدن، کار خوبی کردین باهاشون تماس گرفتیم، این همه تناقض توی صحبت ها و پرونده اصلا با عقل جور درنمیاد 

گلم من از picsi چیزی نمی دونستم تا قبل انتقال ولی واسه ما انجام شده بود بدون هزینه اضافی، که بخوام به جنین شناس بگم اونو انجام بده، این سواد خود جنین شناس و امکانات یه مرکز هست که تعیین کننده است

من فردا آز دارم اگر بتونم یا می پرسم مستقیم براتون یا شماره جنین شناسی رو میگیرم که بتونین مستقیم زنگ بزنین و بپرسین

ولی ببین یک درصد اگر اهدایی نیاز بود حداقل تو رویان باهاتون تعارف نداشتن حتما می گفتن شک نکن

اهان اکی اخه من از سرمم میترسم اه درد داره سوزنش😣😣😣😣😣😣😣

نه اصلا درد نداره اتفاقا، فقط باید خوب تو رگ فیکس بشه سوزنش، با ivig فرق داره

من تا حالا خیلی سرم زدم🙈🙈🙈🙈ولی جان خودم هیچ وقت عکس سرممو تو اینستا نذاشتم ببینم اثرش بیشتر میشه یا نه🤣🤣🤣🤣

عزیزم ان شاء الله که همین یه دونه جنین میشه دردونه ی خونتون 😍 اصلا غصه نخور.خیلی ها با یه دونه جنین ...

ممنون عزیز دلم چه میدونم اخه بعضی 3تا جنین 5روزه انتقال میدن نمیشه من بااین 3روزه چه کنم 😔

تازه نصر جنین شناس خدا خفش کنه امروز میگف ازمن میشنوید فریز نکنید یه دونه جنین 3روزه ارزش فریز نداره و نمیگیره چون حداقل اگه یه دونه بچه داشتی این یه جنین هم داشتی امیدی بود الان که بچه نداری وفقط یه دونه جنین داری به هیچ دردی نمیخوره برید دنبال اهدایی من نمیدونم چرا ساده ترین راه پیشنهاد میدن اینا

زینب جون هزینه شما چقدر شد؟میشه اگر اطلاع داری جز به جز بگی،آخه میخوام با مرکزی که خودم میرم مقایسه ...

نه گلم ایشون ابن سینا و مطب شخصی خودشون هستن

پانکچر و فریز 3400

انتقال 1150

داروها تا قبل بارداری 1400

ويزيت یا سونو 33 هر بار از بعد عید

سونو داپلر بارداری 96

داروهای بعد بارداری رو جمع نزدم هنوز ولی دارو به بدن ربط داره بیشتر و برای هر کس فرق داره به مرکز ربطی نداره

ارسیتا جان وقتی اومدی از کلا ن تر تعریف کردی می خواستم بگم نری پیشش اما دلم نیومد دیدم امیدواری گفتم ...

چه میدونم اخه احمدی هم امتحان کردم اونم کلی خرج رو دستمون گذاشت فقط سه تا تخمک کشید وهمش نارس بازم این بزور یه دونه جنین شد 

بخدا انگار ما سر گنج نشستیم ما یه ادم مستاجریم که تموم دارایمون 4تا تیکه طلا بود که یه خوردشو واسه درمان پیش احمدی دادیم بقیشم دادیم کلانتری چه میدونم چرا تخمکام همش نارس میشن 

این نصر جنین شناس میگف شاید مادرزادی اینجوری هستی وخیلی دیر بالغ میشن گفتم خب راه حل گف اهدایی😔😔😔😔😔😢😢😢😢😢

من که دارم به همه میگم قبل از انتقال حالا که دو سه ماه وقت داری یه طب اسلامی یا سنتی برو که رحمت ام ...

اخه پارسال 4 ماه طب سنتی دارم اون گف طبیعی حامله میشی تو 3ماه فایده نکرد برام 

حالا که فعلا داغونه روحیم  اینقدم دل درد دارم که حد نداره 

بهتر که شدم دیگه مجبورم رعایت کنم رحمم گرم کنم تا ببینم خدا چی میخواد😢

سلام بچه ها . صبحتون بخیر . من بیبی چک زدم . دو روز پیش یه هاله انداخت و بعد از چند ساعت دیدم خطش پر ...

عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍💃💃💃💃 تو یک دقیقه خط انداختن دیگه کاذب نداره

آدم اولش باور نمی کنه، من بعد جواب آزمایش 7 تا بی بی زدم بازم باورم نمیشد بعد 7 سال + شدم

خانومهایی که تفسیر غربالگری به زبان انگلیسی بلدید یا سر در مبارید یا درباره iugr  چیزی میدونید میشه یه توک پا بیاید تاپیک آخرم ممنون میشم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیز دلم سن برای ما انسان ها اهمیت داره برای خدای مهربون فقط یه عددِ خدا شاهدِ که هر دفعه من منفی ش ...

عزیزم ان شاالله به زودی خدا جواب این ایمان قوی ات رو بده، خوش به حال بچه های شما، خیلی مامان خوبی خواهند داشت

اخه پارسال 4 ماه طب سنتی دارم اون گف طبیعی حامله میشی تو 3ماه فایده نکرد برام  حالا که فعلا دا ...

بچه ها یه چیزی بگم دکتر سنتی فقط شاید دو سه تا تو کل ایران حاذق باشن

انقدر نرید آشغالای اینارو نخورید حتی سنتیای دانگشگاههای پزشکی

تمام هورمونهای منو بهم ریختن دیگه اصلا طبیعی پریود نمیشم!قبلا فولیکول داشتم آزاد نمیشد الان همه فولیکولام ریزن!منی که با یه قرص ساده باردار میشدم با کلی قرص و آمپول باردار شدم!

فقط بادکش گرم و حمام نکردن و نشستن واژن توی پریود و خوردن حلوا و کاچی کمک کننده اس والسلام

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812