2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047302 بازدید | 684586 پست
بچه ها من فکرکنم الزایمر گرفتم یادم نمیاد @مامان_سبحان7     جون بعد زایمان اومد این ...

سلام دوستان گلم ، دلم براي همتون خيلي تنگ شده ، ان شا الله كه همه خوب و خوش باشيد ، من هم خوبم ولي اصلا فرصت نميكنم بيام سر گوشي ولي به ياد همتون هستم .

وای نصر خیلی بیشعوره فقط بلده بگه اهدایی امروز پیش کلانتری بودم با گریه همه چیز بهش گفتم گفتم رفتم پ ...

عزیزم دوستمون @sm_pa   خیلی حرفای قشنگی زد در این مورد.حتما پستشو بخون.یکم بعد از پست منه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم هر چی زودتر با کمک همسرتون پای هر کسی غیر از خودتون دو نفر رو از ماجرا بیرون بیارین، متاسفانه شی ...

بله عزیزم داریم سعی می کنیم که هیچ کس دخالت نکنه ولی گاهی پیش میاد خداییش همسرم خیلی حواسش بهم هست

عزیزم من کرمانشاه هستم پزشکم دکتر چوبسازه که فقط سه روز در هفته مطبه ، روزهایی که میخوام برم از روز ...

عزیزم فقط برایه تخمک کشی و لنتقال حنین میرین تهران چون شنیدم کارای ای وی اف رو تهران انجام میده

هرکی از در اتاقش میومد بیرون میپرسیدیم چی شد میگفتن میگه اهدایی فقط نشسته اونجا همینه بگه هیچی علم ن ...

ببین عزیز دلم شما خودت باید بدونی چی میخوای؟هدفتو مشخص کنی. مثلا اگه نمیخوای به اهدایی فکر کنی باید مصمم شروع کنی و سختی ها رو بپذیری تا انشالله به نتیجه دلخواه برسی بالاخره هر لحظه شیرینی یه سختی هایی رو پشت سر گذاشته نباید دلسرد بشی. به تو میگن اهدایی به من میگفتن کلا بی خیال شو. دکترم روز اول گفت یه چیزی بگم ناراحت نمیشی گفتم بفرمایید گفت به نظرم من تو دیوانه ای برو بچسب به بچه هات و زندگی کن بچه بعدی رو میخوای چیکار؟کارم هرجا گیر میکرد به جای اینکه سعی کنن درستش کنن میگفتن تو که بچه داری ول کن این درمان رو. اما من ناامید نشدم گفتم تا به هدفم نرسم بی خیال نمیشم امروز زنگ زدم مرکز بهشون گفتم باردارم ماماشون خیلی دختر خوبیه بهم گفت میدونستم تو دست بردار نیستی و اخر به هدفت میرسی گفت کاش منم میتونستم اینقدر تو زندگیم مصمم باشم. حالا دختر خوب به من نگاه کن با سن بالا و شرایط سخت سه سال تمام تلاشمو کردم و ناامید نشدم و البته که خدا هم لطفشو شامل حالم کرد. ببخشید طولانی شد. 

چه میدونم والا این دکتر نصر جنین شناس اینقد حال مارو بد کرد که فقط دوست داشتیم برسیم خونه گریه کنیم ...

عزیزم اونی که براحتی میگید یدونه بالقوه میتونه یه بچه باشه یه انسان مگه داریم درمورد کاسه بشقاب حرف میزنیم!!!؟من یدونه جنین فریز داشتم هر روز براش دعا میخوندم وقتی از در مرکز رد میشدم چون سر راه محل کارم بود باهاش حرف میزدم و براش عشق میفرستادم. من سررشته ای تو درمان ندارم که از نظر پزشکی در مورد باید و نبایدها حرف بزنم اما حرفم اینه که اونا فقط جنبه علمیش رو میبینن روح و عشقو در نظر نمیگیرن. اون یدونه به لطف خدا میتونه بچه ات باشه امید زندگیت باشه تو روخدا براحتی چشمت رو روش نبندی یوقت

عزیزم من ۲۴ بهمن تاریخ انتقالم بود...دوتا جنین برام گذاشتن...یه دونه دخمل تو دلم دارم(البته از همون ...

مبارکت باشه عزیزدلم.انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش🌹🌹🌹🌹

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم من بودم☘ چهارتا بلاست انتقال دادم که دوتاش گرفت. اما هفته هفت یدونه جگرگوشه ام پرکشید.. الان ...

عزیززم.تبریک میگم انشالله صحیح و سالم بغل بگیری پرنسستو

بازم تبریییک🌷🌷🌷🌷خیلی خوشحال شدم برات گلم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مرجان جون من سوره  یاسین۳ بار میخونم

قربونت برم عزیزم🌼 ممنونم یه دنیا☘

ان شاءالله حاجت رواییت😍😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیززم.تبریک میگم انشالله صحیح و سالم بغل بگیری پرنسستو بازم تبریییک🌷🌷🌷🌷خیلی خوشحال شدم برات گل ...

ممنونم عزیزم🍃☘ ان شاءالله هر چه زودتر قسمت خودت بشه گلم 🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم فقط برایه تخمک کشی و لنتقال حنین میرین تهران چون شنیدم کارای ای وی اف رو تهران انجام میده

بله گلم من آذر ماه تخمک کشی داشتم و بهمن ماه هم انتقال منفی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊