2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خیلی بدجایی متوقف شده عزیزم  امروز دکتر واسعی گفت ۶ هفته و ۴ روز متوقف شده که میتونه از مشکلات ...

پناه بر خدا انشالله که مشکلی پیش نمیاد ختم صلوات برات برمیدارم انشالله که بی دردسر و سریع دفع میشه. 

جفت من تو ان تی مارژینال بود بعد تو انومالی لولاینگ شده بود..یعنی بالاتر رفته نگران نباش انشاءالله ...

امیدوارم🤲😘❤❤

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منم ذهنم در گیر بود ولی گفتم حتما خودشون صلاح دیدن ولی دوستان یه توصیه خواهرانه هر چی کمتر کسی ...

بله زینب جان کاملا موافقم من خانواده همسرم اصلا نمیدونن من ای وی اف انجام دادم وهرگز هم بهشون نمیگم

دکتر زرنانی فقط میفرسته آزمایشگاه کاج توی سعادت آباد، جای دیگه رو قبول نداره.

هزینش چقده شما رفتید؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
توی کلینیک مشتاق از دم به همه می گند اهدایی تو خیلی خودتو ناراحت نکن.عزیزم به امید خدا اون یدونه جنی ...

وای نصر خیلی بیشعوره فقط بلده بگه اهدایی امروز پیش کلانتری بودم با گریه همه چیز بهش گفتم گفتم رفتم پیش نصر میگه یه یه دونه هم فایده  نداره فریز نکن ول کن اهدایی لانتری گف ن خوب کردی فریز کردی کلی ناراحت شد بعدم گف همینکه یکی برات درست شده یعنی بازم درست میشه به اهدایی فک نکن تو به اونجا نمیکشی 

چه میدونم فعلا امیدوار شدم 

پول تو جنین اهدایع دونه 15 تومن نصر میخواد پول بره تو جیبش مردک نفهم 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
گلم منم یه دوست صمیمی دارم فقط دو تا تخمک داشت تازه یکیش بی کیفیت، پانکچر شد فقط یه جنینش رشد کرد ول ...

وای چه خوب خوشبحالش انشالله خدا حفظش کنه کاش برا منم همین بشه فعلا که تا دوسه ماه دیگه انتقال ندارم

عزیزم اون که خدا نیست اصلا به حرفش گوش نکن، با توکل به خدا برو جلو  ناامیدی و استرس بدترین چیز ...

هرکی از در اتاقش میومد بیرون میپرسیدیم چی شد میگفتن میگه اهدایی فقط نشسته اونجا همینه بگه هیچی علم نداره ابدا من اون لحظه که میگف اهدایی میخواستم بکشمش البته اهدایی بد نیس خیلیا بااین موضوع کنار اومدن و نی نی دارن ولی برا منوشوهرم اصلا قابل هضم نیس دست خودمون نیس اصلا این مدل بچه دار شدن نمیخوایم وامروز دکتر خودم گف همینکه یکی درست شده یعنی بازم درست میشه به حرف کسی گوش نده وخوب کردی فریز کردی 

منم به دکترم گعتم اهدایی که خودمون بلدیم دیگه اینهمع بدنمون اذیت نمیکنیم امروز رفتم اب شکمم کشیدم اینقد درد داشت که فقط گریه میکردم مردم وزنده شدم 

به دکتر گفتم گفتم ما راهی میخوایم خودمون بچه دار بشیم وگرنه اهدایی به ذهن همه میرسه دکتر خدا خیرش بده یکم ارومم کرد گف امیدوار باش 

بچه ها آمپول hcg تا چند روز بی بی چک رو مثبت میکنه؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم همیشه زود برو رویان، زود کارت تموم می‌شه، من حتی بهم بگن 10 صبح باز زودتر میرم خیلی راحت‌تر و کا ...

عزیزم من کرمانشاه هستم پزشکم دکتر چوبسازه که فقط سه روز در هفته مطبه ، روزهایی که میخوام برم از روز قبلش غصه دارم چون خوش بینانه ترینش اینه شش هفت ساعت معطل شی ، یادمه تو زمستون سه ظهر رفتم یک شب برگشتم شاید باورش سخت باشه 😥😥😥 به امید خدا اگه حامله شم میرم تحت نظر یه ماما خلوت😉 😉بس که این همه سال تو مطب های شلوغ بودم و آخرشم هیچ

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم جنین من۳روزه بود و خیلی از دوستان دیگه که خدارو شکر الان باردارن نگران نباش عزیزم ۳روزه هم او ...

چه میدونم والا این دکتر نصر جنین شناس اینقد حال مارو بد کرد که فقط دوست داشتیم برسیم خونه گریه کنیم سبک بشیم 

میگف یکی فایده نداره اونم 3روزه اونم شماکه هیچ بچه ندارید اگه یه بچه داشتید باید به این 3روزه امیدوار میشدید ازمن میشنوید ارزش فریز هم نداره 

بخدا شکمم اب اورد امروز کشیدم یه لیترونیم اینقد درد داشت 3 بار رفتم اتاق عمل تویه هفته یه بار تخلیه فولیکول یه بار پانکچر یه بار کشیدن اب شکم که بدون بیهوشی بود جونم بالا اومد 

غیر از اینهمه هزینه 

اونوقت اینم جا امیدواریشه که به ادم میدع میگه بدرد نمیخوره یه دونه 

انشالله خدا نی نی شمارو حفظ کنه امیدوارم کردی🙏