2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047310 بازدید | 684587 پست
ممنون عزیز دلم چه میدونم اخه بعضی 3تا جنین 5روزه انتقال میدن نمیشه من بااین 3روزه چه کنم 😔 تازه نص ...

عزیزم جنین من۳روزه بود و خیلی از دوستان دیگه که خدارو شکر الان باردارن

نگران نباش عزیزم ۳روزه هم اون ۲روزو تو رحم میگذرونه فرقی مداره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دوستان فردا میخوام برم رویان برام آز ایمنی انعقادی و کاریوتایپ بنویسن . کجا انجام بدم بهتره و شماها کجا انجام دادین .

اونجا ایمونولولوژیست نداره .لیست کامل آز ایمنی انعقادی همونیه که انا جون گذاشته ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره همین یکی از فاکتور های انعقادی هست که لب مرز هست

ممنونم عزیزم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان فردا میخوام برم رویان برام آز ایمنی انعقادی و کاریوتایپ بنویسن . کجا انجام بدم بهتره و شماها ...

قاصدک جون میتونی بری متخصص ایمنی برات  آزهای ایمنی رو بنویسه و بیمارستان مسیح دانشوری انجام بدی خیلی ارزونتر از جاهای دیگه است و آزهای ژنتیک زنگ بزن ببین ژنتیک بیمارستان طالقانی انجام میده ؟

انا جون این ازمایشاتو یکجا مینویسن پیش هر دکتری ببرم یا حتما متخصص باید بنویسه . یا ببرم ازمایشگاه خ ...

گلم دکتر زنان باید بنویسه، اگر ننوشت و چند بار هم منفی شدی تا الان یک راست برو پیش زرنانی برات کامل ترشو حتی می نویسه، یا نه همینا رو بنویس رو کاغذ برو یه دکتر زنان عادی که کار نازایی خیلی نکرده، بگو دکترت دیر نوبت داده ولی گفته اینا رو زودتر انجام بدی که مثلا کارت جلو بیفته😉😉😉

گلم به نظرم بگیر حتما، اگر هم نشد من بهمن ماه خارجیش رو از داروخانه دکتر اردشیری تو رویان گرفتم با ت ...

الان پیدا کردم ولی دیروز سینال اف 75 واحد زدم به دکترم گفتم گفت مشکلی نیست از امروز گونال 75 بزن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چرا مادر شوهرت ازمایشات رو میبره دکتر؟

آره منم ذهنم در گیر بود ولی گفتم حتما خودشون صلاح دیدن

ولی دوستان یه توصیه خواهرانه هر چی کمتر کسی درجریان زندگی آدم باشه دخالت کمتر می‌شه، ریشه خیلی از مشکلات دخالت های غلط خانواده ها هست

من بعد مثبت شدن مجبور بودم و فقط به مادرم گفتم و دیگه کسی خبر نداره، تازه همونم نمی دونه چرا میکرو کردیم هی می خواد ازم حرف بکشه که بنده خدا رو می پیچونم چون به نظرم خیلی این مسائل خصوص هست

اگه قراره بزنی همین امروز فرصت داری تزریق کنی نباید وقفه بیفته قراره آی بو آی کنی؟

الان گونال اف پیدا کردم گفتم برام بفرستن که تا شب بزنم دعا کنید برام به دکارم گفتم نشکلی نیست گفت نه دوزشون یکیه فرقی نمی کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
البته می گن می خوام بهتون کمک کنم 

گلم هر چی زودتر با کمک همسرتون پای هر کسی غیر از خودتون دو نفر رو از ماجرا بیرون بیارین، متاسفانه شیطان منتظر همین لحظه هاست

فقط و فقط تو زندگی اولویت اول خودتون و همسرتون باشین بعد بقیه 

آهاا مرسی عزیزم ، منم همین الان از مطب اومدم سونو شدم از ساعت دوازده اونجام الان هشت شبه😭😭😭😭😭&n ...

گلم همیشه زود برو رویان، زود کارت تموم می‌شه، من حتی بهم بگن 10 صبح باز زودتر میرم خیلی راحت‌تر و کارم زودتر راه میفته