2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047394 بازدید | 684597 پست
دست درد نکنه عزیزم، راستی آزمایش دادی بتا؟ مامان شدی؟ 😍😍😍😍

کاری جز دعا از دستم بر نمیاد .. آزمایشم ۶ مرداده.. مردم از انتظار 😐😐😁

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
جدددددی میگی عزیزم یعنی با یه جنین حامله شدی  وای باورم نمیشه نکه دنیا رو سرم خرابه تازه شکمم ...

گلم منم یه دوست صمیمی دارم فقط دو تا تخمک داشت تازه یکیش بی کیفیت، پانکچر شد فقط یه جنینش رشد کرد ولی دوتا رو براش انتقال دادن، الان پسرش از دیوار راست بالا میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیز دلم چه میدونم اخه بعضی 3تا جنین 5روزه انتقال میدن نمیشه من بااین 3روزه چه کنم 😔 تازه نص ...

عزیزم اون که خدا نیست اصلا به حرفش گوش نکن، با توکل به خدا برو جلو 

ناامیدی و استرس بدترین چیزه به خدا

خانوما جنسیت جنین دقیقا از چه هفته ای مشخصه؟

جنسیت و تو غربال ۱ بهتون نگفتن؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گلم دکترت درست گفته، با یه مقاله نمیشه نظر داد، بیشتر مقالات سیستماتیک ریویو و متاآنالیز نظرات درست ...

زینب جان دکترن همون اول گفت ریسک میکنیم و این یک بسته رو میگذاریم بلاست بشه که هر سه تاشم بلاست شده ولی حالا شده بلای جون من

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

🔴🔴🔴🔴یه سوال دارم دوستان دکتر به من پماد کلیندامایسین واژینال داده دو شبه که استفاده کردم امروز از دل درد و کمردرد زیاد مسکن خوردم به نظر شما ادامه بدم یا مصرفش رو قطع کنم؟؟؟هر کی میدونه بگه ممنون میشم تا حالا با پماد انقدر درد نداشتم طبیعیه یا نه😣

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
آرامش جان از Protein s یه عکس از نمای نزدیک تر بگیر فکر کنم لب مرزه

وای عزیزم ممنونم از جوابت🌷🌷

اره زده پروتیین اس تا۱۴۰

و برای من ۱۳۹ هستشاین مربوط به انعقاد میشه؟

و کلا پس چیزی که هست من انعقاد خون ندارم؟💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گلم صفحه آخر هم دیدم، اون مربوط به ایمنی بود و خیلی متوجه نشدم ولی غلظت خونت زیاد نیست خدا رو شکر، ص ...

خداروشکر خیالم راحت شو😘😘😘😘😘😍😍😍😍یه دنیا ممنون خدا حافظ نینیت باشه و خودت عزیزم🌷🌷🌷

زینب جان دکترن همون اول گفت ریسک میکنیم و این یک بسته رو میگذاریم بلاست بشه که هر سه تاشم بلاست شده ...

تارا جان عزیزم به خدا اگر بلاست هم نمی کردن همون میشد، منظورم اینه دی ان ای تو بلاست شدن دستخوش تغییر نمیشه که پوچ بشه، یا جنین ضعیف قوی نمیشه که بگی پوچ شده

بشر فقط می تونه تماشا کنه این مراحل رو و محیط رحم رو شبیه سازی کنه

گلم خیلی خوبه پیگیر هستی و خیلی برام سخته گفتن این حرفا ولی توقف ر‌شد هر چی محتوای کروموزومی جنین بیشتر خراب با‌شه زودتر متوقف میشه، مال شما قطعا خیلی خراب نبوده که تو آزمایشگاه متوقف بشه، متاسفانه تا یه جایی پیش رفته کلی امیدواری آورده، بعد هم یهو توقف لعنتی و زجر آور😭😭😭😭