2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047300 بازدید | 684585 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوش جونت عزیزم خیلی خیلی مچکرم😋😋😋😋 راستی دیروز دکترم گفت روغن کنجد به خاطر ویتامین A بالا توصی ...

آره. خود کنجدم خوب نیست . البته روغنای ما ارده هست ولی فرقی نداره.

وسط آماده کردنش ، یهو یادم افتاد. شانسم به اندازه من ، هنوز ماهی مونده بود.🥰

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستی به پیشنهاد آنا جون و بقیه دوستان برا آز های تکمیلی رویان ۲۴ مرداد وقت مطب داد که ۱۹ مرداد میشه ...

عزیزم بچه ها گفتن میتونی ابن سینا ازش وقت بگیری. زود میدن.امتحان کن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره میدونم راه دور سخته یه بار واسه ویزیت رفتیم رویان خیلی سخت گذشت بهمون آره سونو شدم،فک کنم به خا ...

آهاا مرسی عزیزم ، منم همین الان از مطب اومدم سونو شدم از ساعت دوازده اونجام الان هشت شبه😭😭😭😭😭 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
زینب جونم سلام خوبی ی مدت نیومدم از این فضا فاصله بگیرم اما نمیشه زینب جون سنتی پیش کی برم خوبه و ...

گلم والا جایی که خیلی خوشم بیاد سراغ ندارم، خودم پیش صرافان رفتم ولی جنبه های مثبت و منفیش یه جوریه ولی خوب کسی دیگه هم سراغ ندارم،

من مرکز دکتر خیر اندیش رو خیلی راضی بودم که چند ساله جمع شده، ایشون هم از شاگردای خیر اندیش هست به خونمون هم نزدیکه

آدرس مطبش

مطب دكترصرافان
پاسداران بوستان۲، عراقي شمال پ۵۷
۲۶۱۴۳۸۸۵-۹۵ و ۲۶۱۴۳۱۹۶