2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
آره عزیزم جدی میگم.به من گفتن این یه دونه خیلی احتمالش کمه بگیره و بیا باز واسه تخمک کشی اما من واقع ...

عزیزم ان شاالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت، درک می کنم نگرانی هست هر روز هم هست هر دفعه هم یه مدلی ولی توکل به خدا، از هر چی هم ترسیدی بیا اینجا بگو کمک هم نگرانیت کمتر میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم تا کی فرصت هست؟ من می تونم کمکت کنم

عزیزم تا ۱۵ مرداد خونده بشه 🌼😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
به من گفته هفته 12 قطع کنم کامل

به من گفت قطع کن استرس گرفتم نذاشتم۰

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
گلم همیشه زود برو رویان، زود کارت تموم می‌شه، من حتی بهم بگن 10 صبح باز زودتر میرم خیلی راحت‌تر و کا ...

منم دیروز از ۱۰ تا ساعت ۶ مطب بودم  از این  معطلی و شلوغی رویان بیزارم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من 15 تا واقعه رو می خونم گلم😉😉😉

ممنونم عزیز دلم😙🌼

ان شاءالله سلامت باشی😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرجان جون من از هر کدوم یدونه برات میخونم😍

ممنونم عزیز دلم🍃

من تخمدونام خیلی تیر میکشه.خیلی اذیتم.امکانش هست کیست باشه؟اگه کیست داشته باشیم چه علایمی داره؟

بله امکان کیست هست ولی امکان هم داره به خاطر کوچک شدن تدریجی تخمدان ها درد داشته باشی، ولی اگر زیاده حتما برو دکتر