2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
دیدم ترسیده بود رنگش پریده بود هی ازم سوال می کرد یعنی الان چی میشه دست وپام میلرزه از استرس

چه بی انصاف بوده

یه کلام بگو تا حالا نزدم 

آخه چه کاریِ با مردم میکنید

من هم پارسال اولین بارم بود وارد سیکل میشدم و هیچی از تزریق و ... نمیدونستم مثل شما رفتم درمانگاه خانمِ مسن بود گفت دخترم خودت بخون ببین تو دفترچه ش چی گفته آمادش کن من برات میزنم نمیتونی برو بیمارستان که اشتباه نشه.

که همونجا نشستم خوندم و زد برام

دیگه از فرداش خودم زدم

الان هم نگران نباش روز اول داروهاتِ هیچی نمیشه یه راهی داره بلاخره

دکترت رو گیر نیاوردی برو بیمارستان بهمن ، صارم ، مهدیه ، گاندی...

بلاخره یه دکتر بهت میگه چیکار کنی

بهرجهت راه داره استرس نگیر اصلا آندومتر. و تخمک هات خراب میشن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وای خدایا چی بگم اخه!حتما بهشون بگو که چه اشتباهی کردن...بروشور چیزی نداره که خودت بخونی؟من امپولم پ ...

بروشورشو همونجا خودش برداشت یادم رفت ازش بگیرم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بی انصاف بوده یه کلام بگو تا حالا نزدم  آخه چه کاریِ با مردم میکنید من هم پارسال اولین با ...

یعنی مشکل نداره همه آمپولو تو به روز برام زده خیلی استرس دارم خوابم نمی گیره

اینارو باید ماما قشنگ برات توضیح میداد...به من تو صارم همه شو نوشتن دادن.طرز تزریقشم یاد دادن...ولی دیگه بیخیال شو...ان شاء الله همین ماه مامانی ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نمیدونم گلم🤣من مثلا فکرمیکنم طاق باز یعنی همینجور که به کمر خوابیدی پاهاتم باز کنی از هم😑یا مثلا پ ...

خدایی نمیتونم نخندم😂😂😂😂

ولی خیلی هم بیراه نگفتی

بهترین حالت کمر روی زمین و زانوها خم باشه

اما به پهلو خوابیدن هم اصلا اشکال نداره

اینارو باید ماما قشنگ برات توضیح میداد...به من تو صارم همه شو نوشتن دادن.طرز تزریقشم یاد دادن...ولی ...

انشأالله پس دیگه ادامه نمیدم همشو تو یه شب برام زد تموم کرد خدا خوذشبهم رحم کنه

اینارو باید ماما قشنگ برات توضیح میداد...به من تو صارم همه شو نوشتن دادن.طرز تزریقشم یاد دادن...ولی ...

عزیزم صارم بلاخره باید یه کاری بکنه پولی که میگیره حلال باشه

خیلی بیمارستان گرونیِ

میدونی من سالها همسایه صارم بودم ولی فقط یک بار ویزیت شدم و موضوع مال ۵سال پیشِ از من ۱۲۰ تومان گرفتن.

انشأالله پس دیگه ادامه نمیدم همشو تو یه شب برام زد تموم کرد خدا خوذشبهم رحم کنه

نه سرخود ول نکنی ها

باید دکتر بگه چیکار کنی

جدی بگیرش

عزیزم صارم بلاخره باید یه کاری بکنه پولی که میگیره حلال باشه خیلی بیمارستان گرونیِ میدونی من سالها ...

اره دیگه..الان فکرکنم قیمتاش زیاد فرقی نداره با بقیه جاهای خصوصی.ویزیت دکترش ۴۵ تومنه و سونو واژینال ۸۵ تومن..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یعنی مشکل نداره همه آمپولو تو به روز برام زده خیلی استرس دارم خوابم نمی گیره

من روزی ۳۰۰ واحد هم زدم 

چون ذخیرم نزدیک صفر هست

اینکه خدا خواست پرسیدی و ادامه ندادی جای شکرش باقی ِ

اما تجربه های ما یه چیزِ حرف دکترتون یه چیز دیگه

باید حتما دکتر بگه چیکار کنی ممکن برای تعادل بهت قرص های ضعیف بده

اون حرف آخر رو میزنه نه ما.

نترس بخواب راحت تا فردا انشالله.

هوف چه پررو اخه😐حالا استرس نداشته باش گلم بدتر میزنی اوضاعو خراب میکنی

حتما به دکترت یا یه مرکز که دسترسی داری بگو...من هم دکتر هم دستیارش هم داروخونه برام‌توضیح‌داده بودن نحوه ی تزریقو و شوهرم برام‌میزد...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدایی نمیتونم نخندم😂😂😂😂 ولی خیلی هم بیراه نگفتی بهترین حالت کمر روی زمین و زانوها خم باشه اما ...

عاشقتونم یعنی😂❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

[QUOTE=98344934]عزیزم فکرکنم به طرزانتقال دادن جنین ها هم مربوطه...اخه کاربر ماهی کوچولو.

نمیدونید ماهی کوچولو چطور انتقال داده بود؟برای بعضیا زیفت انجام میدن فکر کنم جنین را میگذارن داخل لوله