2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047395 بازدید | 684597 پست
ببین دفترچه داره مثلا میگه اگر ۷۵ واحد برات تجویز شده بزارش رو عدد ۱۶ و تزیق کن یادم نیست دقیقا چه ...

اره عزیزم...درست میگی...باید ۱۶ تا میزد ..خیلی زیادتر زده....

بهار جان حالا خوبه اولین روز فهمیدی .نرفتی بازم بخری هرروز ۷۵ تا بزنی خودتو بترکونی خدانکرده 😓

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
استرس نگیر عزیزم فقط فردا بتونی دکترتو پیدا کنی خیلی خوب میشه..اون بهت میگه چیکارکنی دیگه

اذیتم نمی کنه تا فردا یعنی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته مهمه؟ اتفاقا میکرو برای کسایی ک لوله ندارم تجویز میشه. شاید منظورتون سالم بودن لولس، آخه گا ...

عزیزم فکرکنم به طرزانتقال دادن جنین ها هم مربوطه...اخه کاربر ماهی کوچولو چه طور بعد انتقال سه تا جنیناش هرجنین رفته بود تو یه لوله و یه جنین فقط تو رحم بود ..

خدا کنه بتونم پیداش کنم

به مرکز زنگ بزن اونا پیداش میکنن 

فوقش دو تا بد و بیراه میشنوی که سریع جوابشون رو بده بگو رفتم درمانگاه که مثلا درست بزنن برام

و حتما به مدیر درمانگاه هم اطلاع بده که اشتباه بعدی از کارمندش ممکن جبران ناپذیر باشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اذیتم نمی کنه تا فردا یعنی

نه عزیزم...ادامه میدادی خطرناک میشد...احتمالا دکترت بگه دیگه قطع کن داروهاتو...واسه میکرو میزدی یا اقدام طبیعی؟؟

به مرکز زنگ بزن اونا پیداش میکنن  فوقش دو تا بد و بیراه میشنوی که سریع جوابشون رو بده بگو رفتم ...

دیدم ترسیده بود رنگش پریده بود هی ازم سوال می کرد یعنی الان چی میشه دست وپام میلرزه از استرس

نه عزیزم...ادامه میدادی خطرناک میشد...احتمالا دکترت بگه دیگه قطع کن داروهاتو...واسه میکرو میزدی یا ا ...

گفت یا طبیعی یا آی یو آی

طاق باز با به کمر خوابیدن چه فرقی داره؟

نمیدونم گلم🤣من مثلا فکرمیکنم طاق باز یعنی همینجور که به کمر خوابیدی پاهاتم باز کنی از هم😑یا مثلا پاهاتو خم کنی ولی خیلی باااز بخوابی😐

این تصور منه.نخندین اقا😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گفت یا طبیعی یا آی یو آی

خوب بس نگران نباش.. به نظرم قطع کنه داروهاتو و روزای بعدی سیکلت که رفتی واسه سونو اگه رشد فولیکولها کم باشه داروهای دیگه تجویز کنه مثل فوستیمون...استرس نگیر گلم..

دیدم ترسیده بود رنگش پریده بود هی ازم سوال می کرد یعنی الان چی میشه دست وپام میلرزه از استرس

وای خدایا چی بگم اخه!حتما بهشون بگو که چه اشتباهی کردن...بروشور چیزی نداره که خودت بخونی؟من امپولم پیورگان بود واسه همین اطلاعی از سینال نداشتم عزیزم ببخشید

ولی اروم باش‌ با یه بار مشکلی پیش نمیاد ان شاالله

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوب بس نگران نباش.. به نظرم قطع کنه داروهاتو و روزای بعدی سیکلت که رفتی واسه سونو اگه رشد فولیکولها ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییتون💖

نمیدونم گلم🤣من مثلا فکرمیکنم طاق باز یعنی همینجور که به کمر خوابیدی پاهاتم باز کنی از هم😑یا مثلا پ ...

🤣🤣

چه باحال توصیف کردی...من فکر میکردم دوتاش یکیه !!!